مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کبابی درست کنید که سرطان زا نباشد

[ad_1]
توصیه‌های کاربردی
وقتی شما در محیط باز روی حرارت (آتش‌افروخته) چیزی را کباب می‌کنید فقط از زغال فشرده( بریکت) استفاده کنید.

هیچ گاه گوشت را روی شعله آتش یا دود آتش کباب نکنید بلکه آن را روی آتش که چوب روشن و سوخته شده باشد، کباب کنید. یعنی این آتش باید حدود 30 تا 60 دقیقه خوب روشن و سوخته شود تا آماده برای کباب کردن گوشت شود.

بهتر است که گوشت کبابی را روی تورهای مخصوص آلومینیومی یا فویل‌های آلومینیومی قرار دهید تا مانع از ریزش روغن روی آتش شود.

از خوردن مواد سوخته‌شده روی سطح گوشت که ممکن است گهگاه هم خوشمزه باشد، جدا پرهیز کنید.

از کباب کردن سوسیس، گوشت‌های کنسروشده، همبرگر و ژامبون (گوشت دودی) خودداری کنید زیرا نیتروزامین از طریق گرمای زیاد درست شده و این ماده سرطان‌زا است.

بهتر است که از گوشت‌های کم‌چربی‌دارتر مثل استیک، گوشت گردن قطعه‌قطعه شده استیک یا کتلت مرغ و گوشت گوساله استفاده شود. همچنین مواد گیاهی به‌عنوان مثال پاپریکا (Paprika)، سیب‌زمینی و ذرت یا گوشت‌های مثل تون ماهی، ‌ماهی قزل‌آلا و ماهی آزاد مصرف شود.

اگر به دنبال مواد خوشمزه‌تر هستید و خود نیز شخصی خوش‌ذائقه‌اید، می‌توانید از سس معمولی یا سس‌های دیگر استفاده کرده و همراه کباب، سالاد تازه، سبزیجات و میوه تازه مصرف کنید یا حتی می‌توانید به‌عنوان دسر همراه غذا یک بشقاب موز کباب‌شده بخورید.

باید از داغ کردن بسیار زیاد چربی اجتناب کرد زیرا گرمای زیاد چربی‌های غیراشباع (مفید) و همچنین ویتامین‌های C ،A و E را از بین می‌برد. در این صورت است که احتمال بروز سرطان در روده بزرگ افزایش پیدا می‌کند. سرخ کردن زیاد غذا می‌تواند مواد مضر زیادی ایجاد کند که ضرر آنها برای بدن انسان همانند مواد سمی موجود در زرده تخم‌مرغ فاسدشده و گندیده است.

سرطان و آلودگی هوا
افزایش فلزات سنگین (سمی) در سرتاسر جهان باعث آلودگی هوا می‌شود. مثلا افزایش سرب و کادمیوم می‌تواند میزان ابتلا را به سرطان در انسان افزایش دهد.

گیاهان نقش بسیار عمده‌ای در پاکسازی فلزات سنگین از محیط زیست و هوا دارند و آلودگی هوا را تا حدودی کاهش می‌دهند، اما باید به یاد داشت با اینکه گیاهان می‌توانند فلزات سنگین را اصطلاحا بشورانند و برطرف کنند، عمدتا این مسئله در مورد کادمیوم عملا امکان‌پذیر نیست. همچنین باید بدانیم که بعضی سموم در گیاهان و حیوانات هستند که سمیت آنها دست‌ کمی از مسمومیت با فلزات سنگین ندارد، از این جمله به‌خصوص می‌توان به سم‌های موجود در اندام‌های داخلی قارچ وحشی (جنگلی) و اختاپوس (هشت‌پا) اشاره کرد.

در کبد گاوها، به‌خصوص آنها که پیرتر هستند و از علوفه حاوی سرب و کادمیوم تغذیه می‌کنند، می‌توان سرب و کادمیوم را مشاهده کرد، بنابراین باید توجه کرد که از خوردن این گونه علوفه (حاوی فلزات سنگین) اجتناب شود.

