مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

«خورش قورمه سبزی» باید جا بیفتد!!

[ad_1]

وب‌سایت آشپزباشی: از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را دوست دارند، فقط باید به آن زمان بدهید تا به قول ما ایرانی ها قشنگ جا بیفتد. خوشمزگی این غذا به سبزی تازه اش می باشد.

 

 مواد لازم:

 

  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     آب غوره    ۲قاشق سوپ خوری
  •     لیمو عمانی ۴ عدد
  •     روغن  به میزان لازم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     لوبیا چیتی  ۱ لیوان
  •     گوشت گوسفندی  ۵۰۰ گرم
  •     سبزی قورمه ۳ کیلوگرم 
  •  

 

خورش قورمه سبزی 

 

 تره خاصیتی شبیه سیر و پیاز دارد و برای عفونت ها موثر است. همین طور مدر و ملین است، اما نفخ می آورد .جعفری هم مدر است و برای دفع سنگ کلیه به کار می آید. همین طور تب بر است. گشنیز خاصیت میکروب کشی دارد و برای عفونت ها مفید است. همچنین برای بیماری های دهان و دندان عالی است . برای تسکین درد صفرا و همین طور التهاب معده مفید است. در ضمن آرام بخش هم هست. اسفناج فیبر زیادی دارد و آنتی اکسیدان بسیار قوی است و همین طور خون را قلیایی می کند. همین کافی است که آن را ضد سرطان بدانیم .

 

کلسترول را پایین می آورد و برای فشار خون هم مفید است و در نهایت شنبلیله باعث ازدیاد شیر در مادران شیرده می شود و در تقویت قلب هم موثر است. خاصیت ضد التهابی هم دارد. لیمو عمانی یا امانی منبع غنی کلسیم و پتاسیم و سرشار از ویتامین ث می باشد و برای کاهش کلسترول مفید است. لیمو عمانی ضد نفخ است و التیام دهنده سرفه و سرما خوردگی .

جعفری و تره و شنبلیله گرم و خشک هستند. گشنیز و لیمو عمانی سرد و خشک هستند و اسفناج سرد و تر است.

 

طرز تهیه:

1-اگر خودتان سبزی را پاک می کنید، ساقه های بلند آن را جدا کنید تا قورمه سبزی شما مزه ی آش ندهد.

 

2-پس از خرد کردن آن را در روغن سرخ کنید. خیلی ها سبزی را آن قدر سرخ می کنند تا سبزی سیاه شود ولی در این حالت دیگر هیچ یک از خواص سبزی باقی نمی ماند پس بهتر است با کمی تغییر رنگ سبزی را بردارید.

 

3-اگر شنبلیله خشک دارید حین سرخ شدن به آن اضافه کنید، عطر خوبی دارد.

 

4-پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.

 

5-زرچوبه را اضافه کنید و سپس گوشت را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

 

6-دو لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. (می توانید گوشت را در زود پز هم بپزید.)

 

7- لوبیا را باید از شب قبل در آب خیس کنید . اگر احیانا این کار را فراموش کرده اید، آنها را در آب بجوشانید، آب آن را خالی کنید و بعد استفاده کنید.

 

8- سبزی، لوبیا و لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید و زمان بدهید تا جا بیافتد. در آخر نمک و آبغوره را اضافه کنید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

خورش قورمه سبزی باید جا بیفتداز قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد – مجله شهرجدیدترین مطالب پرهزینه‌ترین خانوارهای ایرانی در کدام شهر زندگی می‌کنند؟ سرنوشت خورش قورمه سبزی باید جا بیفتدوب‌سایت آشپزباشی از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد سرچیاراز قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد مجله …به گزارش دبلیوخبر و به نقل از نداآنلاین آبان ٢ خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد مجله خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد واضحخورشقورمهسبزیبایدجاخورش قورمه سبزی باید جا بیفتدوب‌سایت آشپزباشی از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی خورش قورمه سبزی باید جا بیفتدمجله اینترنتی ندا آنلاین وب سایت آشپزباشی از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد برترین هاخورش قورمه سبزی باید جا بیفتدوب‌سایت آشپزباشی از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد آکاآکاایران از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد مجله راگا …وب‌سایت آشپزباشی از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد هشدار نیوزوب سایت آشپزباشی از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد دنیای بزرگ …خورشقورمهسبزیبایدجابیفتدخرید بلیط چارتر خرید بلیط هواپیما کیش خرید بلیط هواپیما خرید بلیط چارتر تبلیغ در گوگلخورش قورمه سبزی باید جا بیفتدقورمه سبزی غذای ایرانی روش شستن و نگهداری سبزی خورش قورمه سبزیاز قدیم قورمه سبزی خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد امروز آنلاینخورشقورمهسبزیبایداز قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را خورش قورمه سبزی باید جا بیفتدخورش قورمه سبزی باید جا بیفتد وب‌سایت آشپزباشی از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی مگیتو سبک زندگی خورش قورمه سبزی باید جا بیفتدسبک زندگیغذا و نوشیدنیاز قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را خورش قورمه سبزی باید جا بیفتد پرتال جامع تایاخورشقورمهسبزیبایدجابیفتداز قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را هرلحظه، خورش قورمه سبزی باید جا بیفتداخبارخواندنیخورشقورمهسبزیاز قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را انجمن راسخون خورش قورمه سبزی باید جا بیفتدبرنامه ای برای قراردادن افکت های زیبا بر روی تصاویر خطرناک ترین پرتگاهی که مدیران و تا حالاقورمه سبزی به این خوشمزگی خوردید؟سبزی خورش کیلو گرم ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد باید کاملاً جا بیفتد



