[ad_1]
کله جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که اغلب در شهرهای اصفهان، یزد و خراسان طبخ میشود. در اینجا طرز تهیه کله جوش اصفهانی را می آموزید.
کله جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که ماده اصلی آن کشک ساییدهشده است. در نقاط مختلف کشور کله جوش را با نامهای مختلفی مانند کشک جوش، کشک کله جوش، دوغ گرمه، قروتی، کال جوش، کالا جوش و ... می شناسند که تلفیقی از کشک، گردو و سبزیجات است اما در جزییات شاید کمی باهم تفاوت داشته باشند. برای مثال در برخی از شهرهای ایران برای تهیه کله جوش از تخم مرغ استفاده میشود که در این صورت، اضافه کردن تخم مرغ پیش از ریختن کشک انجام میشود و نام غذا به اشکنه کاله جوش تغییر میکند. در صورت اضافهکردن تخممرغ، مغز گردو از ترکیبات اشکنه حذف میشود اما در صورتی که بخواهید میتوانید آن را نیز به غذ ا اضافه کنید.
کله جوش را اغلب در شهرهای اصفهان، یزد، خراسان، زنجان، اراک و ... به روشهای کم و بیش مشابهی تهیه میکنند اما ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه کله جوش اصفهان را به شما اموزش دهیم که غذایی بسیار ساده، سریع و خوشمزه است و مجموعهای از خواص بینظیر کشک را به بدن شما میرساند.
مواد لازم برای تهیه کله جوش اصفهان:
کشک ساییده | 2 پیمانه |
پیاز | 2 عدد |
نعنا خشک | 1 ق غذاخوری |
گردو | 1/2 پیمانه |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک | در صورت نیاز |
طرز تهیه کله جوش اصفهان:
- برای تهیه کله جوش اصفهان، ابتدا پیازها را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.
- به پیازها زردچوبه و نعناع خشک و مغز گردو خردشده اضافه کرده، تفت مختصری بدهید.
- حدود دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید.
- همین که آب به جوش آمد، کشک را اضافه کرده و بعد از مدت زمان کوتاهی، قبل از جوش خوردن کشک غذا را از روی حرارت بردارید.
- در صورت نیاز مقداری نمک نیز به غذا اضافه کنید اما دقت کنید که خود کشک نمک دارد پس در ریختن نمک احتیاط کنید.
نکاتی درباره تهیه کله جوش:
- همانطور که در بالا خواندید، کله جوش را بعد از اضافهکردن کشک و قبل از آنکه غذا به جوش بیاید از روی حرارت برمیدارند، به همین دلیل به آن کله جوش میگویند یعنی قبل از جوش (نیمه جوش).
- کاله جوش را بدون مغز گردو هم میتوان درست کرد.
- موقع تفت دادن پیاز، از مقداری سیر خردشده نیز میتوان در کنار پیاز استفاده کرد که طعم بهتری به غذا میدهد.
- در برخی شهرها، یک بشقاب بادمجان سرخشده نیز در کنار کال جوش سرو میشود که به این ترتیب، این غذا را کاملتر میکند.
- همچنین میتوان مقداری بادمجان سرخکرده را درون کله جوش در حال پخت ریخت.
- معمولا نان سنگک را داخل کله جوش ترید کرده و در کنار سبزی خوردن و مخلفات دیگر سرو میکنند.
کله جوش به دلیل دارا بودن مقدار مناسبی کشک، بسیار مقوی بوده و به خصوص برای افرادی که در وعده صبحانه یا در کل روز از محصولات لبنی استفاده نمیکنند بسیار مفید است. توصیه میکنیم در شبهای سرد پیش رو، این غذای ساده و خوشمزه را تهیه کنید و یک تجربه خوشمزه جدید کسب کنید. نوش جان.
گردآوری: گروه آشپزی ستاره
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع راهنمای حل جدول رضا آقازاده کلیبر سوپ اسفناج با مرغ سوپ بادمجان سوپ قارچ و کرفس سوپ جو سوپ برنج سوپ گوشت مکزیکی سوپ آذر طب اسلامی وسنتی عقیلی خراسانیدکتر احمد صادقیان مدرس حوزه و دانشگاه چکیده یکی از مباحث مطرح در بحث علم و دین پارسی نیوزمشرق نیوز ارتش سوریه از ساعات اولیه جمعه شب در چندین منطقه در حومه دمشق و استان راهنمای حل جدول رضا آقازاده کلیبر سوپ اسفناج با مرغ سوپ بادمجان سوپ قارچ و کرفس سوپ جو سوپ برنج سوپ گوشت مکزیکی سوپ هعویج آذر طب اسلامی وسنتی عقیلی خراسانی دکتر احمد صادقیان مدرس حوزه و دانشگاه چکیده یکی از مباحث مطرح در بحث علم و دین، استخدام پارسی نیوز «خبرگزاری فارس» با پیروزی پر گل آرسنال مقابل بازل و تساوی سن ژرمن توپچیها به عنوان تیم اول
لینک منبع :طرز تهیه کله جوش اصفهان (کالا جوش - کال جوش)
طرز تهیه کله جوش اصفهان (کالا جوش - کال جوش) - مجله اینترنتی ستاره
setare.com/.../طرز-تهیه-کله-جوش-اصفهان-کالا-جوش-کال-جوش - ذخیره شده
30 ا کتبر 2016 ... کله جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که اغلب در شهرهای اصفهان، یزد و خراسان
طبخ میشود. در اینجا طرز تهیه کله جوش اصفهانی را می آموزید.
