به گزارش جام جم آنلاین به نقل از عصر ایران، برای بسیاری از ما تنها معیار برای تهیه یک سالاد ترکیب برخی مواد غذایی خوشمزه با یکدیگر است، اما به جز عطر و طعم باید موارد دیگری را نیز مد نظر قرار داد. برخی مواد تشکیل دهنده سالاد با هم جور در نمی آیند که از آن جمله می توان به ترکیب گوجه فرنگی و خیار اشاره کرد. هر یک از این سبزیجات دارای مدت زمان گوارش متفاوت هستند و بنابر آیورودا، پزشکی سنتی هند، ما باید از زمان گوارش دقیق هر ماده غذایی که مصرف می کنیم، پیش از ترکیب آنها با یکدیگر آگاهی داشته باشیم.
ترکیب مواد تشکیل دهنده که از گوارش سریع و کند برخودار هستند، ایده خوبی نیست. این شرایط می تواند تخمیر مواد غذایی در معده را به همراه داشته باشد که ممکن است کل بدن را مسموم سازد. گوارش کند و تخمیر قندها و نشاسته ها چیزی است که در نهایت تجربه می کنید و بر همین اساس، آن گونه که باید از وعده غذایی خود لذت نخواهید برد. افزون بر این، فرآیند تخمیر می تواند موجب شکل گیری گاز، تورم و درد در معده و همچنین مشکلات روده شود.
خیار و گوجه فرنگی با یکدیگر سازگار نیستند و نباید به همراه هم مصرف شوند. هنگامی که این دو ماده غذایی به معده می رسند و فرآیند تخمیر آغاز می شود، اسید ترشح شده در حفره شکمی برای گوارش غذا می تواند مشکلات گوارشی متعدد را موجب شود.
در ادامه با برخی از ترکیب های غذایی دیگر که باید از آنها پرهیز کنید، بیشتر آشنا می شویم.
خوردن میوه پس از غذا ایده خوبی محسوب نمی شود. میوه ها نیازمند مدت زمانی طولانی برای گوارش هستند و هرگز نباید به مدت طولانی در معده باقی بمانند. مصرف میوه پس از غذا می تواند بازگشت اسید معده به مری و دیگر مشکلات گوارشی را به همراه داشته باشد.
مصرف ماکارونی و پنیر در برخی کشورهای جهان مانند آمریکا محبوب است، اما با یک ترکیب غذایی دیگر مواجه هستیم که باید از آن پرهیز کرد. ماکارونی سرشار از نشاسته است که مدت زمان گوارش آن با پروتئین متفاوت است. از این رو، تاخیر در گوارش به تخمیر اجتناب ناپذیر و مشکلات گوارشی بیشتر منجر خواهد شد. شرایطی مشابه برای ماکارونی و گوشت نیز صادق است.
املت گوشت و پنیر یک وعده غذایی محبوب برای بسیاری از مردم جهان است، اما باید از مصرف بیش از اندازه پروتئین در یک وعده غذایی پرهیز کرد. در هر وعده غذایی بهتر است تنها یک نوع پروتئین را انتخاب کنید.
هرگز نان یا نودل را با آب پرتقال ترکیب نکنید زیرا محتوای اسید مورد نیاز برای گوارش آب پرتقال می تواند آنزیم های مسئول برای گوارش نشاسته را از بین ببرد.
سبزیجات و پنیر یکی دیگر از ترکیبات ممنوع محسوب می شود زیرا خوردن آنها تنها به شکل گیری نفخ منجر خواهد شد.
بسیار از مردم جهان دوست دارند موز را همراه با شیر مصرف کنند، اما این ترکیب می تواند به طور قابل توجهی روند گوارش را کند سازد.
مردم به طور معمول در وعده غذایی صبحانه به کاسه ماست خود میوه اضافه می کنند، اما این ترکیب می تواند روند گوارش را کند کرده و به جمعیت باکتریایی روده آسیب وارد کند. این شرایط به ویژه برای ترکیب آناناس و ماست صادق است که مواد تشکیل دهنده فعال که موجب مسمویت غذایی می شوند را افزایش می دهد.
