مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟

[ad_1]

برخی از انواع میوه‌ها و سبزیجات به دلیل داشتن رنگدانه‌های کاروتنوئیدی، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی قوی‌تری دارند و مصرف آنها می‌تواند باعث پیشگیری از سرطان و کمک به جلوگیری از پیشرفت آن شود.

به گزارش مشرق، شاید این روزها در بازار میوه و تره بار میوه های خوش آب و رنگی را که نظرها را به خود جلب می کند دیده باشید. شبرنگ، شلیل، انگور قرمز، هلوی زعفرانی، انبه، توت فرنگی، انار، طالبی، هندوانه، فلفل دلمه ای های سبز و زرد و قرمز، کلم بروکلی، کلم قرمز، هویج، گوجه فرنگی، کدو تنبل، اسفناج، ذرت و نخودفرنگی از جمله میوه و سبزیجاتی هستند که به دلیل غلظت بیشتر کاروتنوئیدهایشان در گروه محصولات با خاصیت ضدسرطانی قوی قرار گرفته اند.
 
کاروتنوئیدها، همان پیگمان ها یا رنگدانه های شفا بخشی هستند که رنگ های متنوع را در انواع میوه و سبزی ایجاد می کنند و هر چه غلظت رنگ آن ها بیشتر باشد خاصیت ضدسرطانی قوی تری دارند. کاروتنوئیدها عمدتا به رنگ زرد، نارنجی و قرمز بوده و سبزیجات به رنگ سبز تیره هم حاوی مقادیر زیادی از این رنگدانه ها هستند.
 
کمبود کاروتنوئیدها چه علایمی را در بدن ایجاد می کند؟
 
عدم استفاده روزانه از میوه و سبزی های حاوی کاروتنوئید، حداقل در مدت زمان کوتاه، تاثیر سوئی بر روی بدن نمی گذارد، اما در درازمدت می تواند سبب تسریع بروز برخی از بیماری ها همچون نارسایی قلبی- عروقی و برخی سرطان ها شود. در نتیجه بهتر است با مصرف مستمر میوه و سبزی های رنگی از دریافت کافی کاروتنوئیدها مطمئن شوید.
 
کاروتنوئیدها چگونه با سرطان می جنگند؟
 
کاروتنوئیدها با فعالیت آنتی اکسیدانی خود از سلول های بدن در برابر تخریب ناشی از ترکیبات مضری که در بدن ایجاد یا وارد بدن می شوند حفاظت کرده و از تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می کنند. ضمن اینکه کاروتنوئیدها در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش موثر داشته و مقاومت بدن را در برابر انواع بیماری های سخت افزایش می دهند.
 
ارتباط روش پخت و پز و نگهداری میوه و سبزی با اثرات ضدسرطانی آنها
 
پخت ملایم و کوتاه مدت می تواند بر میزان جذب کاروتنوئیدها توسط بدن، بیفزاید. پخت گوجه فرنگی، هویج، اسفناج، کلم بروکلی، نخودفرنگی و ذرت در مقدار کمی روغن می تواند به آزاد شدن بیشتر ترکیبات آنتی اکسیدانی این محصولات کمک کند، اما پخت و سرخ کردن در حرارت های بالا و طولانی مدت از خاصیت کاروتنوئیدها می کاهد و نگهداری سبزیجات به مدت 3 تا 5 روز در یخچال تاثیر سوئی بر ترکیبات مفید آن ندارد.
 
آیا مصرف زیاد محصولات حاوی کاروتنوئیدها موجب بیماری یا عارضه ای خاص می شود؟
 
خیر. دریافت زیاد این ترکیبات مفید از طریق مواد غذایی طبیعی، بیماری خاصی در بدن ایجاد نمی کند، منتها اگر میزان مصرف محصولاتی که حاوی رنگدانه های زرد و نارنجی هستند در یک برهه زمانی، بیش از حد شود، این رنگدانه ها، زیر پوست تجمع یافته و سبب تغییر رنگ پوست می شوند. با مصرف کمتر یا قطع موقتی مصرف این محصولات پوست مجددا به رنگ اولیه و اصلی خود باز می‌گردد.