طرز تهیه کله جوش / کله جوش اصفهانی و کله جوش ترکی - ساعت24
www.saat24.com/.../طرز-تهیه-کله-جوش-کله-جوش-اصفهانی-و-کله-جوش-ترکی - ذخیره شده
20 ژوئن 2016 ... طرز تهیه کله جوش / طرز پخت انواع کله جوش از کله جوش اصفهانی تا کالا ... یکی از
غذاهای محلی ایران که زادگاهش در اصفهان بوده کله جوش است، ولی در ...
کله جوش - طرز تهیه کله جوش غذای محلی ایرانی | ایران کوک
https://irancook.ir/09/22/kale-josh/3628/ - ذخیره شده
رتبه: ۳٫۴ - ۸۳ نقد
نمک.فلفل مقدار لازم. طرز تهیه : کله جوش غذایی بسیار خوشمزه و سرشار از کلسیم و
پروتئین است و اغلب در همدان ، اصفهان ، سیستان و بلوچستان بعنوان غذای اصلی طبخ
...
آموزش کامل طرز تهیه کله جوش آذری خوشمزه ترکی با کشک و ماست
mepatogh.ir/11125/welding-head/ - ذخیره شده
29 ژانویه 2017 ... آموزش کامل طرز تهیه کله جوش آذری خوشمزه ترکی با کشک و ماست آموزش آشپزی و ...
کله جوش زنجان,کله جوش اصفهان,کله جوش با ماست,کله جوش با.
کله جوش یکی ازخوشمزه ترین غذاهای قدیمی - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/ghazaha/most-ancient.html - ذخیره شده - مشابه
آشپزی کله جوش طرزتهیه کله جوش طرز تهیه کله جوش- ابتدا پیاز را در مقداری روغن
تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه.
طرز تهیه کله جوش - سوران
www.sooran.com/fa/recipes/1809/ - ذخیره شده - مشابه
29 مه 2016 ... طرز تهیه کاملترین آموزش کله جوش ( کاله جوش ) _ محلی اصفهان .... طرز تهیه کیک آسان
بدون تخم مرغ و جوش شیرین ...
طرز تهیه کاملترین آموزش کله جوش ( کاله جوش ) _ محلی اصفهان - آکا
www.akairan.com/ashpazi/vegetables/20165293037.html - ذخیره شده
29 مه 2016 ... طرز تهیه کاملترین آموزش کله جوش ( کاله جوش ) _ محلی اصفهان - آکا ... سفره می گذارند
. و یک بشقاب بادنجان سرخ کرده سفرۀ کاله جوش را کامل می کند.
طرز تهیه کله جوش - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/dizi-abgosht/10571.html - ذخیره شده - مشابه
طرز تهیه کله جوش,طرز تهیه کله جوش با ماست,طرز تهیه کله جوش آذری,طرز تهیه کله
جوش اصفهان,طرز تهیه کله جوش ترکی,طرز تهیه کله جوش زنجان,طرز تهیه کله جوش با
لپه. ... در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن کله جوش را آموزش
میدهیم ...
طرز تهیه کله جوش (کال جوش) - ایران مطلب
iranmatlab.ir/fa/news/49270/طرز-تهیه-کله-جوش-کال-جوش - ذخیره شده - مشابه
طرز تهیه کله جوش (کال جوش) , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه کله جوش اصل,کله
جوش اصفهان,طرز تهیه کله جوش,کل جوش,کله جوش ,کال جوش , آموزش آشپزی,آشپزی و ...
کلهجوش - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/کلهجوش - ذخیره شده
از نامهای دیگر آن میتوان به و کشک کله جوش و اشکنه کل جوش اشاره کرد.این غذا
بیشتر در ... و یک بشقاب بادنجان سرخ کرده سفرۀ کالهجوش را کامل میکند. در برخی
مناطق ...
شنبه 9 اردیبهشت 1396 ساعت 09:29