به گزارش جام جم سرا، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا اثبات نموده اند که سرخ کردن در روغن زیتون تصفیه نشده موجب افزایش میزان ترکیبات شیمیایی فنولیک در سبزیجات خام مورد استفاده در رژیم غذایی مدیترانه ایی از جمله سیب زمینی، کدو تنبل، گوجه فرنگی و بادمجان می شود.
به گفته محققان این تحقیق، سبزیجات سرخ شده در روغن زیتون تصفیه نشده موجب بهبود قابلیت های آنتی اکسیدانی این مواد خوراکی شده و به عنوان عامل بازدارنده فعالی در بیماری هایی نظیر سرطان و دیابت عمل می کند.
طبق یافته های این مطالعه، استفاده از روغن زیتون خام و تصفیه نشده برای سرخ کردن سبزیجات موجب افزایش میزان چربی آنها شده و رطوبت آنها را کاهش می دهد، در حالیکه این حالت در سایر شیوه های پخت و پز دیده نمی شود.
همچنین به گفته محققان، روغن زیتون تصفیه نشده موجب انتقال فنول ها به سبزیجات می شود و در نتیجه ترکیبات شیمیایی ای که به طور طبیعی در سبزیجات خام وجود ندارند، تقویت می شوند.
محققان در این مطالعه، ۱۲۰ گرم سیب زمینی، کدو تنبل، گوجه فرنگی و بادمجان را بدون پوست و دانه پختند. سبزیجات به سه شیوه سرخ شدن در روغن زیتون تصفیه نشده، جوشانده شدن در آب و جوشانده شدن در ترکیب آب و روغن زیتون آماده شدند.
بعد از آن محققان با استفاده از روش HPLC میزان ترکیبات فنولیک هر ماده را تعیین نموده و متوجه شدند که در سبزیجات سرخ شده در روغن زیتون خام این ترکیبات شیمیایی بیشتر هستند.
لینک منبع :
سالم ترین روغن سرخ کردنی را بشناسیدسالم ترین روغن سرخ کردنی را بشناسید - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../سالم-ترین-روغن-سرخ-کردنی-را-بشناسیدCached
Similar23 ژانویه 2016 ... مطالعه ای جدید آشکار ساخته است که سرخ کردن مواد غذایی در روغن زیتون تصفیه نشده
موجب بهبود ترکیبات شیمیایی موجود در سبزیجات می شود.
سالم ترین روغن سرخ کردنی را بشناسید - تبیان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=954922
10 سپتامبر 2016 ... مطالعه ای جدید آشکار ساخته است که سرخ کردن مواد غذایی در روغن زیتون تصفیه نشده
موجب بهبود ترکیبات شیمیایی موجود در سبزیجات می شود.
سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا - نمناک
namnak.com/سالم-ترین-روغن-برای-سرخ-کردن-غذا.p358Cachedروغن و روغن سالم و روغن سرخ کردنی و بهترین روغن را در نمناک بخوانید.
سالم ترین روغن برای سرخ کردن کدام است ؟ – سایت پزشکان بدون مرز
www.pezeshk.us/?p=28797Cached
Similarسالم ترین روغن برای سرخ کردن کدام است ؟ روغن با نقطه ی دود بالا، یعنی روغنی که
قبل از اینکه سطح آن تولید دود کند، بتوان تا درجه بالایی آن را حرارت داد. وقتی روغن ...
سالم ترین روغن سرخ کردنی را بشناسید | مجله خبری دابی
news.dabi.ir/Default.aspx?Type=News&id=52442&idG=2
23 ژانویه 2016 ... به گزارش جام جم سرا، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا اثبات نموده اند که سرخ کردن در
روغن زیتون تصفیه نشده موجب افزایش میزان ترکیبات شیمیایی ...
سالم ترین روغن سرخ کردنی را بشناسید - صدای ایران | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/12617866
23 ژانویه 2016 ... سالم ترین روغن سرخ کردنی را بشناسید. مطالعه ای جدید آشکار ساخته است که سرخ
کردن مواد غذایی در روغن زیتون تصفیه نشده موجب بهبود ترکیبات ...
بدترین روغن های سرخ را بشناسید - onvansho
onvansho.ir/result/بدترین-روغن-های-سرخ-را-بشناسید.html
بهترین روغن های خوراکی بدترین روغن های بهترینبدترین روغنهای خوراکی را
بشناسید . سالم ترین روغن سرخ کردنی را بشناسید سالم ترین روغن سرخ کردنی را ...
بهترین و بیخطرترین روغن برای سرخ کردن غذا را بشناسید ... - نت نوشت
netnevesht.ir/روغن-زیتون-برای-سرخ-کردن/Cached8 جولای 2017 ... بی تعارف همگی ما یدانیم که بیماری های مختلف از جمله سرطان، چاقی، دیابت و بیماری
های قلبی و … هر روز در حال افزایش است و همه ما به دنبال راهی برای ...
سالم ترین روغن سرخ کردنی را بشناسید - روزنامه شهرآرا - تی نیوز
tnews.ir/news/c49756417161.html
سرخ کردن در روغن زیتون تصفیه نشده موجب افزایش میزان ترکیبات شیمیایی
فنولیک در سبزیجات خام مورد استفاده در رژیم غذایی مدیترانه ای از جمله سیب زمینی،
...
بهترین و بیخطرترین روغن برای سرخ کردن غذا را بشناسید؛ سرخ ...
https://parsmedia.my/بهترین-و-بیخطرترین-روغن-برای-سرخ-کرد/Cachedپارس مدیا نیوز- یکی از توصیههای جدی که این روزها مطرح میشود این است که میزان
استفاده از غذاهای سرخ کردنی کم شود. اما این نوع طبخ غذا بسیار رایج است و البته به
...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 10:14