لینک منبع :
مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی ممنوع!مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی ممنوع! - فردا
www.fardanews.com/.../مصرف-همزمان-خیار-و-گوجه-فرنگی-ممنوعCached22 فوریه 2017 ... خیار و گوجه فرنگی با یکدیگر سازگار نیستند و نباید به همراه هم مصرف شوند.
هنگامی که این دو ماده غذایی به معده میرسند و فرآیند تخمیر آغاز میشود، ...
- مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی بسیار مضر است - چه خبر
www.chekhabar.ir/.../مصرف-همزمان-خیار-و-گوجه-فرنگی-بسیار-مضر-استCached23 فوریه 2017 ... چه خبر - مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی ممنوع. برای بسیاری از ما تنها معیار برای
تهیه یک سالاد ترکیب برخی مواد غذایی خوشمزه با یکدیگر است، اما ...
چرا نباید خیار و گوجه را همزمان مصرف کرد؟ - افکار نیوز | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/33954041
23 فوریه 2017 ... میوه ها را می توان همراه با وعده ی غذایی یا با معده ی خالی مصرف کرد. فواید خوردن میوه
قبل از ... مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی ممنوع! ماده غذایی که مصرف ...
مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی ممنوع!
shahrekhabari.com/2017/02/23/مصرف-همزمان-خیار-و-گوجه-فرنگی-ممنوع/
23 فوریه 2017 ... ترکیب مواد تشکیل دهنده که از گوارش سریع و کند برخودار هستند، ایده خوبی نیست.
این شرایط می تواند تخمیر مواد غذایی در معده را به همراه داشته باشد ...
مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی ممنوع! - خبروان
khabarone.ir/news/.../مصرف-همزمان-خیار-و-گوجه-فرنگی-ممنوعCached22 فوریه 2017 ... خیار و گوجه فرنگی با یکدیگر سازگار نیستند و نباید به همراه هم مصرف شوند.
هنگامی که این دو ماده غذایی به معده میرسند و فرآیند تخمیر آغاز میشود، ...
مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی ممنوع | adwebs.ir
https://adwebs.ir/.../مصرف%20همزمان%20خیار%20و%20گوجه%20فرنگی%20ممنوع/.../م...Cachedبرای بسیاری از ما تنها معیار برای تهیه یک سالاد ترکیب برخی مواد غذایی خوشمزه با
یکدیگر است، اما به جز عطر و طعم باید موارد دیگری را نیز مد نظر قرار داد. برخی مواد ...
مصرف همزمان گوجه خیار ضرر دارد - ghand-pahlu
ghand-pahlu.ir/result/مصرف-همزمان-گوجه-خیار-ضرر-دارد.html
مصرف گوجه با خیارغذاهای مختلف ضرر دارد مصرف گوجه با خیار همزمان گوجهخیار . ...
مصرف همزمان خیارگوجه فرنگی ممنوع مصرف همزمان خیارگوجه توان به ترکیب گوجه ...
جام نیوز :: JamNews - مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی بسیار ...
y51.ir/post.php?title...مصرف+همزمان+خیار...گوجه+فرنگی...Cachedwww.jamnews.ir/detail/News/766450جام نیوز. اخبار ... خیار و گوجه فرنگی با
یکدیگر سازگار نیستند ... مصرف همزمان خیار و گوجه فرنگی ... جام نیوز :: JamNews
...
خیار و گوجه فرنگی؛ ترکیبی ممنوع! - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/.../خیار-و-گوجه-فرنگی-ترکیبی-ممنوعCachedخیار و گوجه فرنگی با یکدیگر سازگار نیستند و نباید به همراه هم مصرف شوند. ...
سبزیجات و پنیر یکی دیگر از ترکیبات ممنوع محسوب می شود زیرا خوردن آنها تنها به
...
چرا نباید پنیر را با گوجه و خیار خورد؟ - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/.../چرا-نباید-پنیر-را-با-گوجه-و-خیار-خوردCached
Similar18 دسامبر 2015 ... وی افزود: مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردیهای دیگر باعث بروز
عارضهها و بیماریها میشود، این امر عمر را کوتاه میکند. بهتر است افرادی ...
دوشنبه 23 مرداد 1396 ساعت 00:26