توصیه‌های زیر برای جلوگیری یا ایجاد سرطان (در امر تغذیه) توصیه می‌شود:
از چاقی و پرخوری پرهیز و از مواد غذایی کم‌چربی‌تر استفاده کنید، خوردن زیاد گوشت نیز سفارش نمی‌شود.
سعی کنید هر روز سبزی تازه، میوه و غلات پوست‌کنده‌نشده و نیم‌خام استفاده کنید.
سبزیجات و میوه‌ها را حتما با آب بشویید و برگ‌های خارجی سالاد را که ممکن است حاوی جذب فلزات سنگین از هوا باشد، دور بریزید و از خوردن بیش از حد قارچ صحرایی خودداری کنید.

سبزیجات پر از نیترات را گرم نکنید.

سعی کنید بیشتر سبزیجاتی را مصرف کنید که به صورت طبیعی به عمل آمده‌اند اما مصرف سبزیجاتی که به شکل مصنوعی (گلخانه‌ای) به دست آمده نیز ایرادی ندارد اما باید توجه کنید که این‌گونه سبزیجات را باید قبل از مصرف با آب به خوبی شست. سعی کنید میوه‌جات را با پوست آنها بخورید زیرا پوست آنها حاوی مواد مفید است.

حتی‌الامکان از خوردن مواد کنسرو‌شده (با نمک یا ماهی دودی) پرهیز کنید به‌خصوص از خوردن لایه‌های چربی ژامبون و سوسیس و ماهی دودی بپرهیزید.

قبل از کباب کردن گوشت، ملاحظات و سفارشات تهیه آن را رعایت کنید، همانند اینکه گوشت دور از شعله مستقیم آتش یا اینکه با زغال (خاکستری رنگ) کباب شود.

از خوردن غذای کپک‌زده اجتناب کنید. پوست نازک و قهوه‌ای رنگ بادام‌های مختلف را نخورید.

از خوردن قهوه زیاد و مواد الکلی اجتناب کنید.

سیگار نکشید که هم انواع سرطان‌ها را در بدن ایجاد می‌کند و هم باعث بروز بیماری‌های قلبی می‌شود. به‌طور کلی در صورتی که سیگار تا آخر عمر مصرف شود، به‌طور متوسط 10 سال عمر انسان را کم می‌کند. با پرهیز از مصرف مواد دخانی به تنهایی می‌توان در جامعه از بروز 30 درصد سرطان‌ها جلوگیری کرد.

مصرف غذای سالم، همراه باداشتن تحرک روزانه برای جلوگیری از ازدیاد وزن سبب کاهش سرطان‌ها در یک‌ سوم از افراد جامعه می‌شود.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

