به گزارش جام جم سرا ، محققان دانشگاه کاردیف بریتانیا به بررسی پتانسیل تلفیق سه ماده اصلی به عنوان راهکاری برای پیشگیری از تصلب شریان پرداختند.
به گفته دیپاک رامجی، عضو تیم تحقیق، «انواع گوناگون اجزای تشکیل دهنده مواد خوراکی تاثیرات سودمندی بر پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی دارند اما اطلاعات کمی در مورد تاثیر ترکیب این مواد وجود دارد.»
یافته های مطالعه نشان می دهد که در مدل های سلولی ترکیب سه ماده غذایی می تواند به توقف فرایندهای کلیدی مرتبط با روند پیشرفت تصلب شریان کمک کند.
محققان با استفاده از مدل های آزمایشگاهی به بررسی این موضوع پرداختند که در صورت مصرف همزمان اسیدهای چرب پلی اشباع نشده اُمگا-۳ (که در روغن ماهی دریایی یافت می شود)، فلاوانول ها (یافت شده در کاکائو) و فیتواسترول (یافت شده در دانه کنجد و فندق) چه اتفاقی می افتد.
یافته های این تحقیق نشان داد مصرف ترکیب فوق الذکر به مقابله با بیماری های قلبی-عروقی کمک می کند.
تصلب شریان علت اصلی بیماری قلبی است که تقریبا هر ۳۴ ثانیه یک نفر به این دلیل فوت می کند و یک سوم مرگ های جهان ناشی از این عارضه است.
منبع: مهر
لینک منبع :
کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائوکاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو - خبرگزاری مهر ...
www.mehrnews.com/.../کاهش-ریسک-بیماری-قلبی-با-مصرف-روغن-ماهی-و-کاکائو
28 آوریل 2016 ... تیمی از محققان دریافته اند ترکیب رژیم غذایی حاوی روغن ماهی دریایی، عصاره کاکائو
و فیتوسترول احتمالا به مقابله با بیماری قلبی کمک می کند.
کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو - سلامتی | دمادم
https://damadam.ir/.../کاهش-ریسک-بیماری-قلبی-با-مصرف-روغن-ماهی-و-کاکائو/4289853
تیمی از محققان دریافته اند ترکیب رژیم غذایی حاوی روغن ماهی دریایی، عصاره کاکائو
و فیتوسترول احتمالا به مقابله با بیماری قلبی کمک می کند. محققان ...
تغذیه/ کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو
akharinkhabar.ir/.../تغذیه-کاهش-ریسک-بیماری-قلبی-با-مصرف-روغن-ماهی-و-کاکائوCached28 آوریل 2016 ... مهر/ محققان دانشگاه کاردیف بریتانیا به بررسی پتانسیل تلفیق سه ماده اصلی به
عنوان راهکاری برای پیشگیری از تصلب شریان پرداختند.
اول تو-کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو
www.avalto.ir/.../کاهش-ریسک-بیماری-قلبی-با-مصرف-روغن-ماهی-و-کاکائو
20 مارس 2017 ... کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو.
کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو - پول نیوز ...
khabarfarsi.com/u/17680225
30 آوریل 2016 ... کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو. تیمی از محققان دریافته اند
ترکیب رژیم غذایی حاوی روغن ماهی دریایی، عصاره کاکائو و ...
کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو | تیمی از ...
padsha.com/کاهش-ریسک-بیماری-قلبی-با-مصرف-روغن-ماهی-و-کاکائوCachedتیمی از محققان دریافته اند ترکیب رژیم غذایی حاوی روغن ماهی دریایی، عصاره کاکائو
و فیتوسترول احتمالا به مقابله با بیماری قلبی کمک می کند. به گزارش مهر، ...
پونیلا - کاهش ریسک بیماری قلبی...
ponila.com/post/395009/
کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو ... غذایی حاوی روغن ماهی
دریایی، عصاره کاکائو و فیتوسترول احتمالا به مقابله با بیماری قلبی کمک می کند
.
کاهش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف هفتگی شکلات - صفحه ی اصلی
www.e-shahrtash.ir/articlesCachedشهرک اکباتان، فروشگاههای شهرک اکباتان شهرک اکباتان را با شهرتاش بیشتر ...
کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو · دانه میوه هایی که برای سلامت
...
صفحه ی اصلی
www.e-shahrtash.ir/Cachedروابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای فرآورده های غذایی روﻏﻦ زﯾﺘﻮن با نام تجاری ...
کاهش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف هفتگی شکلات ... طبق مطالعه جدید محققان
خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری ها را
کاهش ... ارزیابی تاثیرات رژیم غذایی مملو از میوه، سبزیجات، ماهی، حبوبات، بنشن،
غلات ...
کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو - صبح بخیر
sobbekheir.com/.../کاهش-ریسک-بیماری-قلبی-با-مصرف-روغن-ماهی-و-کاکائوCachedتیمی از محققان دریافته اند ترکیب رژیم غذایی حاوی روغن ماهی دریایی، عصاره کاکائو
و فیتوسترول احتمالا به مقابله با بیماری قلبی کمک می کند. به گزارش مهر، ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 02:40