لینک منبع :«خورش قورمه سبزی» باید جا بیفتد!!

«خورش قورمه سبزی» باید جا بیفتد!! - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../خورش-قورمه-سبزی-باید-جا-بیفتد‎Cached22 ا کتبر 2016 ... «خورش قورمه سبزی» باید جا بیفتد!! از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را دوست دارند، فقط باید به ... Images for «خورش قورمه سبزی» باید جا بیفتد!! «خورش قورمه سبزی» باید جا بیفتد!! | امروز آنلاین www.emruzonline.com/.../خورش-قورمه-سبزی-باید-جا-بیفتد/‎Cached22 ا کتبر 2016 ... از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را دوست دارند، فقط باید به آن زمان بدهید تا به قول ما ایرانی ها ... رمز و راز یک خورش قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه - نیک صالحی www.niksalehi.com/.../رمز-و-راز-یک-خورش-قورمه-سبزی-جا-افتاده-و.html‎Cached9 آگوست 2015 ... خورش نباید آبکی باشه در انتها خورش باید با حرارت کم بجوشد تا کاملا جا بیفتد . برخی خورش قورمه سبزی را سیاه و تیره میپسندند که با سرخ کردن ... باید و نبایدهای قورمه سبزی - بولتن نیوز www.bultannews.com/fa/news/.../باید-و-نبایدهای-قورمه-سبزی‎Cached Similar4 دسامبر 2012 ... سبزی خورش سبزی باید با روغن فراوون سرخ بشه تا جایی که به تیره بزنه بعدشم زودپز .... من خودم قورمه سبزی صبح می زارم برای شب تا جا بیافته. همه دانستنیها درباره قورمه سبزی و فوت و فن طبخ بهتر و خوشمزه تر شدن ... www.netgasht.com/.../jaoftadan-tabkh-ravesh-darbare-ghorme-sabzi.html‎Cached Similarهر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید مطالب جالب و متنوع اخبار. ... این خورش حدودا باید 4 تا 5 ساعت روی حرارت ملایم قرار گیرد تا کاملا جا بیفتد. گاهی به خورش سر زده و ... آموزش طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و خوشمزه + تصاویر تزیین mepatogh.ir/133/ghormeh-sabzi/‎Cached23 آوریل 2017 ... طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی خوشمزه و جا افتاده ... و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد. ... مزهٔ این خورشت باید کمی ترش باشد، از این رو٬ به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی ... خورش قرمه سبزی www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=18‎Cached Similarاگر می خواهید خورش زودتر جا بیفتد بهتر است نمک را در نیم ساعت آخر کار اضافه کنید. .... میخواستم بدونم سبزی قورمه چند دفیقه باید در روغن سرخ بشه .تشکر. «خورش قورمه سبزی» باید جا بیفتد!! - کمونه kamooneh.com/fa/news/100215/خورش-قورمه-سبزی-باید-جا-بیفتد 23 ا کتبر 2016 ... از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را دوست دارند، فقط باید به آن زمان بدهید تا به قول ما ایرانی ها ... طرز تهیه خورشت قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه | ستاره setare.com/.../طرز-تهیه-خورشت-قورمه-سبزی-جا-افتاده-و-خوشمزه‎Cached Similar26 مه 2015 ... خورشت قورمه سبزی یک غذای خوشمزه اصیل و لذیذ ایرانی است. ... آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد.