به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران ،یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: کندر از صمغ درخت تولید می شود که کشورهای آفریقای جنوبی، یمن، عربستان و مالزی بزرگترین مراکز تولید کننده کندر محسوب می شوند.
وی با اشاره به اینکه کندر طبع گرم و خشکی دارد، اظهار داشت: مصرف کندر با مصطکی( شیره ای زرد رنگ) سبب تقویت لثه می شود، همچنین افراد می توانند برای جلوگیری از طعم تلخ کندر آن را آسیاب و با عسل مخلوط و صبح ناشتا به اندازه یک حبه قند میل کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: مصرف کندر دهان را خوشبو می کند، همچنین گنجاندن کندر در برنامه غذایی روزانه مبتلایان به قند خون مفید است، زیرا هر بار استفاده از کندر قند خون را به اندازه 10 واحد کاهش می دهد، همچنین به گفته امام علی(ع) هر کس چهل شبانه روز کندر، مصطکی و سود کوهی بخورد حافظه اش چنان تقویت می شود که گویی ساحر شده است.
حیدری با اعلام اینکه مصرف کندر با افزایش گردش خون سبب کم خوابی در افراد می شود، افزود: ترکیب کندر همراه با برگ سنا سبب بهبود و تقویت حافظه می شود.
وی تصریح کرد: زنان باردار از 2 ماهگی جنین روزانه 2 حبه و حداکثر تا 20 روز می توانند کندر بخورند زیرا مصرف بیش از حد این گیاه منجر به بیش فعالی کودک در سنین 3 تا 4 سالگی می شود، همچنین استفاده از کندر در زنان شیرده نیز سبب طعم نامطلوبی در شیر آنها می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف کندر برای مبتلایان به روماتیسم و افراد بلغمی مزاج بسیار مناسب است، روغن کندر بهترین گزینه برای رفع چین و چروک پوست به شمار می آید که برای این منظور افراد باید هر شب قبل از خواب نصف قاشق چایخوری از این روغن را روی گونه و پیشانی خود ماساژ دهند، مبتلایان به آلزایمر و پارکینسون باید به مدت 45 روز از معجون انجدان رومی همراه با کندر و جینسینگ استفاده کنند.
حیدری با بیان اینکه افراد گرم مزاج و مبتلایان به ناراحتی های قلبی و عروقی، فشار و قند خون باید از مصرف کندر خودداری کنند، توصیه کرد: اشخاصی که تعریق بدنشان زیاد است و افرادی که دچار سنگ کلیه و آفت دهان هستند نیز باید از استفاده از این گیاه پرهیز کنند.
لینک منبع :
از این گیاه معجزه آسا غافل نشویدImages for از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید
از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/5903013/از-این-گیاه-معجزه-آسا-غافل-نشویدCached19 دسامبر 2016 ... وی تصریح کرد: زنان باردار از 2 ماهگی جنین روزانه 2 حبه و حداکثر تا 20 روز می
توانند کندر بخورند زیرا مصرف بیش از حد این گیاه منجر به بیش ...
از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/.../از-این-گیاه-معجزه-آسا-غافل-نشویدCachedاز این گیاه معجزه آسا غافل نشوید. مصرف کندر دهان را خوشبو می کند، همچنین گنجاندن
کندر در برنامه غذایی روزانه مبتلایان به قند خون مفید است، زیرا هر بار استفاده از ...
میهن مگ - از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید
https://mihanmag.com/post/.../از_این_گیاه_معجزه_آسا_غافل_نشویدCached18 دسامبر 2016 ... یونس حیدری, محققان در طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان و پزشکی,
گروه علمی پزشکی روزنامه نگاران شبکه از مردم ، گفت: صمغ ...
از خواص معجزه آسای این گیاه در فصل بهار غافل نشوید + دستورالعمل ...
khabarfarsi.com/u/35662184
29 مارس 2017 ... از خواص معجزه آسای این گیاه در فصل بهار غافل نشوید + دستورالعمل. گیاه کاکوتی
یا کلنجه در فصل بهار رشد می کند و برای درمان بسیاری از بیماری ...
از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید - تصنا
tasna.ir/1395/09/29/از-این-گیاه-معجزه-آسا-غافل-نشوید.htmlCached19 دسامبر 2016 ... نشوید گیاه غافل کندر آسا تقویت معجزه حافظه گیاه شادابی این پوست از بیاری های
مغز و اعصاب.
از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید - اخبار جدید لحظه ای ایران و جهان
akhbartop.com/180568/Cachedدانلود بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada برای PC · پورعلی گنجی از
پرسپولیسیها پذیرایی میکند/ AFC با تغییر ورزشگاه میزبانی لخویا موافقت کرد
...
از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید - بهداشت نیوز - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/14821196402990Cachedیک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف کندر علاوه بر افزایش حافظه برای حفظ
جوانی و شادابی پوست موثر است. - بهداشت نیوز.
از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید - 24Khabar.com
www.24khabar.com/news/113372/از-این-گیاه-معجزه-آسا-غافل-نشوید/
17 دسامبر 2016 ... از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید. یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و
گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه ...
از خواص معجزه آسای این گیاه در فصل بهار غافل نشوید + دستورالعمل
khabarooz.com/post/396475Cachedبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران ؛ گیاه
کلنجه (کاکوتی) دارای طبعی گرم بوده و برای تقویت معده بسیار مناسب است و اگر
بعد ...
دوشنبه 23 مرداد 1396 ساعت 07:27