پنیر کمنمکی که چند سالی است در قفسه فرآوردههای لبنی به چشم میخورد، پنیری نیست که حاوی سدیم (ماده موثره نمک) نباشد.
تقریبا 50 درصد شوری این محصول از کلرید سدیم (نمک طعام) و مابقی با کلرید پتاسیم جایگزین شده است.
پتاسیم همچون سدیم طعم شوری دارد، اما اگر مصرف آن بیش از حد معین باشد سبب تلخ شدن محصول میشود بنابراین بیماران با فشار خون بالا و افراد دچار نارساییهای قلبی ـ عروقی با نظر پزشک از این محصول استفاده کنند و مبتلایان به نارساییهای کلیوی بدانند که چون دفع پتاسیم همچون سدیم از طریق کلیهها انجام میشود، احتمال بروز اختلالاتی در عملکرد کلیه این بیماران وجود دارد.
آب نمک پنیر را دور بریزید
یکی از تصورات اشتباهی که برخی خانوادهها در مورد پنیرهای آبدار میکنند این است که این محصول حاوی آب خود پنیر است و در نتیجه برای دریافت پروتئین و مواد مغذی بیشتر آن را همراه پنیر مصرف میکنند، اما باید بدانید اغلب پنیرهای آبدار موجود در بازار در آب نمک غوطهور میشود و این محلول هیچ خاصیت و خواص تغذیهای ندارد و بهتر است برای دریافت کمتر نمک آب پنیر دور ریخته شود، اما پرسشی که اینجا مطرح میشود این که اگر آب نمک پنیر را دور بریزیم محصول زودتر از تاریخ انقضا دچار فساد و کپکزدگی نمیشود؟ خیر.
پنیرهای آبدار بستهبندی شده طی تاریخ مصرفشان بدون حضور آب نمک نیز ماندگاری مطلوبی دارند که البته برای جلوگیری از خشکشدن سطح محصول و پیشگیری از ورود موجودات میکروسکوپی بهتر است همان کاغذ سفیدرنگی که بر سطح اغلب پنیرهای قالبی بستهبندی شده قرار گرفته و آغشته به نوعی مواد ضدکپک است، پس از هر بار مصرف، بر سطح پنیر گذاشته شود.
این را هم بدانید اگر از تاریخ انقضای پنیر بگذرد چه درون آبنمک باشد و چه نباشد با فساد و رشد گونهای قارچ بر سطح پنیر روبهرو خواهید شد.
پنیر را در آب غوطهور نکنید
برخی از بیماران فشار خونی و کلیوی بر این باورند که اگر پنیر شور را در آب بیندازند یا با آب داغ شستوشو دهند نمکش زدوده میشود، اما این یک باور علمی نیست.
وقتی پنیر را در آب غوطهور میکنیم علاوه بر نمک، پروتئینها و ویتامینهای محلول در آب نیز از محصول خارج و از ارزش تغذیهای آن کاسته میشود و گاهی نیز با گذشت مدت زمانی طولانی هنوز از میزان شوری قسمت مرکزی پنیر کاسته نشده است.
لازم است بدانید پنیرهای موجود در بازار از 0.5 تا 6 در صد نمک تهیه میشوند و بهتر است پنیر روزانه را از انواع پنیرهای کم نمک 0.5 تا 1 درصد که در جدول تغذیهای روی بستهبندی محصول درج شده است، انتخاب کنید و این را بدانید پنیرهای سنتی و لیقوان و تبریز که اغلب در آب نمک غوطهورند در مقایسه با انواع پنیرهای خشک درصد نمک بیشتری را به خود جذب میکنند.
فاخره بهبهانی - گروه سلامت
لینک منبع :
آب نمک پنیر را نخوریدآب نمک پنیر را نخورید - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../آب-نمک-پنیر-را-نخوریدCached
Similar11 سپتامبر 2014 ... آبی که درون پنیرهای آبدار وجود دارد آب نمک است یا آب خود پنیر؟ اگر آب نمک پنیر را
دور بریزیم پنیر کپک نمیزند؟ پنیرهای خشک در مقایسه با انوع ...
آب نمک پنیر را نخورید - آفتاب
www.aftabir.com/articles/view/.../آب-نمک-پنیر-را-نخوریدCached
Similar13 سپتامبر 2014 ... آیا این پنیرهای کم نمکی که این روزها در بازار عرضه می شود واقعا مضرات نمک طعام را
ندارد.
Images for آب نمک پنیر را نخورید
آب نمک پنیر را نخورید - 24Khabar.com
www.24khabar.com/news/305711/
آب نمک پنیر را نخورید. آیا این پنیرهای کم نمکی که این روزها در بازار عرضه می شود
واقعا مضرات نمک طعام را ندارد؟ مجله سلامت 24خبر: این که برخی پنیر را در آب می ...
آب پنیر را دور بریزیم یا نه؟ - تبیان
article.tebyan.net/268904/آب-پنیر-را-دور-بریزیم-یا-نه-Cached22 ژانویه 2014 ... ... پنیر سازی است. برخی از افراد از آب پنیر به عنوان منبع پروتئین و مکمل استفاده
میکنند. ... بنابراین آب موجود در برخی از بستهبندیهای پنیر، آبنمک است. این آب
قابل خوردن ... پنیر لبنه بخوریم یا نخوریم؟ اگر در خصوص این ...
تهیه آب نمک برای نگهداری پنیر لیقوان - شرکت فاخر لبن لیقوان
ligvan.ir/طرز-تهیه-آب-نمک-برای-نگهداری-پنیر-لیقوا/Cached4 سپتامبر 2016 ... آب نمک یا شوراب به عنوان تنها نگهدارنده ای که به پنیر لیقوان اضافه می شود تاثیر
بسیار زیادی بر کیفیت پنیر خواهد گذاشت. آب نمک نا مناسب ...
پنیری که آب انداخته بخوریم؟ + دانستنیهایی از پنیرهای کم نمک
www.hakimemehr.ir/.../پنیری-که-آب-انداخته-بخوریم-دانستنیهایی-از-پنیرهای-کم-نمکCached14 مه 2011 ... حکیم مهر - پنیر، فرآوردهای متشکل از چربی، پروتئین شیر، کلسیم، فسفر و نمک
است که به روشهای گوناگون با شیر ترکیب شدهاند. با توجه به ...
نکاتی در مورد خوراکی همیشگی ایرانی ها در صبحانه | آینه
www.ayeneh.net/.../Healthcontentdetail.aspx?...Cachedدر میان این پنیرها انواع کم نمک این محصول نیزبه چشم می خورد که در ترکیبات آن، ...
دلمه را آبگیری و پنیر به دست آمده را در آب نمک می خوابانند. ... آب نمک پنیر را نخورید.
پنیر را با گوجه و خیار نخورید! - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/438717/پنیر-را-با-گوجه-و-خیار-نخوریدCached
Similar19 دسامبر 2015 ... مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردیهای دیگر باعث بروز عارضهها و ...
بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند ...
پیوند ها; |; نظرسنجی; |; آب و هوا; |; اوقات شرعی; |; نیازمندی ها; |; بورس .... لازم به ذکر
است پنیر به خاطر وجود نمک نسبتا زیاد از ان حالت طبع سردی خارج میشود .
Untitled Page
old.shahrvand-newspaper.ir/.../showletter.aspx?...Cachedآیا انواع کمنمک این پنیرها فاقد سدیم (ماده موثره نمک) هستند؟ آیا از این ... دلمه را
آبگیری و پنیر به دست آمده را در آب نمک میخوابانند. در این روش ... آب نمک پنیر را
نخورید
جمعه 27 مرداد 1396 ساعت 09:21