جام جم سرا به نقل از فردا: یک مطالعه نشان میدهد که بافت ماکارونی بعد از پختن تغییر پیدا میکند و گرم کردن دوباره ماکارونی سردشده افزایش قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد.
به گزارش هلث، کربوهیدارتها در برنامه کاهش وزن، به دشمن تبدیل شدهاند؛ حال آن که تصور میشود غذاهای نشاستهای مانند ماکارونی و سیب زمینی چند کیلو به وزن اضافه میکنند. در حالی که ماکارونی و سیب زمینی خوشمزه هستند، مملو از کربوهیدرات فراوانند و این موضوع باعث شده افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدارت دارند از مصرف آنها ممانعت کنند. با وجود این، طبق مطالعات جدید، پخت یک کاسه ماکارونی و گرم کردن مجدد آن پس از سرد شدن، برای سلامتی بدن بهتر از ماکارونی گرم و تازهپختهشده محسوب میشود.
همچنین یک محقق دانشگاه «سوری» در انگلیس گفته است که اگر شما ماکارونی را بپزید و بگذارید سرد شود، ساختار مواد غذایی آن تغییر میکند و بدن آن را شبیه یک فیبر هضم میکند.
برای بررسی این موضوع دکتر «مایکل موسلی» روزنامه نگار انگلیسی و نویسنده کتاب پر فروش «رژیم غذایی سریع» در مطالعهای که چند هفته بطول انجامید میزان سطح قند خون داوطلبان را پس از مصرف ماکارونی اندازه گرفت. در مطالعه او مشخص شد، قند خون و انسولین افرادی که ماکارونی سرد مصرف کرده بودند نسبت به افرادی که ماکارونی تازهپختهشده مصرف کرده بودند به اندازه کمی افزایش یافت.
در حقیقت این مطالعه نشان داد که گرم کردن دوباره ماکارونی سرد شده افزایش قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد.
محققان خاطر نشان کردند: این کشف یک روش «آسان و راحت» برای بهبود سلامت بدن است. با استفاده از این روش میتوانیم بدون تغییر یک ماده غذایی و تنها با تغییر دما، یک غذای مملو از کربوهیدارت را به یک غذای مملو از فیبر تبدیل کنیم. به عبارت دیگر، برخی غذاها در وعده دوم سالمتر از وعده اول هستند.
لینک منبع :
محققان: ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخوریدمحققان: ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخورید - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/.../محققان-ماکارونی-را-بلافاصله-پس-از-پخت-نخوریدCached24 ا کتبر 2014 ... جام جم سرا به نقل از فردا: یک مطالعه نشان میدهد که بافت ماکارونی بعد از پختن
تغییر پیدا میکند و گرم کردن دوباره ماکارونی سردشده افزایش قند خون ...
محققان: ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخورید - جام جم آنلاین
77.104.65.15/sara/.../محققان-ماکارونی-را-بلافاصله-پس-از-پخت-نخورید
جام جم سرا به نقل از فردا: یک مطالعه نشان میدهد که بافت ماکارونی بعد از پختن
تغییر پیدا میکند و گرم کردن دوباره ماکارونی سردشده افزایش قند خون را تا ۵۰ درصد
...
محققان: ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخورید | تحقیقات جدید - قطره
www.ghatreh.com/news/.../محققان-ماکارونی-بلافاصله-پخت-نخوریدCachedنتیجه تحقیقی درباره ماکارونی سرد و سپس گرم شده محققان: ماکارونی را بلافاصله
پس از پخت نخورید " تحقیقات جدید درباره مواد غذایی نشان می دهد که اگر ماکارونی را ...
Mokhatab Online - مخاطب آنلاین - مجله اینترنتی مخاطب
mokhatabonline.ir/news/Health/92Cachedمحققان: ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخورید. تحقیقات جدید درباره مواد غذایی
نشان میدهد که اگر ماکارونی را بپزید و بگذارید سرد شود، ساختار مواد غذایی آن تغییر
...
هشدار: ماکارونی را بلافاصله بعد از پخت مصرف نکنید ! - هفت گنج
7ganj.ir/هشدار-ماکارونی-را-بعد-از-پخت-گرم-نکنید/Cachedهشدار: ماکارونی را بلافاصله بعد از پخت مصرف نکنید ! ... محققان خاطر نشان کردند: این
کشف یک روش «آسان و راحت» برای بهبود سلامت بدن است. وی افزود: با استفاده از ...
ماکارونی با میگو در مایکروفر - جام جم آنلاین
188.75.89.4/sara/1149166049774317719/ماکارونی-با-میگو-در-مایکروفر
8 آگوست 2013 ... ماکارونی از جمله غذاهایی است که با روش معمول پخت هم سریع درست میشود؛ ... پس از
پخت ماکارونی، ظرف حاوی ماکارونی و آب را از مایکروفر بیرون آورید و ماکارونی را
آبکش کنید. ... تصویر محققان: ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخورید ...
این هم یک سوسیس ماکارونی خلاقانه +عکس - جام جم آنلاین
188.75.89.4/sara/.../این-هم-یک-سوسیس-ماکارونی-خلاقانه-عکسCached2 دسامبر 2013 ... سرآشپز ما امروز پخت یک ماکارونی خلاقانه را به شما آموزش میدهد که خوراکی برای
چشمانتان ... تصویر محققان: ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخورید ...
آنچه که مادران راجع به گوشت چرخکرده باید بدانند - تبیان
article.tebyan.net/.../آنچه-که-مادران-راجع-به-گوشت-چرخ-کرده-باید-بدانندCachedخواهیم داشت که طی پخت به راحتی وا میروند، البته میزان چربی نیز باید متناسب ....
در صورتی که از ماکروویو استفاده شود، باید بلافاصله پس از رفع انجماد، گوشت را ...
رژیم غذایی مناسب | مرکز اطلاعات فنی ایران
tici.info/default.aspx?dir=Learn_sdnCached
Similarکربوهیدرات بخوریم یا نخوریم؟ ... مطالعات محققان دانشگاه بیرمنگام در انگلیس نشان
می دهد که نوشیدن 500 میلی لیتر آب ... بهترین روغن برای پخت و پز چه روغنی است؟
..... یک متخصص تغذیه معتقد است مصرف بلافاصله چای بعد از غذا 85 تا 90 درصد آهن
.... مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد ماکارونی های سبوس دار غنی شده با امگا3 به میزان
...
بیست و هشت قدم تا شصت کیلو شدنم...
topolooo.blogfa.com/Cached
Similar4- قبل از خواب و بلافاصله بعد از چشم باز کردن جملات تاکیدی را فراموش نکنید. ...
محققان میگویند ادویههایی مانند فلفل قرمز، زیره سبز، و کاری چند دقیقه پس از .....
پس از دریافت رژیم و رعایت دقیق آن در پایان هر هفته شما باید نیم کیلو گرم ... شام: 1/
5 لیوان ماکارونی+ نصف قوطی تن ماهی+ یک دوم لیوان ذرت+ نصف لیوان هویج پخته+ 2
عدد ...
جمعه 27 مرداد 1396 ساعت 00:33