دکتر محمد کاظمزاده تاکید کرد: همه افراد باید در برنامه روزانه خود از تمام گروههای غذایی شامل میوهها، سبزیها، غلات، گوشت و محصولات لبنی استفاده کنند. مواد مغذی مورد نیاز بدن فقط از یک یا دو منبع غذایی تامین نمیشود و سلامتی همه افراد در هر سنی مشروط به استفاده از همه گروههای غذایی است.
وی چاقی را عامل اصلی به وجود آورنده بسیاری از بیماریها بیان کرد و افزود: وزن خود را همواره در حد متعادل نگه دارید تا گرفتار بیماریهای قلبی، عروقی، فشار خون، دیابت و بعضی از سرطانها نشوید.
کاظمزاده یادآور شد: مصرف چربی زیاد، غذاهای حاوی چربی اشباع، کلسترول و رژیمی که چربی آن بالاست میتواند خطر ابتلا به سرطانهای پستان، پروستات، کولون و رکتوم را افزایش دهد.
وی با اشاره به افزایش غذاهای نشاستهای و فیبری در رژیم غذایی گفت: به آسانی میتوان مقدار نشاسته و فیبر رژیم را با خوردن میوه، سبزی، سیب زمینی، دانه، نان و غلات کامل افزایش داد؛ چرا که یک رژیم پرفیبر احتمال ابتلا به سرطان کولون و رکتوم را کاهش میدهد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه افزود: الگوهای غذایی حاوی شیرینی و غذاهای شیرین معمولا پرچرب، پرکالری و خالی از مواد مغذی و معدنی است که چنین رژیمی زمینهساز بروز بعضی از سرطانها است.
وی با اشاره به چند برابر بودن میزان ابتلا به سرطان در الکلیهایی که سیگار میکشند، گفت: مصرف الکل میتواند منجر به ایجاد سرطان دهان، حلق، مری و کبد شود.
کاظمزاده با تاکید بر مصرف گوشتهای کمچرب در برنامه غذایی روزانه، تصریح کرد: پیش از اینکه گوشت را بپزید همه چربیهای قابل مشاهده آن را جدا کرده و دور بریزید و اگر چربی باقی ماند، پیش از خوردن آن را جدا کنید.
وی افزود: از گوشت سفید بویژه ماهی به جای گوشت قرمز استفاده کنید البته بهتر است پیش از پخت، پوست و چربی آن جدا شود.
کاظمزاده بر استفاده از مواد لبنی کم چرب به جای مواد پرچرب تاکید کرد و گفت: این گروه از مواد غذایی منابع خوبی از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی بویژه کلسیم هستند. همچنین مصرف غذاهای حاوی ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C احتمال ابتلا به سرطانها را کاهش میدهند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه با اشاره به جایگزین کردن میوهها و سبزیها به جای تنقلات سرخ شده، گفت: سعی کنید در رژیم غذایی روزانه خود از سبزیهای برگی شکل سبز تیره، زرد، نارنجی و میوهها به ویژه مرکبات استفاده کنید.
وی افزود: سبزیهای خانواده کلم منابع خوبی از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی و در نتیجه کاهش دهنده احتمال ابتلا به انواع سرطانها هستند.
کاظمزاده خاطرنشان کرد: به جای مواد غذایی که از آردهای تصفیه شده و غلات فرآیند شده درست شدهاند مانند نانهای سفید، از محصولات با آرد کامل و غلات کامل استفاده کرده و برای پخت غذا از روشهایی مانند تنوری کردن، بخارپز و آبپز استفاده کنید که نیازی به افزودن روغن نداشته باشد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه در پایان گفت: سعی کنید با توجه به برچسب غذاها و میزان چربی، کالری و فیبر در آنها برای هر روز خود یک برنامه غذایی تنظیم کنید. (ایسنا)
980
لینک منبع :
پیشگیری از سرطان با رژیم غذایی متنوعرژیم غذایی متنوع، موثر در پیشگیری از سرطان - ایسنا
www.isna.ir/news/.../رژیم-غذایی-متنوع-موثر-در-پیشگیری-از-سرطان
7 فوریه 2015 ... رژیم غذایی متنوع، موثر در پیشگیری از سرطان ... وی با اشاره به افزایش غذاهای
نشاسته ای و فیبری در رژیم غذایی گفت: به آسانی می توان مقدار ...