مجتمع آموزشی امام صادق عپورتال و وب سایت مدارس نمای مدرسه که قابلیت ارتباط با سیستم اتوماسیون مدرسه آموزیار آشپزی سالم پزشکان ایران حتماً می دانید که دو نوع کلسترول وجود دارد کلسترول خوب و کلسترول بد یا کلسترول خوب مواد دارویی طبیعی پزشکان ایرانسرکه‌را دوست سلامت خود بدانید سرکه‌سرشار از مواد مغذی‌ای است که به لاغر شدن کمک می گالری بهترین عکسهای فیلم و سریال غذا های مناسب …این مسئله مهم است که غذاهای مخلوط را تا وقتی که هرکدام از اجزای تشکیل دهنده ی آن ها نگهداری موادغذایی درمنزل ماده غذایی مدت زمان نگهداریماه گوشت گاو و یا گوساله مناسب کبابی ۱۲ چرخ کرده ۸ طیور نان سنتی ایران دانستنیهای نانوائیاطلبوالعلم من المهد الی الهد چرا باید نانوایان آموزش ببینند؟ ـ چون یادگیری از طریق عطاری ابـّـا همنشین صالح مانند عطار است که اگر عطر خویش بتو ندهد بوی خوش آن در تو آویزدحضرت رسولصچند نکته مهم در پخت و پز کدبانوی دیجیتالیچندنکتهمهمدرپختاگر ترشی کپک زد بحث آلودگی ترشی‌ها به کپک زدن آن‌ها برمی‌گردد زمانی که شما کپک را همه چیز در باره سرطان، علائم سرطان، درمان سرطان، سرطان …سرطانسرطان الثدیسرطان سینهسرطان خونسرطان الدمسرطان رودهسرطان ریهسرطان پروستات آریوبرزن پزشکیصرع تشنج از بیماری‌های مغز و اعصاب می باشد که معمولاً به صورت تشنج صرع مجتمع آموزشی امام صادق ع صبح بدرود حیات می گویند» و اما توصیه ای برای کسانی که شدیدا غیر فعال هستندبرنامه روزانه آشپزی سالم پزشکان ایران حتماً می دانید که دو نوع کلسترول وجود دارد کلسترول خوب و کلسترول بد یا کلسترول خوب جداره مواد دارویی طبیعی پزشکان ایران امروزه مصرف ملین ها برای کاهش وزن، به یک روش لاغری در سراسر جهان تبدیل شده است که بسیاری از گالری بهترین عکسهای فیلم و سریال غذا های مناسب برای کودکان این مسئله مهم است که غذاهای مخلوط را تا وقتی که هرکدام از اجزای تشکیل دهنده ی آن ها جداگانه نگهداری موادغذایی درمنزل ماده غذایی مدت زمان نگهداریماه گوشت گاو و یا گوساله مناسب کبابی ۱۲ چرخ کرده ۸ طیورمرغ نان سنتی ایران دانستنیهای نانوائی اطلبوالعلم من المهد الی الهد چرا باید نانوایان آموزش ببینند؟ ـ چون یادگیری از طریق صورت عطاری ابـّـا همنشین صالح مانند عطار است که اگر عطر خویش بتو ندهد بوی خوش آن در تو آویزدحضرت رسولص آریوبرزن پزشکی صرع تشنج از بیماری‌های مغز و اعصاب می باشد که معمولاً به صورت تشنج صرع بزرگ چند نکته مهم در پخت و پز کدبانوی دیجیتالی چندنکتهمهم اگر ترشی کپک زد بحث آلودگی ترشی‌ها به کپک زدن آن‌ها برمی‌گردد زمانی که شما کپک را روی عکس کسی که سرطان حنجره



