مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید!

جام جم سرا: فتانه کاوری‌زاده افزود: افرادی که در معرض سرب (هوای آلوده) قرار دارند و همچنین کسانی ‌که از ظروف خش‌دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می‌کنند ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند چرا که مقدار زیاد این مواد در سیستم مغزی، عصبی انسان را مستعد ابتلا به بیماری‌های مانند آلزایمر و پارکینسون می‌کند.

این کارشناس در بخش دیگری از صحبتهایش در مورد اهمیت تغذیه صحیح در افزایش قدرت حافظه اظهار کرد: قسمت عمده مغز در دوران جنینی توسط اسیدهای چرب امگا ۳ شکل می‌گیرد که این اسیدهای چرب نقش بسیار مهمی در تقویت حافظه و ضریب هوشی افراد دارد. اگر تغذیه مادر هنگام بارداری و بخصوص در سه ماهه‌ اول مناسب باشد و به مقدار کافی از منابع امگا ۳ مانند ماهی، گردو، سبزی‌های برگ تیره استفاده کنند فرزند آن‌ها در آینده از ضریب هوش و حافظه‌ خوبی برخوردار است.

وی با بیان اینکه علاوه بر اهمیت تغذیه در دوران جنینی، دو سال اول زندگی نیز مهم و تاثیرگذار است، تصریح کرد: در این دوره باید مصرف مقدار کافی آهن مورد توجه قرار گیرد به این دلیل کودکانی که در سال اول زندگی قطره آهن مصرف نکنند دچار کم‌خونی و فقر آهن خواهند شد و یقیناً در انجام کارهای ذهنی و یادگیری در زمان تحصیل با مشکل روبرو می‌شوند.

کاوری‌زاده ادامه داد: کمبود یا زیاد بودن آهن می‌تواند تاثیرات نامطلوبی بر روی حافظه‌ افراد داشته باشد چرا که وجود فلز سرب و آلومینیوم به نحوی دشمن حافظه و عاملی برای بروز بیماری آلزایمر است.

وی در مورد تقویت حافظه خاطرنشان کرد: مصرف بیشتر از میوه‌ها و سبزی‌های رنگی امکان بهبود حافظه را بالا می‌برد به این علت که مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان بوده و مصرف آن در پیشگیری از بروز اختلالات حافظه موثر است بنابراین توصیه می‌شود مصرف مواد حاوی آنتی‌اکسیدان مانند توت فرنگی، گوجه فرنگی، هندوانه، گریب فروت، توت قرمز، مرکبات، زیتون، ماهی، آجیل، هویج و... در رژیم غذایی گنجانده شود.

کاوری‌زاده با تاکید بر اینکه گرسنگی بیشتر از هشت ساعت، نقش موثری در کاهش قدرت حافظه خواهد داشت، تصریح کرد: در مدت زمانی که فرد مشغول کارهای ذهنی است هر ۳۰ تا ۴۵ دقیقه یکبار برای تنظیم قندخون، به مقدار کم از مواد غذایی مناسب استفاده کند.(ایسنا)



لینک منبع :در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید!

در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید! - ایسنا www.isna.ir/news/93041407670/در-ظروف-خش-دار-پخت-و-پز-نکنید 5 جولای 2014 ... ‌یک کارشناس تغذیه گفت: کسانی ‌که از ظروف خش‌دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می‌کنند ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند چرا ... Images for در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید! در ظروف خشدار پخت و پز نکنید - روزنامه جام جم press.jamejamonline.ir/newspreview/1557200624819495299‎Cached‌یک کارشناس تغذیه گفت: کسانی ‌که از ظروف خشدار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می‌کنند، ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند؛ چرا که مقدار زیاد این ... در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید! - آموزش - زندگی سالم - سلامت نیوز www.salamatnews.com/news/.../در-ظروف-خش‌دار-پخت-و-پز-نکنید!‎Cached5 جولای 2014 ... یک کارشناس تغذیه گفت: کسانی ‌که از ظروف خش‌دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می‌کنند ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند چرا ... در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید - مشرق نیوز www.mashreghnews.ir/news/324305/در-ظروف-خش-دار-پخت-و-پز-نکنید 5 جولای 2014 ... ‌یک کارشناس تغذیه گفت: کسانی ‌که از ظروف خش‌دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می‌کنند ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند چرا ... در ظروف خش دار پخت و پز نکنید- هایپرکلابز hyperclubz.com/Main/Club.aspx?qClub=golestan&qCat...‎Cachedدر ظروف خش دار پخت و پز نکنید سلامت نیوز/ یک کارشناس تغذیه گفت: کسانی ‌که از ظروف خش‌دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می‌کنند ممکن است دچار مسمومیت با ... ظرف - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار https://cafebazaar.ir/app/folad.zarf/?l=fa‎Cached Rating: 5 - 1 vote - Free - Android - Business/Productivity g کدام ظرف برای پخت و پز بهتر است در ظروف خش دار پخت و پز نکنید اطلاعاتی در مورد انواع ظرف ها برای پخت و پز فواید ظرف شستن برای خانم ها برای آنها که در شستن ... در ظروف خش دار پخت و پز نکنید! - سلامت نیوز - تی نیوز tnews.ir/news/8D0127361154.html‎Cached5 جولای 2014 ... سلامت نیوز: یک کارشناس تغذیه گفت: کسانی که از ظروف خش دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می کنند ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و ... دولت بهار:در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید! www.dolatebahar.com/telex-12994.html‎Cached‌یک کارشناس تغذیه گفت: کسانی ‌که از ظروف خش‌دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده می‌کنند ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند چرا که مقدار زیاد این مواد در ... ظرف مناسب برای پخت غذا - شهدکالا shahdkala.com/index.php/accordion-b/level-21/13.../39-zarfe-ghaza جام جم آنلاین: ظروف مختلفی که برای پخت و پز استفاده می‌کنید تاثیراتی روی مواد غذایی ... پخت و پز مناسب است اما اگر در نگهداری این ظروف دقت نکنید، نتیجه عکس است. ... خش‌دار شده‌اند، سبب ترکیب مواد شیمیایی ساخته شده در این ظروف با ترکیبات غذا ...