رژیم غذایی متنوع، موثر در پیشگیری از سرطان - مستر دیزی
www.mrdizi.com/.../رژیم-غذایی-متنوع،-موثر-در-پیشگیری-از-سرطان-Cached9 جولای 2016 ... رژیم غذایی متنوع، موثر در پیشگیری از سرطان ... وی با اشاره به اینکه مواد مغذی مورد
نیاز بدن فقط از یک یا دو منبع تامین نمی شود، اظهار کرد: سلامتی ...
پیشگیری از سرطان با تغذیه مناسب - رژیم غذایی - تغذیه - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/news/.../پیشگیری-از-سرطان-با-تغذیه-مناسبCached
Similar13 ژانویه 2015 ... عوامل تغذیهای که سبب پیشگیری از سرطان میشوند عبارتند از: ... برای پیشگیری
از سرطان و سایر بیماریهای مزمن روزانه حداقل پنج واحد از میوهها و سبزیهای متنوع مصرف
کنید. ... مصرف غذاهای چرب بویژه با منشا حیوانی را محدود کنید.
پیشگیری از سرطان با رژیم غذایی متنوع
www.tebyan-ardebil.ir/description.aspx?id=75662Cached12 مارس 2015 ... پیشگیری از سرطان با رژیم غذایی متنوع. همه افراد باید در برنامه روزانه خود از تمام
گروه های غذایی شامل میوه ها، سبزی ها، غلات، گوشت و محصولات لبنی ...
پیشگیری از سرطان با تغذیه - تبیان
article.tebyan.net/340786/پیشگیری-از-سرطان-با-تغذیهCached8 نوامبر 2016 ... «جایگاه تغذیه در پیشگیری از سرطان»، «سوالات شایع در مورد تغذیه و .... «غذاهای
سلام و متنوع مصرف کنید، بر روی غذاهای گیاهی تأکید بیشتری می ...
چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ - پارسی طب
fa.parsiteb.com/چگونه-با-تغذیه-مناسب-به-جنگ-سرطان-برویم/Cached
Similarاین رژیم غذایی ابزار مهمی برای مبارزه با سرطان است. ... شواهد کافی موجود نمیباشد تا
بتوان گفت که ممکن است خوردن انگور در پیشگیری یا درمان سرطان مفید است. ...
تغییر شکل، تکثیر، و حمله سلولهای سرطانی را در گروه متنوعی از سرطانها مهار کند.
پیشگیری از ابتلا به سرطان با کاهش کالری مصرفی - onvansho
onvansho.ir/.../پیشگیری-از-ابتلا-به-سرطان-با-کاهش-کالری-مصرفی.html
بر کاهش خطر ابتلا به سرطان می کالری موجود سرطان پیشگیری از عود سرطان با .
پیشگیری از سرطان ... پیشگیری از سرطان با رژیم غذایی متنوع. را در پیشگیری از
...
تغذیه و پیشگیری از سرطان - وب دا خوزستان | پایگاه خبری و اطلاع ...
webda.ajums.ac.ir/view/10506/تغذیه-و-پیشگیری-از-سرطانCached21 ژانویه 2017 ... تغذیه با کالری بالا زمینه سرطان را فراهم می آورد: تغذیه و پیشگیری از سرطان ...
روزانه 5 بار یا بی شتر سبزیجات و میو ههای متنوع مصرف کنید.
نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان - سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت
www.piho.ir/fa/news/142/نقش-تغذیه-در-پیشگیری-از-سرطانCached28 ژانویه 2017 ... رژیم های سرشار از چربی در ارتباط با افزایش خطر سرطان کولون، رکتوم، پروستات و
اندومتر(رحم) می ... غذاهای متنوع بویژه از منابع گیاهی مصرف کنید
طب سنتی : رژیم غذایی کامل برای پیشگیری از سرطان - آپارات
► 16:05www.aparat.com/v/K3T2f/طب_سنتی_%3A_رژیم_غذایی_کامل_برای_پیشگیری_از_سرطان
Jun 16, 2017 - 16 min
انجمن علمی طب سنتی ایران در این ویدئو دکتر غزاله حیدری راد متخصص طب سنتی یک رژیم غذایی متنوع و عالی را برای پیشگیری از سرطان و همین طور ...
پنجشنبه 26 مرداد 1396 ساعت 03:37