یک راه آسان برای تهیه بال مرغ کبابی کره ای بسیار خوشمزه !
بال مرغ کبابی از آن دسته غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد و درست کردنش آنقدرها سخت نیست اما این مقاله را از دست ندهید چراکه میخواهیم طرز تهیه یک بال کبابی متفاوت را آموزش دهیم.
به گزارش آلامتو و به نقل از آی بانو؛ اگر تا به حال در خانه بال مرغ درست نکردهاید، پس ضرر کردهاید. این مواد بسیار ارزان هستند، اما نتیجه فوقالعاده ترد، دلچسب و عالی است! منتظر روز بازی یا مهمانی بعدی نشوید، همین اکنون این غذا را برای شام تهیه کنید! ما شما را بابت دولپی خوردن این غذا، سسی شدن دستها و صورتتان، ایجاد صداهای خاص از دهانتان مسخره نخواهیم کرد.
اگر تصمیم دارید این غذا را برای مهمانها تهیه کنید، مطمئن باشید که باید زیاد درست کنید. حتی اگر آن را در کنار غذای دیگری سرو میکنید، برای هر نفر حداقل ۵ تکه در نظر بگیرید. یکی از چیزهایی که این بالها را اینقدر خوشمزه میکند، اضافه کردن سس گوچوجنگ است. سسی غلیظ، فلفلی، شیرین و خوش طعم که مطمئنم برای همه غذاها استفاده خواهید کرد!
بالهای مرغ را طبق دستور آماده کنید.
۴۰ الی ۴۶ بال مرغ
۲ کیلو بال مرغ
۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۲/۱ قاشق غذاخوری نمک
۲/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
۳ قاشق غذاخوری سس گوچوجنگ کرهایی
۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط با ۱ قاشق غذاخوری آب سرد
۳ قاشق غذاخوری شکر آسیاب شده
۲ قاشق غذاخوری عسل
۴/۱ فنجان سس سویا
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱ حبه سیر، ساطوری شده
۱ تکه کوچک زنجبیل، ساطوری شده
۲ قاشق چایخوری دانهی کنجد
۱ بوته کوچک پیازچه، ریزشده
۱. فر را از قبل در دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید، توری مشبک فر را روی سینی فر قرار دهید. مفصل هر یک از بالها را از آن جدا کنید تا بالهای کوچک و جمع و جوری داشته باشید.
۲. بالها را با دستمال خشک کنید، سپس آنها را در کاسهایی بزرگ بریزید و بکینگ پودر، نمک و فلفل را به آن بیافزائید. مواد را خوب هم بزنید.
۳. یک ردیف بال روی توری قرار دهید به نحوی که قسمت پوستدار به سمت بالا باشد. به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه پایین فر قرار دهید.
۴. پس از ۳۰ دقیقه پخت، دمای فر را به ۴۲۵ درجه فارنهایت تغییر دهید، توری را خارج کرده و به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید تا بالها طلایی و ترد شوند. سپس توری را از فر خارج کنید تا به آرامی سرد شوند.
۵. تمام مواد مخصوص سس را درون ماهی تابه ریخته، هم بزنید و اجازه دهید تا به جوش بیفتد. بگذارید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشد و غل بزند تا سس غلیظ و کم شود. گاز را خاموش کنید.
۶. بالها را درون کاسهایی بزرگ بریزید و با دقت زیاد نیمی از سس غیظ را روی آنها بریزید. همه مواد را مخلوط کنید، سپس دانههای کنجد، پیازچهها و مابقی سس را روی بالها بریزید تا در سس غرق شوند.