فوت و فن آشپزی ، شیرینی پزی ، نکات کلیدی درمورد پخت کیک
فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی , نکاتی برای تهیه ژله
فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی
• برای تهیه شیرموز خوشمزه تر
هرچه موزهایی که انتخاب می کنید سبزتر و سفت تر باشد نتیجه بهتر است برخلاف آنچه که معمولا استفاده می شود و موزهای له شده را استفاده می کنند!
• چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است.
مقدار مایعات مورد استفاده زیادبوده.
کیک به اندازه کافی نپخته است.
• همزدن تخم مرغ
اگر سفیده تخم مرغ را به محض بیرون آوردن از یخچال بزنید سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف نمی کند.
بنابراین ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید.
• یک راهکار مفید برای دوستانی که رولت آن ها در فر خشک می شود
اگر رولت شما در فر خشک شد اصلاً وحشت نکنید.
بگذارید رولت کاملاً خنک شود بعد آن را از سینی داخل سفره تمیزی برگردانید
و با سفره روی آن را بپوشانید بعد از ۲ تا ۳ ساعت چنان نرم و لطیف خواهد شد که باورتان نمی شود.
دقت کنید رولت کاملاً خنک شود چون در غیر این صورت در سفره عرق کرده و خیس خواهد شد.
• اگر کاغذ روغنی به شدت به رولت چسبیده می توانید کاغذ روغنی را از قسمت بیرونی به ملایمت با اسپری کردن آب کمی مرطوب کنید.
بعد از کمی صبر کردن خیلی راحت جدا می شود.
• اگر کره سفت و یخ زده است و نباید آن را آب کنید.
ظرف آن را از آب جوش پر کنید کمی که ماند آب را خالی کنید و کره را داخل ظرف بریزید کره با گرمای ظرف نرم می شود.
• چطور میتوان از شیره خرما و یا انگور استفاده کرد بدون اینکه کش بیاید و به ظرف بچسبد.
ظرفی که داخلش شیره را می ریزید با کره و یا هر روغن بی بوی دیگری چرب کنید.
• روغن صاف قنادی
روغن صاف قنادی انواع مختلف دارد که برای کاربردهای گوناگون طبقه بندی و مصرف می شود.
روغن صاف علاوه بر کاربرد آن در تهیه شیرینی دانمارکی و خمیرهزارلا همچنین در شیرینی های خشک نیز کاربرد دارد
مثلا جایگزین کردن یک قاشق از کره با روغن صاف درخمیر تارت آن را ورقه ای تر می کند.
• توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود.
هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.
• در تهیه ژله
هیچ گاه از آناناس تازه برای تهیه ژله استفاده نکنید.
آناناس شامل آنزیمی است که مانع از بسته شدن ژله خواهد شد. برای تزیین ژله از کمپوت آناناس استفاده کنید.
منبع:بیتوته
لینک منبع :
فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی ، نکات کلیدی درمورد پخت کیکفوت و فن آشپزی و شیرینی پزی ، نکات کلیدی درمورد پخت کیک ...
hendevaneh.com/فوت-و-فن-آشپزی-و-شیرینی-پزی-،-نکات-کلیدی/Cachedفوت و فن آشپزی و شیرینی پزی. • برای تهیه شیرموز خوشمزه تر. هرچه موزهایی که
انتخاب می کنید سبزتر و سفت تر باشد نتیجه بهتر است برخلاف آنچه که معمولا ...
فوت و فن پخت کیک - مجله تصویر زندگی
www.tasvirezendegi.com/فوت-و-فن-پخت-کیک/Cachedفوت و فن پخت کیک :پف نکردن کیک - چسبنده بودن روی کیک - کیک نم دارد-کیک
... صفحه نخست » آشپزی » نکات آشپزی » فوت و فن پخت کیک ... سعی کردم
بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این پست توضیح بدم امیدوارم ...
بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیل وقتا کیک حالت شیرینی به
خودش میگیره و ...
چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن ...
www.tasvirezendegi.com/چند-ریزه-کاری-در-پخت-کیک-و-شیرینی/Cachedتکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ... راهنمای
پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی پزی, ریزه کاری های کیک. ... نکات
آشپزی » چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن ... چند
نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی ..... چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی.
فوت و فن های آشپزی و شیرینی پزی - وبسایت هفت حوض
7hooz.com/فوت-و-فن-های-آشپزی-و-شیرینی-پزی/Cached12 مارس 2017 ... فوت و فن های آشپزی و شیرینی پزی ، با اینکه همه بانوان ایرانی ... فوت و فن های
اینکه چرا لایه روی کیک چسبنده شده است سه علت دارد که عبارتند از: ... نکتهای در مورد
هم زدن سفیده تخم مرغ اگر بلافاصله بعد از بیرون آوردن تخم مرغ از یخچال، ... در
صورتی که رولت شما در فر خشک شد نترسید، و این نکات را رعایت کنید ...
فوت و فن پخت کیک و شیرینی - وبسایت هفت حوض
7hooz.com/فوت-و-فن-پخت-کیک-و-شیرینی/Cached2 فوریه 2017 ... فوت و فن پخت کیک,فوت و فن پخت شیرینی,نکات مهم آشپزی فوت و فن شیرینی
پزی شیرینی پزی و پخت کیک بسیار مفرح و لذت بخش است البته ...
نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی - بیتوته
www.beytoote.com/.../cookery/tips2-baking1-cakes1.htmlCachedنکاتی برای پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی روش پخت ... و
شیرینی,راهنمای پخت کیک و شیرینی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,نکاتی ...
اسرار خانه دارینکات مهم آشپزینکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی ... فوت های کوزه
گری برای پخت کیک و شیرینی · آشنایی با نکات مهم و کلی برای ..... فوت و فن
آشپزی ...
نکات کلیدی برای پخت کیک - سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle/pastry-drink/pastry.../53795-53795/Cached
Similar21 فوریه 2010 ... قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود. ... بکینگ پودر را در یخچال
نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد ... و اگر آن را
بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود. .... فوت و فن های یک مربای
خوش طعم و خوش رنگ ... نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی !
فوت و فن های قنادی - انجمن نوعروس
https://www.nowaroos.com/Thread-فوت-و-فن-های-قنادی--3691Cached5 مارس 2012 ... سلام بیاین اینجا اطلاعات وتجربه های مختلفی که درمورد پخت کیک وشیرینی و. ...
منوی اصلی; کلوپ سرگرمی و گفتگوی نوعروس · آشپزی · خانه داری · نوزاد و کودک ·
علمی ، فرهنگی ، هنری · مشاغل ... فوت و فن های قنادی ... RE: نکات مربوط به کیک
وشیرینی پزی ... کره زیاد هم باعث پوکی و تردی کیک یا شیرینی میشه.
نکات مهم آشپزی » نکاتی هنگام پخت کیک
hamed-shadabi.ir/نکاتی-هنگام-پخت-کیک/Cachedنکاتی هنگام پخت کیک. hou8543. معمولا خانم ها برای تهیه کیک و شیرینی سوالات
زیادی دارند. در مطلب امروز به بخشی از نکات شیرینی پزی اشاره می کنیم. _ زمانی که ...
فوت و فن های مربوط به پخت انواع کیک ها - روزنه آنلاین
rozanehonline.com/فوت-و-فن-های-مربوط-به-پخت-انواع-کیک-ها/Cachedدر زیر نکات بسیار مهمی در مورد پخت انواع کیک ها برای شما عزیزان ارائه داده ایم شما
برای ... ارسال شده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ توسط گروه روزنه با موضوع آشپزی ... از نکات و یا
همان فوت و فن ها خواهید داشت بنابراین در زیر نکات شیرینی پزی زیر را رعایت
نمایید .
جمعه 20 مرداد 1396 ساعت 10:32