مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید!

[ad_1]
به گزارش "هلث"، مواد غذایی که مصرف می کنید می توانند اثر چشمگیری بر التهاب در بدن شما داشته باشند. در شرایطی که برخی مواد غذایی با التهاب مقابله می کنند، برخی دیگر به شکل گیری آن منجر می شوند. در ادامه با برخی مواد غذایی که شرایط التهاب را در بدن وخیم‌تر می سازند بیشتر آشنا می شویم.

کربوهیدارت های پالایش شده

هر چیزی که از کربوهیدارت های پالایش شده شکل گرفته باشد، مانند نان سفید، برنج سفید، نان شیرینی، غلات صبحانه و غیره می تواند به ایجاد التهاب در بدن منجر شود.

آرد پالایش شده حاوی فیبر کند کننده گوارش و مواد مغذی نیست و به معنای گوارش سریع این قبیل مواد غذایی است که به افزایش چشمگیر قند خون منجر می شود. این شرایط موجب شکل گیری یک واکنش التهابی می شود.

به جای کربوهیدارت های پالایش شده، کربوهیدارت های حاوی فیبر بالا و فرآوری نشده که سالم‌تر هستند را انتخاب کنید. بهترین منابع برای این مواد غذایی شامل جو دوسر، کوینوآ، جو، برنج قهوه ای و دیگر غلات کامل هستند.

قند پالایش شده

مصرف منظم و بیش از اندازه قند پالایش شده به واسطه تامین مقادیر اضافی فروکتوز می تواند مضر باشد و به شکل گیری التهاب در بدن منجر شود. همچنین، این شرایط با خطر افزایش یافته ابتلا به بیماری هایی مانند سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 مرتبط است.

هنگامی که موضوع قند پالایش شده مطرح می شود، تنها قند یا شکری که به چای یا قهوه خود اضافه می کنید، مد نظر نیستند. در حقیقت، نوشیدنی های شیرین شده با قند مانند نوشابه های گازدار، نوشیدنی های میوه ای و همچنین شیرینی ها، دسرها، و آب نبات ها همگی بخشی از منابع اصلی قند در رژیم غذایی محسوب می شوند.

به جای قند می توانید شیرین کننده های طبیعی مانند عسل را برای مزه دار کردن نوشیدنی ها و غذاهای خود استفاده کنید.

چربی های ترانس

چربی های ترانس سطوح کلسترول بد (LDL) خون را افزایش می دهند، در شرایطی که موجب کاهش سطوح کلسترول خوب (HDL) می شوند. همچنین، این چربی های مضر موجب شکل گیری التهاب در بدن می شوند.

مصرف چربی های ترانس می تواند به سطوح بالای نشانگرهای التهابی مانند اینترلوکین 6، عامل نکروز تومور، و پروتئین واکنشی C منجر شود.

از آنجایی که چربی های ترانس بیشتر در غذاهای سرخ شده در روغن زیاد، فست فودها و کالاهای پخته شده تجاری یافت می شوند، بهتر است به طور کامل از مصرف این قبیل خوراکی ها پرهیز کنید. در عوض، استفاده از محصولات فاقد چربی های ترانس را مد نظر قرار دهید. همچنین، مصرف روغن های سالم مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل را در برنامه غذایی خود جای دهید. هنگام خرید مواد غذایی فرآوری شده یا بسته بندی شده از مواردی که در فهرست مواد تشکیل دهنده آنها نام روغن نیمه جامد به چشم می خورد، دوری کنید.

روغن های پخت و پز

روغن های نباتی مخصوص پخت و پز و همچنین روغن های تهیه شده از دانه ها که در بسیاری از خانه ها و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرند سرشار از اسیدهای چرب امگا-6 هستند و از محتوای اسیدهای چرب امگا-3 پایین بهره می برند. یک رژیم غذایی که از عدم توازن بین نسبت امگا-6 به امگا-3 برخوردار است زمینه ساز شکل گیری التهاب شده و به بیماری های التهابی مانند بیماری قلبی و سرطان منجر می شود.

این یکی از دلایلی است که چنین روغن هایی به عنوان عوامل التهابی در نظر گرفته می شوند. به جای آنها می توانید هر چه بیشتر از روغن زیتون فوق بکر و روغن نارگیل استفاده کنید تا از فواید ضد التهابی اسیدهای چرب امگا-3 بهره‌مند شوید.

گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده

گوشت های قرمز و فرآوری شده نیز از جمله عوامل التهابی هستند که برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های التهابی باید تا حد امکان از مصرف آنها پرهیز کرد. گوشت قرمز حاوی مولکولی به نام Neu5Gc است که بدن به طور طبیعی آن را تولید نمی کند. پس از مصرف، بدن پادتن های Neu5Gc تولید می کند که در نهایت موجب واکنش های التهابی مزمن می شوند.

همچنین، گوشت قرمز منبع خوبی برای اسید آراشیدونیک، یک اسید چرب امگا-6 که ترکیبات التهابی تولید می کند، است.

گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس نیز حاوی محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) بیشتر نسبت به گوشت های دیگر هستند. AGEها در نتیجه پخت گوشت در دماهای بالا شکل می گیرند و التهاب ایجاد می کنند.

الکل

مصرف الکل می تواند زمینه ساز شکل گیری مشکلات سلامت مختلف از جمله مواردی که مفاصل را تحت تاثیر قرار می دهند، شود. الکل نیز یک عامل التهابی محسوب می شود. الکل در درجه نخست موجب شکل گیری التهاب در مری، حنجره، و کبد می شود. اگر به موقع کنترل نشود، التهاب مزمن می تواند به رشد تومور و ابتلا به سرطان منجر شود.

به جای نوشیدن الکل، مصرف آب تصفیه شده، چای سبز یا چای زنجبیل را مد نظر قرار دهید.

مواد افزودنی مصنوعی

مواد افزودنی مصنوعی مانند مونوسدیم گلوتامات (MSG) از جمله عوامل التهابی هستند و به شکل گیری واکنش های التهابی منجر می شوند.

مونوسدیم گلوتامات به فست فودها، سوپ های آماده، و چاشنی های سالاد افزوده می شود تا مزه و بوی آنها را بهبود ببخشد. با این وجود، گزینه ای سالم نیست زیرا می تواند به ایجاد التهاب مزمن منجر شود.

شیرین کننده های مصنوعی نیز با درد مفاصل و التهاب پیوند خورده اند. این مواد نیز خطر ابتلا به بیماری التهابی روده را افزایش می دهند.

به جای افزودنی های مصنوعی، از گیاهان و ادویه های ضد التهابی برای بهتر کردن مزه و بوی غذای خود استفاده کنید. همچنین، قندهای طبیعی را جایگزین نمونه های مصنوعی کنید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

این مواد غذایی باعث سوزش معده می‌شوندمرکبات احتیاط کنید اگر سوزش معده دارید در مصرف پرتقال، گریپ‌فروت، لیموترش احتیاط مواد غذایی بی نظیر برای چربی سوزی سریعکانال رسمی ام اس سنتر در تلگرام ما را در اینستاگرام دنبال کنید نمایشگاه خواص مواد غذایی، میوه ها، سبزیجاتخواص هندوانه خواص عرق کاسنیخواص گوجه فرنگیخواص آلوووراخواص چای سبزآلووراخواص چه مواد غذایی مانع جذب آهن و دفع آهن از بدن میشن؟چه مواد غذایی غیر از چایی و قهوه و کاکائو و پنیر و شیر مانع جذب اهن میشن؟ و چه موادی آهن داروسازی پزشکان ایران داروهایی که با تلاش دانش پزشکی برای مقابله با بیماری‌ها تولید می‌شوند اگر بدون کاهش عوارض ناشی از شیمی درمانی و پرتو درمانی با …آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری ماده غذایی که اسید معده را بالا می آورد مواد غذایی تند و پرادویه سوزش معده با مصرف مواد غذایی تند تشدید می‌شود اکثر مردم بعد با این روشها از خشک شدن دهان پیشگیری کنیدبرای پیشگیری از خشکی دهان باید روزانه حداقل یک و نیم لیتر آب بنوشید با این روشها از آشنایی با داروی سفالکسین موارد مصرف و عوارض … مسئول محتوای سایت های دیگر نیست شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت برنامه غذایی مناسب برای سالمندان اصول برنامه‌ریزی غذایی برنامه غذایی مناسب برای سالمندان اصول برنامه‌ریزی غذایی، گروه‌های غذایی،هرمی برای این مواد غذایی باعث سوزش معده می‌شوند مرکبات احتیاط کنید اگر سوزش معده دارید در مصرف پرتقال، گریپ‌فروت، لیموترش احتیاط کنید مواد غذایی بی نظیر برای چربی سوزی سریع کانال رسمی ام اس سنتر در تلگرام ما را در اینستاگرام دنبال کنید نمایشگاه مجازی خواص مواد غذایی، میوه ها، سبزیجات بهترین میوه ها برای کاهش وزن بخوانید بیماری واگیر دار تناسلی زنان و مردان افزایش قد داروسازی پزشکان ایران نیروی امگا۳″ عنوان کتابی است از دکتر میشل لرژریل دربارۀ اسیدهای چرب امگا۳؛ در این کتاب کاهش عوارض ناشی از شیمی درمانی و پرتو درمانی با تغذیه صحیح آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و ماده غذایی که اسید معده را بالا می آورد مواد غذایی تند و پرادویه سوزش معده با مصرف مواد غذایی تند تشدید می‌شود اکثر مردم بعد از با این روشها از خشک شدن دهان پیشگیری کنید برای پیشگیری از خشکی دهان باید روزانه حداقل یک و نیم لیتر آب بنوشید با این روشها از خشک شدن آشنایی با داروی سفالکسین موارد مصرف و عوارض پزشکان ایران مسئول محتوای سایت های دیگر نیست شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت پزشکان چه مواد غذایی مانع جذب آهن و دفع آهن از بدن میشن؟ چه مواد غذایی غیر از چایی و قهوه و کاکائو و پنیر و شیر مانع جذب اهن میشن؟ و چه موادی آهن رو از برنامه غذایی مناسب برای سالمندان اصول برنامه‌ریزی غذایی برنامه غذایی مناسب برای سالمندان اصول برنامه‌ریزی غذایی، گروه‌های غذایی،هرمی برای



لینک منبع :این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید!

