مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم

[ad_1]

آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم

آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم 

این خورشت متعلق به مردم کرمانشاه اسـت و یکی از خوشمزه ترین ها در کل ایران می باشد.کافی اسـت یکبار آن را درست کنید. کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی اسـت. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب اسـت یکبار هم شده آن را امتحان کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

گلاب 5 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز 300 گرم
زعفران دم کرده 1 فنجان
کره 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام درشت 250 گرم
زرشک 1 لیوان
چوب دارچین 1 تکه کوچک
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعمطرز تهیه:

1. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

 

2. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

3. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

4. چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

 

خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).

 

5. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

 

6. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعمنکته ها:

برای این خورش بهتر اسـت از گوشت گوسفند استفاده کنید.

 

اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.

 

دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت اسـت که رنگ خورش تیره نشود.

 

در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه آموزش آشپزی آکا …طرز تهیه خورش قارچ با طعم عالی یک خورش خوشمزه ، خورش هویج و پرتقال طرز تهیه خورش به انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان آموزش آشپزی آکا و …طرز تهیه سالاد مرغ و ذرت و لوبیا طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طرز تهیه قلیه سیرقیمه نثار قزوینی غذاهای محلیقیمهنثارقزوینیغذای محلی قزوین، خوش طعم و بی نظیر جولای قظ سلام و خسته نباشید خوب مایی آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی انواع خورشانواعخورشغذاهای خوش طعم و تند هندی مورد علاقه بسیاری از ما هستند، هر چند اکثر ما بدلایل زیاری طرز تهیه خورش خرفه با کشک طرز تهیه خورش مرغ با سس مخصوص شله زرد نذری خوشمزه با طرز تهیه ساده یاد بگیر دات …این مقاله اختصاصاً برای یاد بگیر دات کام تهیه شده است استفاده از آن با ذکر منبع همراه پودینگ با انار و پسته براونی یکی از کیک های غنی شده با کاکائو و شکلات هست طعم بسیار دلچسب و خوبی داره قیمه نثار غذای سنتی قزوین مواد لازم برای تا نفر گوشت مغز ران گوسفندی گرم برنج آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی …طرز تهیه ته چین مرغخورشت کرفسجوجه کبابتزیین سالاد الویه آشپزیاشپزیتزیین سالاد دسر پتی بور بهارک مبینی بهار مدیر ارشد بهارسایت دسر پتی بور از ترکیب دو یا سه رنگ بوجود می آد دسر



لینک منبع :آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم

خورش خلال - طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه | ایران کوک https://irancook.ir/10/28/khoresh-khalal/4491/‏ - ذخیره شده رتبه: ۳٫۵ - ۱۸۴ نقد طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ... وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه ... آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم - پارس ناز www.parsnaz.com/آموزش-تهیه-خورشت-خلال-بادام-خوش-طعم.html‏ - ذخیره شده آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم این خورشت متعلق به مردم کرمانشاه است و یکی از خوشمزه ترین ها در کل ایران می باشدکافی است یکبار آن را درست کن. خورشت خلال ,خورشت مجلسی و بسیار شیک - پرشین وی persianv.com/.../خورشت-خلال-خورشت-مجلسی-و-بسیار-شیک.html‏ - ذخیره شده 7 ژوئن 2014 ... پیاز یک عدد متوسط خلال بادام یک پیمانه زرشک سیاه نصف پیمانه رب گوجه ... طرز تهیه: *پیاز را نگینی خرد میکنیم. *گوشت گوساله خورشتی بدون چربی را ریز خرد میکنیم. ... *توی این فاصله مقداری زعفران دم کرده و خلال بادام را به آن اضافه می کنیم تا طعم دار شود. .... مرغ ترخونی یک غذای خوش طعم برای مهمانی هایتان. خورش خلال بادام (کرمانشاه) - چی بپزم chibepazam.ir/خورش-خلال-بادام-کرمانشاه/‏ - ذخیره شده - مشابه نکته: برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید . این خورش در ... بعد از این مدت مخلوط خلال بادام و زعفران را همراه با چوب دارچین به خورش اضافه کنید و مواد را هم بزنید . آب خورش در این .... غذای بندر عباس که خوش طعم تره…استفاده کنید .... یکی از مزیت های غذاهای ایرانی اینه که میشه اونارو به روش های مختلف تهیه کرد.گلاب و ... خورش بادام، طرز تهیه خورش خلال بادام - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/khoresh/9753.html‏ - ذخیره شده - مشابه خورش بادام کرمانشاه,خورش بادام,خورش بادام زمینی,خورش بادام کرمانشاهی,خورش بادام اردبیلی,خورش بادام هندی,خورش بادام با مرغ,خورش بادام خلال,خورش بادام اردبیل. آموزش پخت خورشت خلال بادام کرمانشاهی - آرشیو آشپزی - صدا و سیما ejtemaee1.irib.ir/simayekhanevadeh/cookingarchive/-/asset.../6817053‏ آموزش پخت خورشت خلال بادام کرمانشاهی. شهر زیبای کرمانشاه با همه جاذبه‌های طبیعی و باستانی خود، غذاهای بسیار خوش‌طعم نیز دارد که خورش خلال بادام آن یکی از آنهاست. طرز تهیه خورش خلال بادام | جستجو | یاس - صفحه اصلی baztab96.ir/list/طرز+تهیه+خورش+خلال+بادام.html‏ - ذخیره شده قیمه خلال بادام ( کرمانشاه )مواد لازم :گوشت : 500 گرمپیاز سرخ کرده : یک دوم پیمانهرب گوجه : 2قاشق ..... با ما همراه شوید تا طرز تهیه این خورش خوش طعم را به شما آموزش دهیم. آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم - مفیدستان mofidestan.ir/آموزش-تهیه-خورشت-خلال-بادام-خوش-طعم/‏ آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم. این خورشت متعلق به مردم کرمانشاه اسـت و یکی از خوشمزه ترین ها در کل ایران می باشد.کافی اسـت یکبار آن را درست کنید. کسانی ... آموزش طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی - پاتوق من mepatogh.ir/10889/khalal-stew/‏ - ذخیره شده 2 ا کتبر 2016 ... آموزش طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت خلال بادام مجلسی و خوشمزه اصل کرمانشاه مواد لازم خورشت ... دستور پخت خورش خلال بادام لذیذ | معرفی جاذبه های گردشگری ایران و جهان www.gilnar.ir/دستور-پخت-خورش-خلال-بادام-لذیذ/‏ - ذخیره شده 30 آوریل 2017 ... این زرشک مانند زرشک معمولی خواص بسیاری دارد ولی در طعم کمی با زرشک قرمز متفاوت است . خورش خلال بادام یک خورش کرمانشاهی میباشد . خورش خلال ...