لینک منبع :کبابی درست کنید که سرطان زا نباشد

گوشت را چگونه کباب کنیم تا سرطان زا نشود؟ - اقتصاد نیوز www.eghtesadnews.com/.../157543-گوشت-را-چگونه-کباب-کنیم-تا-سرطان-زا-نشود‎Cached3 ژانویه 2017 ... بهتر است که گوشت کبابی را روی تورهای مخصوص آلومینیومی یا ... کنید زیرا نیتروزامین از طریق گرمای زیاد درست شده و این ماده سرطان‌زا است. کبابی درست کنید که سرطان زا نباشد | اگر روغن روی آتش بریزد - قطره www.ghatreh.com/news/nn35416398/کبابی-درست-کنید-سرطان-نباشد 5 ژانویه 2017 ... اگر روغن روی آتش بریزد باعث ایجاد هیدروکربن های آروماتیک (معطر) چندحلقه ای شبیه بنزپیرین می شود که این گونÙ. کـبـاب زغـالـی سرطان‌زا است؟ - تبیان article.tebyan.net/215299/کـبـاب-زغـالـی-سرطان-زا-است-‎Cachedوقتی گوشت را درست و اصولی کباب نکنیم، حرارت به طور منظم و مناسب به ماده غذایی ... که زغال ندارند و فقط با حرارت ماده غذایی‌تان را می‌پزند، کباب کنید، دیگر آن ... چگونه گوشت را به گونه ای کباب کنیم که سرطان زا نباشد - روز پلاس ... https://damadam.ir/news/چگونه...را...کباب...که-سرطان-زا-نباشد/7361312 از کباب کردن سوسیس، گوشت های کنسروشده، همبرگر و ژامبون (گوشت دودی) خودداری کنید زیرا نیتروزامین از طریق گرمای زیاد درست شده و این ماده سرطان زا است. گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود newzes.ir/search/?...گوشت%20کبابی%20را%20اینگونه%20درست%20کنید%20تا%20سرطان... گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود .... آیا مطمئنید که رزومه شما حرفه‌ای ترین و جذاب ترین رزومه برای این کارفرما است؟ ..... خبرنگاران جوان؛ این روزها کمتر کسی را می توان پیدا کرد که کاربر گوشی های هوشمند نباشد، بر همین اساس ممکن ... توصیه‌های برای کباب کردن گوشت - نت شهر www.netshahr.com/68069/توصیه‌های-برای-کباب-کردن-گوشت‎Cached11 ژانویه 2017 ... گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود! ... یا دود آتش کباب نکنید بلکه آن را روی آتش که چوب روشن و سوخته شده باشد، کباب کنید. گوشت و سرطان : دانستنی ها و نکات سلامتی - مردمان www.mardoman.net/diet/meatcancer‎Cached23 ژوئن 2008 ... باشه، شاید همه مردها از مزه کباب گوشت گاو، یا ماهی کبابی خوششان نیاید، اما ... این ایده به طور کل که خوردن گوشت می تواند موجب ابتلا به سرطان شود از ... و آخر اینکه، پختن گوشت در زمان طولانی تر (مثلا درست کردن استیکی که خیلی خوب پخته ... چندان هم اشتباه نباشد، ولی دلیلی ندارد که عقل سلیم را نادیده بگیریم و ... سرطان و امیــد - سرطان shiva-n.blogfa.com/cat-1.aspx‎Cached Similarپژوهشگران در نتایجی تکان‌دهنده دریافته‌اند که بوی گوشت کبابی در محیط بسته ... پروتئینی به علت عدم داشتن روغن، افراد باید کباب را در محیط باز درست نمایند و یا از ... این سلول‌ها، سلول سنگفرش نام دارند و سرطانی که از آن منشأ بگیرد کارسینوم سلول ..... غدد لنفاوی بزرگ شده، گردن، زیر بغل و کشاله ران خود را بطور منظم معاینه کنید. کدام روش‌ پخت بهـتر است؟ - شفاف www.shafaf.ir/fa/news/128043/کدام-روش‌-پخت-بهـتر-است‎Cached Similar27 جولای 2012 ... دویست و پنجاه هزارسال است که بشر از غذاهای پخته استفاده می‌کند. ... از دست می‌روند، بنابراین به کارگیری روش‌های درست طبخ نقش موثری در ... دقت کنید که دمای ظرف تفلون نباید به بالاتر از 350 درجه سانتیگراد ... چربی‌های گوشت‌ها و یا چربی اضافه شده به غذا در هنکام کباب شدن تولید آکرولئین می‌کند که سرطانزا است. دکتر بارنارد: ارتباط میان مصرف گوشت قرمز، ماهی و مرغ با انواع سرطان ... www.phce.org/health/529-1389-10-24-18-59-22.html‎Cached Similar14 ژانویه 2011 ... یکی از دلایل این است که گوشت خودش مواد سرطان زا را وارد بشقاب غذای شما می کند. ... باور کنید یا نه آمریکائیها حدود یک میلیون مرغ در ساعت می خورند، ما بی اندازه مرغ مصرف می کنیم! ... در حقیقت، ممکن است حتی دلیل اصلی نباشد. ... ماهی چربی زیادی دارد و فیبر ندارد و اگر آن را کباب کنیم، همین مسئله را ایجاد می کند.