محققانی که این پژوهش را انجام میدادند یک گروه حدودا ۵۰۰،۰۰۰ نفری از بزرگسالان چینی را از ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸ تحلیل کردهاند و سپس تا ۷ سال بعد یعنی ۲۰۱۵ تحلیل خود را پیگیری کردند. البته بسیاری عوامل، نظیر مصرف الکل، فعالیت بدنی، مصرف میوهها، و سبزیجات تازه در نظر گرفته شدند، اما نتیجهی کلی این بود افرادی که غذاهای تند میخورند با کاهش خطر مرگ روبهرو هستند.
در متن رسمی این پژوهش آمده اسـت، "در این مطالعهی آیندهنگر بزرگ، مصرف همیشگی غذاهای تند رابطهی معکوسی با مجموع و بعضی از علتهای خاص مرگ – مستقل از سایر عوامل ریسک مرگ- داشت.” به عبارت دیگر، در مجموع غذاهای تند روی زندگی بهتر این افراد تاثیر زیادی داشت. به طور خاص نیز، "در مقایسه با شرکتکنندگان(آزمونشوندگان) که کمتر از یک بار در هفته خوراکیهای تند میخوردند، افرادی که بیش از شش یا هفت بار در هفته غذاهای تند مصرف میکردند کاهش نسبی ۱۴ درصدی خطر مرگ و میر را نشان دادند.
این پژوهش میافزاید، فلفل قرمز تازه منبع غنی مواد فعالکنندهی زیستی شامل کپسایسین، ویتامین C ، و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین A ،K، و ۶ B، و پتاسیم اسـت.
اکنون ما میدانیم خوراکیهای تند باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشوند و میتوانند در کاهش وزن به ما کمککنند. بنابراین این خبر یک ولع بیشتری برای مصرف خوراکیهای سالم تند نظیر سالاد سیبزمینی تند و مرغ تند به ما میدهد