مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس

وحید مرندی مقدم معاون نظارت بر اجرای استاندارد،سازمان ملی استاندارد ایران در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: به دلیل بالا رفتن قیمت گوشت، افراد سودجو در برخی از واحدهای تولید فرآورده های گوشتی با استفاده از رنگهای غیرمجاز و مصنوعی گوشت مرغ را رنگ می کنند و با برچسب فراورده گوشت قرمز به فروش می رسانند.

وی با اشاره به اینکه طبق قوانین استاندارد، حتی مصرف رب گوجه فرنگی و رنگ طبیعی هم در سوسیس و کالباس ممنوع است ، تصریح کرد: از سازمانهای استاندارد سراسر کشور درخواست کردیم کنترل بیشتری بر روی کارخانه های فرآورده های گوشتی داشته باشند.

مرندی مقدم ، مصرف مرغ به جای گوشت قرمز را از نظر سلامت بدون اشکال خواند و گفت : استفاده از رنگ های غیرمجاز سلامت مردم را به مخاطره می اندازد و‌ از طرفی با توجه به قیمت پایین مرغ نسبت به گوشت ، این کار تخلف و کم فروشی هم محسوب می شود.

وی ادامه داد: منتظر اعلام نظر مراجع قضایی هستیم تا با متخلفان برخورد کنند و حتی نام آنها را به مردم اعلام کنیم.

معاون نظارت سازمان ملی استاندارد درباره نظر این سازمان درباره مصرف خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی گفت: سازمان ملی استاندارد از سال 90 اعلام کرده، ‌استفاده از خمیر مرغ ممنوع است، اما متأسفانه دیشب در یک برنامه تلویزیونی به اشتباه اعلام شد که سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی موافق مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس هستند و تنها وزارت بهداشت مخالف است.

وی افزود: این اظهار نظرها در حالی صورت می گیرد که استاندارد قبل از وزارت بهداشت مخالفت خود با استفاده از خمیر مرغ را اعلام کرده است و این وزارتخانه از سال 93 به کمک استاندارد آمد.

مرندی مقدم با تأکید بر عزم وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد برای جلوگیری از استفاده خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی ، تصریح کرد: استفاده از خمیر مرغ در سلامت محصولات ایجاد اشکال نمی کند اما دلیل مخالفت ما استفاده از خمیر مرغ غیربهداشتی است.

وی ادامه داد: هر زمان که سازمان دامپزشکی بتواند شرایطی را که استاندارد خواسته است ، در تولید خمیر مرغ لحاظ کند ، در ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ بازنگری می شود.

معاون سازمان ملی استاندارد گفت: دامپزشکی نباید اجازه دهد ضایعات مرغ که از پاک کردن مرغ فروشگاههای سطح شهر بدست می آید و حاوی احشاء شکم مرغ است در تولید خمیرمرغ استفاده شود.

وی خمیرمرغ هایی را که از این ضایعات تهیه می شود ، غیربهداشتی و غیرقابل مصرف خواند و خاطرنشان کرد: به دامپزشکی پیشنهاد کردیم از این ضایعات برای تهیه خوراک دام استفاده شود. مرندی مقدم تأکید کرد : تا زمانی که سازمان ملی استاندارد متقاعد نشود که خمیر مرغ مصرفی با خمیر مرغ فعلی متفاوت است،‌ اجازه استفاده از آن را نمی دهیم.

وی با اشاره به اینکه استاندارد برای جلوگیری از استفاده خمیر مرغ نیازمند همکاری انجمن فرآورده های گوشتی است ، تصریح کرد: برای جلوگیری از ضرر و زیان صنایع سوسیس و کالباس باید جلوی تقلب در این صنف را بگیریم.

معاون سازمان ملی استاندارد از اجرای طرح کنترل بازار خبر داد و گفت: در این طرح اولویت اول بحث ایمنی غذاست تا غذاهای مصرفی مردم با استانداردهای مصوب مطابقت داشته باشد.

وی ادامه داد: استاندارد مسئول کنترل محصول نهایی است و بر مواد خام کنترل و نظارت ندارد و نظارت قبل از کارخانه متولی خود را دارد.



لینک منبع :تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس

تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../تخلف-جدید-در-تولید-سوسیس-و-کالباس‎Cached Similar27 آوریل 2015 ... جام جم سرا- سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی که برای جلوگیری از مصرف خمیر مرغ در تولید فراوده های گوشتی انجام می دهد، مواردی از تخلف جدید ... Images for تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس کشف تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس - عصر ایران www.asriran.com/.../news/.../کشف-تخلف-جدید-در-تولید-سوسیس-و-کالباس‎Cached Similar28 آوریل 2015 ... سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی که برای جلوگیری از مصرف خمیر مرغ در تولید فراوده های گوشتی انجام می دهد، مواردی از تخلف جدید در صنایع ... تخلفات جدید در تولید سوسیس و کالباس - کالباس بر slicer.ir/news/تخلفات-جدید-در-تولید-سوسیس-و-کالباس‎Cached31 مه 2015 ... تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس سوژه ی خبرنگاران گردید . سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی جهت جلوگیری استفاده از خمیر مرغ در ... تخلفات جدید در تولید سوسیس و کالباس www.entekhab.ir/.../news/.../تخلفات-جدید-در-تولید-سوسیس-و-کالباس‎Cached Similar5 ژانویه 2013 ... در تازه‌ترین اظهارنظر نیز مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار اوایل سال جاری اعلام کرد که مرغ‌های تخم‌گذار پس از حذف شدن از گردونه تولید تخم‌مرغ، به دلیل ... سوسیس 96 - علمی سرا elmisara.ir/tag/سوسیس-96.html کشف تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی که برای جلوگیری از مصرف خمیر مرغ در تولید فراوده های گوشتی انجام می دهد، ... تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس - search zendegi.xyz/search/تخلف+جدید+در+تولید+سوسیس+و+کالباس‎Cachedمواد افزودنی موجود در سوسیس و کالباس سبب ایجاد التهاب و حساسیت های پوست در فصل بهار می شود.به گزارش میزان پروین منصوری معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پوست ... سوسیس و کالباس: از خمیر مرغ تا روده گاو - تبیان article.tebyan.net/.../سوسیس-و-کالباس-از-خمیر-مرغ-تا-روده-گاو‎Cached29 آوریل 2015 ... سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی ای که برای جلوگیری از مصرف خمیر مرغ در تولید فراورده های گوشتی انجام می دهد، مواردی از تخلف جدید در ... تخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس جستجو - پنجره panjere.xyz/search/تخلف-جدید-در-تولید-سوسیس-و-کالباس‎Cachedتخلف جدید در تولید سوسیس و کالباس. جام جم سرا- سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی که برای جلوگیری از مصرف خمیر مرغ در تولید فراوده های گوشتی انجام می ... تخلفات عجیب در تولید سوسیس و کالباس « سلامت و پزشکی www.1doost.com/Post-10914.htm‎Cached Similar17 ژانویه 2013 ... اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟ ... تولید سوسیس و کالباس از شرایط سوءاستفاده کرده و مرتکب تخلفات و تقلباتی شده اند، ... برای استفاده از امکانات جدید سایت ، با یک دوست دوست بشین.