 

منبع: سلامت آنلاین

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط



کلماتی برای این موضوع

مواد دارویی طبیعی پزشکان ایرانسرکه‌را دوست سلامت خود بدانید سرکه‌سرشار از مواد مغذی‌ای است که به لاغر شدن کمک می



لینک منبع :کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟

کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ - مشرق نیوز www.mashreghnews.ir/.../کدام-میوه-ها-خاصیت-ضدسرطانی-قوی-تری-دارند‏ - ذخیره شده 3 سپتامبر 2016 ... برخی از انواع میوه‌ها و سبزیجات به دلیل داشتن رنگدانه‌های کاروتنوئیدی، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی قوی‌تری دارند و مصرف آنها می‌تواند باعث ... کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ - کلینیک مجازی کلینیک من www.clinicman.org/کدام-میوه‌ها-خاصیت-ضدسرطانی-قوی‌تری-دارند؟‏ - ذخیره شده کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ به گزارش مشرق، شاید این روزها در بازار میوه و تره بار میوه های خوش آب و رنگی را که نظرها را به خود جلب می کند دیده باشید. کدام میوه ها خاصیت ضدسرطانی قوی تری دارند؟ - پایگاه خبری تحلیلی ... tnews.ir/news/7f6069848284.html‏ 4 سپتامبر 2016 ... برخی از انواع میوه‌ها و سبزیجات به دلیل داشتن رنگدانه‌های کاروتنوئیدی، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی قوی‌تری دارند و مصرف آنها می‌تواند باعث ... هرلحظه، کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ - اخبار ایران harlahze.com/اخبار.../کدام-میوه‌ها-خاصیت-ضدسرطانی-قوی‌تری-دارند‏ - ذخیره شده کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ ... کوبنده تر علیه تروریست ها تأکید کردند · سوریه برای دسترسی بازرسان بین المللی به پایگاه الشعیرات آمادگی دارد ... کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ | سرویس خبری servicekhabari.com/112467‏ - ذخیره شده برخی از انواع میوه‌ها و سبزیجات به دلیل داشتن رنگدانه‌های کاروتنوئیدی، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی قوی‌تری دارند و مصرف آنها می‌تواند باعث پیشگیری از ... کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ tozibae.ir/2016/09/کدام-میوه‌ها-خاصیت-ضدسرطانی-قوی‌تری/‏ کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ برخی از انواع میوه‌ها و سبزیجات به دلیل داشتن رنگدانه‌های کاروتنوئیدی، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی قوی‌تری ... کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ ظهر یکشنبه 14 شهریور 95 | khabarche.ir/خبر/5237317/کدام-میوه-ها-خاصیت-ضدسرطانی-قوی-تری-دارند-‏ 4 سپتامبر 2016 ... برخی از انواع میوه‌ها و سبزیجات به دلیل داشتن رنگدانه‌های کاروتنوئیدی، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی قوی‌تری دارند و مصرف آنها می‌تواند باعث ... کدام میوه ها خاصیت ضدسرطانی قوی تری دارند - خبر و مطلب ها BS2017 bs2017.ir/article/کدام-میوه-ها-خاصیت-ضدسرطانی-قوی-تری-دارند/‏ برخی از انواع میوه‌هاسبزیجات به دلیل داشتن رنگدانه‌های کاروتنوئیدی خاصیت آنتی کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند شاید این روزها در بازار میوهتره بار میوه ... کدام میوه‌ها خاصیت ضدسرطانی قوی‌تری دارند؟ - وبلاگ های برتر asharroz-lox.refblogs.ir/page-1226212.html‏ 3 سپتامبر 2016 ... به گزارش مشرق،شاید این روزها در بازار میوه و تره بار میوه های خوش آب و رنگی را که نظرها ر. 20 ماده غذایی ضدسرطان - آفتاب aftabnews.ir/fa/news/123872/20-ماده-غذایی-ضدسرطان‏ - ذخیره شده - مشابه 20 ماده غذایی ضدسرطان ... تحقیقات نشان داده است که، این میوه اثر ضد سرطانی نیز دارد. ... مصرف روزانه‌ی این غذاها، قوی‌ترین و موثرترین اسلحه برای مبارزه با سرطان‌ها ...