خواص نارنگی و پرتقال برای بدن، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
برخی از خواص نارنگی عبارتند از:
1- منبع غنی ویتامین C اســت.
2- منبع غنی بتاکاروتن اســت.
3- برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید اســت.
4- به اعتقاد برخی، به خاطر خاصیت ضدعفونی کنندهاش، میتواند در درمان سفلیس موثر باشد.
5- دارای مقادیر فراوانی ویتامین A اســت و برای پیشگیری از سرطان مفید اســت.
این میوه پرخاصیت، برای درمان بیماریهای زیر مفید اســت:
* چاقی
* برونشیت
* التهاب ریه
* آسم
* زکام
* فشارخون بالا
* بیماریهای مختلف پوستی
تاثیر در سلامتی :
· این میوه خون را تصفیه و زیاد می کند.
· به خاطر داشتن مقدار فسفر و کلسیم بالا، نارنگی یکی از میوه هایی اســت که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر اســت.
حاوی مقدار زیادی منیزیم اســت و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر اســت.
سرد و تر ، مفرح قلب ،رافع خفقان، صفرا بر و فرونشاننده لهیب معده و کبد اســت .
نارنگی مسکن اعصاب اســت و برای کلیه بیماران مفید اســت .
اگر می خواهید شب راحت بخوابید چند دانه نارنگی بخورید .
همانطوریکه میدانیم پرتقال یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین مرکبات اســت که بشر از آن تا کنون استفاده کرده اســت وخواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری ها مفید اســت .ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان اســت که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می شود.
حدود 500 سال قبل از میلاد مسیح کنفوسیوس از آن نام برده اســت .پرتقال اولیه ، کوچک ، تلخ و پر از هسته بوده اســت که در اثر تربیت مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشت تر و شیرین تر شده اســت . پرتقال سرشار از ویتامین های B,C دارای آهن ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم و مس اســت.
تا پیش از پانزده سالگی، سرطان خون بیش از هر سرطان دیگری در کودکان رواج دارد. پژوهشگران دریافته اند کودکانی که تا دو سالگی در هفته 4 تا 6 بار پرتقال(یاآب آن)را می خورند میزان ابتلای آنان به سرطان خون در چهارده سالگی تا نصف کاهش می یابد. در شیر و یا غذای آردی آن ها یک تا سه قاشق کوچک قهوه خوری آب پرتقال اضافه کنیم تا آن ها را در مقابل ویتامین c بیمه کند و از ابتلا به بیماری اسکوربیت و راشیتیسم جلوگیری کند.
1) دانشمندان سوئدی کشف کرده اندکه خوردن پرتقال ازسرطان لوزالمعده جلوگیری می کند .
2) ویتامین سی فراوان
3) پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون اســت .
4) اسانس پرتقال ضد عفونت های میکربی اســت .
5) پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده اســت .
6) پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ اســت .
7) جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید اســت .
8) خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش اســت .
9) اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند .
10) پرتقال خون را تمیز می کند .
11) پرتقال گرچه اسیدی اســت ولی خاصی قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده اســت مفید اســت .
12) برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر اســت که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند .
13) آب پرتقال در کودکان یک ساله سبب تسریع در آمدن دندانها می شود.
14) پرتقال کرم روده را از بین می برد و پائین آورندة تب اســت.
15) «ویتامین C» به افزایش جذب آهن در رژیم غذایی کمک می کند. خصوصاً در افراد گیاهخوار افزایش مصرف غذاهای غنی از «ویتامین C» از قبیل مرکبات، برای کاهش خطر ابتلا به کمبود آهن که سبب کم خونی می شود، ضروری اســت.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم