مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین

امروز طرز تهیه مرصع پلو و تزیین را آموزش میدهیم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمی باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یک غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل کرده است…

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مرصع پلو شیرازی تزیین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی

مواد لازم :برای ۴ نفر

برنج                                      ۴پیمانه
مرغ                                      ۱قعطه (سینه)
کشمش                                    ۳قاشق سوپخوری (پلویی)
زرشک                                     ۲قاشق سوپخوری
خلال بادام                                 ۲قاشق سوپخوری
خلال پسته                                 ۲قاشق سوپخوری
پوست پرتقال                              ۳قاشق سوپخوری (خلال)
پیاز                                       ۲عدد
زعفران                                    نصف قاشق چایخوری
شکر                                       ۲قاشق سوپخوری
روغن                                      به میزان لازم

مرصع پلو شیرازی تزیین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی

طرزتهیه مرصع پلو:

ابتدا مرغ را با مقداری روغن و پیاز تفت میدهیم و سپس با کمی نمک و آب آبپز کرده و پس از خنک شدن ریش یش میکنیم.

در ظرفی مناسب برنج را آبکش کرده و شعله را کم میکنیم تا دم بکشد.
در ظرفی مقداری روغن یا کره را داغ کرده و کشمش و زرشک و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت میدهیم .

خلال پوست پرتقال را با مقداری آب میجوشانیم و دو بار تکرار میکنیم و هر مرتبه آب آن را خالی میکنیم تا تلخی آن گرفته شود.

و سپس آن را داخل آب سر قرار میدهیم و حدود ۲ ساعت صبر میکنیم و ان را با شکر و زعفران در روغن داغ سرخ میکنیم .

وقتی برنج دم کشید آن را در ظرف مناسب ریخته و با سلیقه با مواد طبخ شده تزیین میکنیم.

 مرصع پلو شیرازی تزیین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی

نکات لازم و مهم:

۱)اگر به جای پوست پرتقال از پوست نارنج استفاده شود بهتر است.
۲)اگر برای این غذا ته چین ماست یا مرغ بگذارید خوشمزه تر خواهد شد.
۳)سعی کنید کمی پلو زعفرانی درست کنید و برای تزیین به کار بگیرید.
۴)خلال ها را از شب قبل در آب و شکر قرار دهید تا نرم و خوشمزه شوند البته اگر آنها را در گلاب خیس کنید خوشمزه تر میشوند.



لینک منبع :طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین

Images for طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین | ساتین saten.ir/117787/طرز-تهیه-مرصع-پلوی-شیرازی-مواد-لازم-و-ت/‎Cached29 سپتامبر 2016 ... امروز طرز تهیه مرصع پلو و تزیین را آموزش میدهیم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمی باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع ... طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین | ساتین - Part 5 saten.ir/117787/طرز-تهیه-مرصع-پلوی-شیرازی-مواد-لازم-و-ت/5/ 29 سپتامبر 2016 ... امروز طرز تهیه مرصع پلو و تزیین را آموزش میدهیم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمی باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع ... طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین - آریا | دمادم https://damadam.ir/.../طرز-تهیه-مرصع-پلوی-شیرازی-مواد-لازم-و-تزیین/8176317 26 آوریل 2017 ... خبرگزاری آریا - امروز طرز تهیه مرصع پلو و تزیین را آموزش میدهیم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمی باشد.ظاهر بسیار زیبا و ... طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین | - طرزتهیه - قطره www.ghatreh.com/news/.../طرز-تهیه-مرصع-پلوی-شیرازی-مواد-لازم-تزیین 25 آوریل 2017 ... طرزتهیه مرصع پلو:ابتدا مرغ را با مقداری روغن و پیاز تفت میدهیم و سپس با کمی نمک و آب آبپز کرده و پس از خنک شدن رÛ. خبرگزاری آریا - طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین www.aryanews.com/.../طرز-تهیه-مرصع-پلوی-شیرازی-مواد-لازم-و-تزیین‎Cachedخبرگزاری آریا - امروز طرز تهیه مرصع پلو و تزیین را آموزش میدهیم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمی باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع ... طرز تهیه مرصع پلو - پلو مجلسی مخصوص مهمانی | ایران کوک https://irancook.ir/12/24/مرصع-پلو/16437/‎Cachedطرز تهیه مرصع پلو: برنج را در آب خیس کنید و کنار بگذارید. ... مواد لازم. برنج 1 کیلو; فیله مرغ 1 کیلو; پیاز متوسط خرد شده 2 عدد; نمک 1 قاشق چایخوری; زردچوبه 1قاشق چایخوری; کشمش ... در نهایت برای تزئین روی پلو می توانید مقداری از مخلوط زرشک و کشمش، و نصف خلال بادام و پرتقال را همراه با مقداری .... صنایع دستی شیراز, 9995. مرصع پلو | طرز تهیه مرصع پلو - نمناک namnak.com/مرصع-پلو.p14970‎Cachedنمناک آشپزخانه نمناکغذاهای ایرانی طرز تهیه مرصع پلو ... مواد لازم برای مرصع پلو ... این مواد (مرغ، خلال پوست پرتقال یا نارنگی، زرشک، کشمش) برای تزئین مرصع پلو ... آموزش پخت مرصع پلو - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/9192.html‎Cached Similarاین غذا,لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است,در این پلو,از مواد گیاهی مثل هویج,بادام, کشمش استفاده شده است,مرصع پلو مجلسی,مرصع پلو. طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../طرز-تهیه-مرصع-پلوی-شیرازی‎Cached2 آگوست 2016 ... مواد لازم:برنج خیس خورده: چهار پیمانه، سینه مرغ: دو عدد، خلال پسته: دو قاشق ... و دارچین : به میزان لازم. تصویر طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی. طرز تهیه:.