مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4)

[ad_1]
مجله آشپزی مثبت: دستورتهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفرهای آخر هفته ای.

 

کوکوی اسپاگتی با کالباس گوشت

 

برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 20 دقیقه

 

مواد لازم:


  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 3 پیمانه اسپاگتی پخته
  • 2 ق س پنیر پارمسان رنده شده
  • 2 /1 پیمانه کالباس گوشت خردشده
  • 4 /1 پیمانه جعفری خردشده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

 

 طرز تهیه:


1  در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها را بریزید و خوب بزنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید، سپس اسپاگتی پخته را داخل کاسه بریزید و با کمک دست آن را کاملاً آغشته به تخم‌مرغ کنید. کالباس خردشده و نیمی از جعفری خردشده را هم بریزید و به هم زدن مواد  ادامه دهید تا مایه کوکوی شما آماده شود.


2  یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نیمی از پنیر را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا پنیر کمی آب شود، سپس مخلوط اسپاگتی را داخل تابه بریزید.


3  وقتی مخلوط کمی خودش را گرفت، کوکو را از تابه خارج کنید، بقیه پنیر را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا آب شود. حالا کوکو را از آن طرف داخل تابه قرار دهید تا آن طرف کوکو که هنوز نپخته است، بپزد. صبر کنید تا کوکو آماده شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.


4  بعدازآنکه کوکو کمی سرد شد، آن را داخل ظرف موردنظر بریزید و با باقیمانده جعفری آن را تزیین کنید، سپس آن را برش زده و سرو کنید. برای تهیه این کوکو از هر سس اسپاگتی که  دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.

یه جور دیگه


حتما لازم نیست که این کوکو را با اسپاگتی و یا کالباس درست کنید می توانید به جای اسپاگتی از پاستاهای دیگر و به جای کالباس از مرغ پخته شده استفاده کنید .
17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4)



کوکوی بادمجان پنیری

برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 40 دقیقه

 

 مواد لازم:


  • یک کیلوگرم بادمجان
  • 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
  • 2 /1 پیمانه جعفری خردشده
  • 2 حبه سیر له‌شده
  • 2 /1 پیمانه پودر سوخاری
  • 4 /1 پیمانه آرد سفید
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:


1 ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سر بادمجان‌ها را جدا کنیدو همه‌ اطراف آنها را با چنگال خراش دهید، سپس آنها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید. سینی را حدود 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا بادمجان‌ها نرم شوند، بعد از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شوند.


2 حالا بادمجان‌ها را، پوست بگیرید و داخل یک کاسه مناسب کاملا  لهً کنید. بادمجان‌ها را داخل ظرف غذاساز هم می‌توانید بریزید تا خوب له شوند.


3 حالا پنیر، جعفری، سیر، پودر سوخاری، آرد، تخم‌مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل را به بادمجان‌های له شده اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود. کمی از مایه را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.


4 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. یک قاشق سوپخوری از مایه را بردارید و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوکوها را آماده کنید.

یه جور دیگه


شما می توانید  پودر سوخاری را داخل مواد نریزید به این ترتیب که مایه را به شکل مورد نظر درآورید و بعد روی آن ها پودر بپاشید سپس سرخ کنید.
17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4)



کوکوی مرغ و قارچ  با طعم پیازچه

برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 25 دقیقه

 

مواد لازم:


  • 3 عدد سینه مرغ پخته
  • 2 عدد سیب‌زمینی پخته
  • 2 عدد پیازچه خردشده
  • 4 /1 پیمانه جعفری خردشده
  • 1 ق چ زردچوبه
  • 5 عدد تخم‌مرغ
  • 4 عدد قارچ ریز خردشده
  • به میزان لازم روغن، نمک و فلفل
  • ماست وسبزی به دلخواه

 


1 در یک کاسه مناسب تکه‌های مرغ را ریز خرد کنید. آنها را داخل ظرف غذا ساز هم می‌توانید بریزید تا کاملاً خرد شوند. تکه های مرغ پخته را همچنین می‌توانید چرخ کنید. سیب‌زمینی پخته را  هم کاملاً له کنید. بعدآن را  داخل کاسه بریزید و  با مرغ خوب  مخلوط کنید.


2 حالا قارچ‌های خردشده را همراه با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه و به میزان لازم نمک و فلفل داخل کاسه بریزید.  بهتر است مواد را ریز خرد کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک اضافه کنید.


3 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکو را یک‌باره داخل تابه بریزید. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برش بزنید و برگردانید تا آن طرف کوکو هم بپزد.


4 کوکوی آماده‌شده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با ماست و سبزی‌های دلخواه سرو کنید.

یه جور دیگه


این کوکو را می توانید در قالب های مختلف شیرینی ÷پزی و در فر هم درست کنید.
17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4)



کوکوی گوجه گیلاسی  و سیب زمینی

برای 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 50 دقیقه

 

مواد لازم:


  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • 3 /3 پیمانه ماست
  • 5 عدد قارچ ریز خردشده
  • 2 حبه سیر له‌شده
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 2 /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 2 /1 پیمانه پیازچه خردشده
  • 300 گرم گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • 1 عدد سیب‌زمینی پخته
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

 

 طرز تهیه:


1 ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب موردنظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.


2 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه سیر و پیاز نرم و طلایی شد، تکه‌های قارچ و پیازچه را همراه با مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا نرم شوند. بعد از حدود 4-3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. صبر کنید تا مخلوط داخل تابه کمی خنک شود.


3 در یک کاسه مناسب سیب‌زمینی پخته را له کنید، سپس مخلوط داخل تابه را به آن اضافه کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها ماست، پنیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.


4 مخلوط را داخل قالب موردنظرتان بریزید. گوجه‌ها را از وسط نصف کنید، سپس آن‌ها را داخل مواد فرو کنید. قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکوی شما آماده شود. بعد از زمان ذکرشده قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

فوت و فن

 
حواستان باشد ماستی که برای این کوکو استفاده می کنید آبدار و شل نباشد.
 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4)

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

آشپزی لذت آشپزی با دستور پخت هزاران غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی، سالادهای متنوع به همراه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده، غذاهای خوشمزهغذای خوش طعم با گوشت چرخ کرده رولت گوشت خوشمزه بودن غذا برای خیلی از افراد از همه چیز آشپزی غذای ایرانی کلید خوشمزه شدن سالاد گوجه، در استفاده کردن از گوجه‌فرنگی‌های تازه و قرمز است غذاهای فوری و سریع، شش غذای فوری مجردی خوشمزه آکاشش غذای فوری مجردی خوشمزهخوراکی های مجردیغذای مجردیغذاهای مجردیغذاهای فوری و سریع آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی …تور تایلند سفری به سرزمین شادی ها بنز،هیونداو بخریداقساط بلند مدت بهترین راه مرجع صنایع غذایی ایران بانک اطلاعات …اگر شما نیز تولید کننده محصولات غذایی هستید میتوانید در بانک سایت مرجع صنایع غذایی غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده، غذاهای خوشمزه غذای خوش طعم با گوشت چرخ کرده رولت گوشت خوشمزه بودن غذا برای خیلی از افراد از همه چیز مهمتر آشپزی لذت آشپزی با دستور پخت هزاران غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی، سالادهای متنوع به همراه نوشیدنی آشپزی غذای ایرانی کلید خوشمزه شدن سالاد گوجه، در استفاده کردن از گوجه‌فرنگی‌های تازه و قرمز است غذاهای فوری و سریع، شش غذای فوری مجردی خوشمزه آکا شش غذای فوری مجردی خوشمزهخوراکی های مجردیغذای مجردیغذاهای مجردیغذاهای فوری و سریعغذای آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی با تور تایلند سفری به سرزمین شادی ها بنز،هیونداو بخریداقساط بلند مدت بهترین راه برای مرجع صنایع غذایی ایران بانک اطلاعات تولیدکنندگان محصولات غذایی اگر شما نیز تولید کننده محصولات غذایی هستید میتوانید در بانک سایت مرجع صنایع غذایی ایران



لینک منبع :17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4)

تصاویر برای 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4) 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4) - برترین ها www.bartarinha.ir/.../17-کوکوی-خوشمزه-هم-مجلسی-هم-پیک-نیکی-4‏ - ذخیره شده 6 دسامبر 2016 ... دستورتهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفرهای آخر هفته ای. 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (1) - برترین ها www.bartarinha.ir/.../17-کوکوی-خوشمزه-هم-مجلسی-هم-پیک-نیکی-1‏ - ذخیره شده 3 دسامبر 2016 ... دستور تهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب ... 4 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (2) - برترین ها www.bartarinha.ir/.../17-کوکوی-خوشمزه-هم-مجلسی-هم-پیک-نیکی-2‏ - ذخیره شده 4 دسامبر 2016 ... دستور تهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی ... سینی را به مدت 5-4 دقیقه داخل فر قرار دهید تا تکه‌های سیب‌زمینی کمی نرم شوند. 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4) - 24Khabar.com www.24khabar.com/.../17-کوکوی-خوشمزه-هم-مجلسی-هم-پیک-نیکی-(4)/‏ - ذخیره شده 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4). دستورتهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفرهای آخر هفته ای. کوکوی ... 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (3) - مگیتو https://magito.ir/.../17-کوکوی-خوشمزه-هم-مجلسی-هم-پیک-نیکی-3‏ - ذخیره شده 5 دسامبر 2016 ... دستورتهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم ... 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4) ۱۶ آذر ۱۳۹۵ برترین‌ها ... 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4) | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/29203380‏ 6 دسامبر 2016 ... 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4). مجله آشپزی مثبت: دستورتهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم ... 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی - انجمن قصه سرا www.ghessesara.com/thread12032.html‏ - ذخیره شده 4 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. ... برای اینکه روی کوکو هم طلایی رنگ شود ، چند دقیقه ای قسمت بالای فر را ... انجمن راسخون - 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (1) https://rasekhoon.net/.../17-کوکوی-خوشمزه-هم-مجلسی-هم-پیک-نیکی-(1)‏ - ذخیره شده 5 دسامبر 2016 ... انجمن راسخون ، 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (1) ... 17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (4) چهارشنبه 17 آذر 1395 04:45 ب.ظ. 17 کوکوی خوشمزه هم مجلسی هم پیک نیکی 4 - آذربایجان نیوز azarbaijan-news.ir/search/?...17+کوکوی+خوشمزه+هم+مجلسی+هم+پیک+نیکی+4‏ - ذخیره شده کد خبر: ۴۳۲۷۰۹ ۳۳۴۲ بازدید مجله آشپزی مثبت: دستورتهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفرهای آخر هفته ای. کوکوی ...