شکلات، عسل و روغن زیتون ۳ محصول پر مصرفی است که شبهات زیادی برای تشخیص سلامت آنها وجود دارد:
شکلات
.
شکلات مرغوب از کره کاکائو و پودر کاکائو درست میشود. گاهی برخی از تولیدکنندگان به جای کره کاکائو که گرانقیمت است، از روغنهای گیاهی جایگزین استفاده میکنند و روی بستهبندی محصولشان درج میکنند. این کار تخلف نیست چون تولیدکننده یک محصول با کیفیت پایینتر و باقیمت ارزانتر تولید کرده و مصرفکننده میتواند آگاهانه آن را انتخاب کند؛ اما اگر تولیدکننده روی محصول خود ننویسد که از کره کاکائو استفاده کرده، تخلف است. معمولا به شکلاتهای قنادی کره کاکائو نمیزنند.
در تخلف بعدی از پودر کاکائو کمتر و به جای آن از شکر فراوان استفاده میکنند، باید دقت داشته باشید شکلاتهای باز عموما کره کاکائو ندارند و شکر فراوانی در آنها به کار رفته است. راه تشخیص این است که شکلات مرغوب در دهان بلافاصله آب میشود چون کره کاکائو در دمای ۳۷ درجه ذوب میشود. در حالی که تصور عامه مردم این است که شکلات مرغوب باید سفت باشد و زود آب نشود.
بسیاری از شکلاتهای نامرغوب در آفتاب نیز آب نمیشود. از طرف دیگر، رنگ شکلات تقلبی کدر است ولی شکلات سالم براق است و چون شکر زیادی ندارد، باید ته مزه تلخی داشته باشد.
روغن زیتون
.
چون روغن زیتون روغن گرانی است، ممکن است آن را با روغنهای دیگر مخلوط کنند. روغن زیتون خوب باید رنگ سبز زیتونی داشته باشد، بوی زیتون بدهد و هنگام خوردن ته گلو را کمی بسوزاند.
عسل
.
تقلب در تولید عسل زیاد است، برای تولید عسل خوب زنبور باید شیره گیاه را استفاده کند و در معدهاش با آنزیم ترکیب و عسل درست شود. یکی از تخلفات رایج در تولید عسل، ریختن شکر جلوی کندو است. گاهی نیز دیده شده از نشاسته سیبزمینی استفاده میکنند. البته روشهایی که برای تشخیص عسل خوب بیان میشود، معمولا علمی نیستند و تنها روش شناسایی عسل طبیعی این است که به دلیل وجود اسید فورمیک، هنگام خوردن ته گلو را بسوزاند. (دکتر آراسب دباغمقدم-متخصص بهداشت مواد غذایی)
262
لینک منبع :
تشخیص نشانههای مرغوبیت شکلات، عسل و روغن زیتونتشخیص نشانههای مرغوبیت شکلات، عسل و روغن زیتون - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/.../تشخیص-نشانههای-مرغوبیت-شکلات،-عسل-و-روغن-زیتونCached
Similar28 فوریه 2015 ... جام جم سرا: بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام میشود، بهوسیله مردم قابل
مشاهده و شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاههای حرفهای سازمان غذا و ...
تشخیص نشانههای مرغوبیت شکلات، عسل و روغن زیتون
iraneconomist.com/.../تشخیص-نشانههای-مرغوبیت-شکلات-عسل-و-روغن-زیتونCached28 فوریه 2015 ... تشخیص نشانههای مرغوبیت شکلات، عسل و روغن زیتون. بخش عمده تخلفاتی که در
صنایع غذایی انجام میشود، بهوسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی ...
تشخیص مرغوبیت شکلات، عسل و روغن زیتون - ایرانیان انگلستان
iranianuk.com/.../تشخیص-مرغوبیت-شکلات-عسل-و-روغن-زیتونCached2 مارس 2015 ... شکلات، عسل و روغن زیتون ۳ محصول پر مصرفی است که شبهات زیادی برای ... راه
تشخیص این است که شکلات مرغوب در دهان بلافاصله آب میشود چون کره ... از ته ظرف
یک حباب بلند میشه و بالای ظرف قرار میگیره, این نشانه عسله واقعیه. 0.
راههای تشخیص شکلات، زیتون و عسل تقلبی - Persian Epoch Times
persian.epochtimes.com/.../راههای-تشخیص-شکلات،-زیتون-و-عسل-تقلب-22922.htmlCached1 مارس 2015 ... رنگ روغن زیتون مرغوب سبز زیتونی است و بوی زیتون نیز میدهد و ته گلو را ... را
بسوزاند نشان میدهد که عسل دارای اسید فورمیک است و مرغوبیت دارد.
تشخیص نشانههای مرغوبیت شکلات، عسل و روغن زیتون - اتحاد خبر
www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/41805
بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام میشود، بهوسیله مردم قابل مشاهده و
شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاههای حرفهای سازمان غذا و دارو آنها را رصد کنند، اما
چند ...
راه تشخیص مرغوبیت عسل ،شکلات و زیتون | پاشویه لب حوض (پاژه)
pazhe.ir/?p=3672Cached25 فوریه 2015 ... راه تشخیص این است که شکلات مرغوب در دهان بلافاصله آب میشود چون کره کاکائو در
دمای 37 درجه ... نشانه عسل و روغنزیتون خالص، سوزش ته گلوست!
تشخیص نشانه های مرغوبیت شکلات>عسل و روغن زیتون - شفاف
shafaf.ir/.../تشخیص-نشانه-های-مرغوبیت-شکلات%3Eعسل-و-روغن-زیتونCached28 فوریه 2015 ... تشخیص نشانه های مرغوبیت شکلات>عسل و روغن زیتون. بخش عمده تخلفاتی که در
صنایع غذایی انجام میشود، بهوسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی ...
تشخیص روغن زیتون تقلبی - علمی سرا
elmisara.ir/tag/تشخیص-روغن-زیتون-تقلبی.html
تشخیص نشانههای مرغوبیت شکلات، عسل و روغن زیتون به گزارش بولتن نیوز،
شکلات، عسل و روغن زیتون ۳ محصول پر مصرفی است که شبهات زیادی برای تشخیص
...
آخرین خبر | تشخیص نشانههای مرغوبیت شکلات، عسل و روغن زیتون
akharinkhabar.com/.../تشخیص-نشانههای-مرغوبیت-شکلات،-عسل-و-روغن-زیتونCachedجام جم/ بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام میشود، بهوسیله مردم قابل مشاهده و
شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاههای حرفهای سازمان غذا و دار...
تشخیص نشانه های مرغوبیت شکلات، عسل و روغن زیتون - سایت خبری ...
tnews.ir/news/CE5A38159059.html
1 مارس 2015 ... بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام می شود، به وسیله مردم قابل مشاهده و
شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاه های حرفه ای سازمان غذا و دارو آن ها ...
چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت 23:46