Images for این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید! با احتیاط مصرف کنید! - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/513431/با-احتیاط-مصرف-کنید‎Cachedمواد غذایی که مصرف می کنید می توانند اثر چشمگیری بر التهاب در بدن شما داشته باشند. ... همچنین، این شرایط با خطر افزایش یافته ابتلا به بیماری هایی مانند سندرم ... در مصرف این مواد غذایی احتیاط کنید - افکار نیوز www.afkarnews.ir/.../567973-در-مصرف-این-مواد-غذایی-احتیاط-کنید‎Cached3 نوامبر 2016 ... مصرف مواد غذایی چرب، سنگین و ناسالم و همچنین استنشاق هوای آلوده موجب ... به غلظت خون باید با احتیاط مصرف شوند که این گروه شامل گوشت گوساله، ... با احتیاط مصرف کنید! | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/30317401 25 دسامبر 2016 ... وی با بیان اینکه با ورزش می توان از بروز این بیماری جلوگیری کرد، یادآور شد: مصرف مواد غذایی دریایی و حاوی آهن، ویتامین های A، B، C، E، مکمل ها، ... این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید! - دانلود و نمایش ویدیو www.airvideo.ir/search/این_مواد_غذایی_را_با_احتیاط_مصرف_کنید!‎Cachedاین مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید! دانلود به وقت بیماری، این مواد غذایی زودتر خلاص تان می کند · دانلود روش های کاهش دورریز مواد غذایی · دانلود نحوه صحیح شستشوی ... دارچین برای درمان و کنترل بیماری دیابت مفید است؟ | مثبت سبز ... https://www.linkedin.com/.../دارچین-برای-درمان-و-کنترل-بیماری-دیابت-مفید-است-مثبت-سبز-mosbatesabz‎Cached23 آوریل 2017 ... مصرف دارچین در غذاها و شیرینی‌ها هیچ گونه مشکلی به وجود نمی‌آورد. اما اگر فکر می‌کنید با مصرف این ماده می‌توانید دیابت را کنترل کنید در ... اگر از سایر مکمل‌ها و داروهایی که سطح قند خون را پایین می‌آورند استفاده می‌کنید، دارچین را با احتیاط مصرف کنید. ... همچنین باید از مصرف این مواد با داروهای دیابت نیز خودداری کنید. دیازپام - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/دیازپام‎Cached Similarاین دارو همچنین به‌عنوان ضد تشنج و شل‌کننده ماهیچه اسکلتی، درمان انقباض ... اگر می‌خواهید مصرف دیازپام را قطع کنید با پزشکتان تماس بگیرید تا شاید این کار ... را مطلع سازید: حساسیت به دیازپام، بنزودیازپینهای دیگر، یا هرگونه ماده غذایی، رنگ‌های ... تا مشخص شدن پاسخ بدنتان به دارو در رانندگی و کار با وسایل خطرناک احتیاط کنید. آزمایشگاه اریترون- چطور می‌توان بیماری‌هایی مانند دیابت، کلسترول ... https://www.erythron-lab.com/.../چطور-می‌توان-بیماری‌هایی-مانند-دیابت،-کلسترول-بالا،-کبد-چرب-و----را-کنترل-کرد؟-‎Cached16 آوریل 2017 ... با وجود انواع شیرینی‌ها، شکلات، غذاهای چرب و پرکالری، چطور می‌توان بیماری‌هایی مانند ... شیرینی تا حد ممکن پرهیز و فقط در موارد استثنا این خوراکی‌ها را مصرف کنید. ... توصیه: مواد غذایی غنی از چربی‌‌های اشباع یا حاوی کلسترول بالا، گوشت‌‌های پرچرب ، کره، پنیر چرب، شیرینی‌ها و بستنی باید با احتیاط مصرف شوند. چه کسانی باید در مصرف پنیر احتیاط کنند...و چرا باید پنیر بخوریم ... pishamad2.blogsky.com/.../چه-کسانی-باید-در-مصرف-پنیر-احتیاط-کنند-و-چرا-باید-پنیر-بخوریم؟‎Cached Similarاما از آنجا که میزان لاکتوز پنیر و ماست خیلی کم است، مصرف این دو ماده ی غذایی به این ... همان طور که می دانیم، برخی از داروها در صورتی که همراه با برخی مواد غذایی مصرف ... برای سلامتی‌تان این دانه‌ها را مصرف کنید - onvansho onvansho.ir/result/برای-سلامتی‌تان-این-دانه‌ها-را-مصرف-کنید.html اگر تمرکز ندارید این مواد غذایی را مصرف کنید فرارو خبروان این مواد غذایی را مصرف ... حفظ کنید کلسیم را با احتیاط مصرف کنید تا دچار سلامتی‌تان را در آرام را برای .