[ad_1]
زنجبیل، ساقه زیرزمینی گیاه زنجیل است که خواص بسیار زیادی دارد و از آن به عنوان چاشنی در غذا استفاده میشود. با طرز تهیه مربای زنجبیل آشنا شوید.
زنجبیل، ساقه زیرزمینی گیاه زنجیل است که بافت سفت و شیاردار دارد. گوشت ریشه زنجبیل میتواند زرد، سفید یا قرمز رنگ باشد که این بستگی به نوع آن دارد. یک پوست قهوهای رنگ آن را پوشانده است که بسته به این که گیاه در هنگام بلوغ یا جوانی برداشت شده، میتواند نازک یا ضخیم باشد.
طبیعت گیاه زنجبیل گرم و خشک است و خواص بسیاری زیادی دارد که از آن جمله میتوان به درمان حالت تهوع و ناراحتیهای معده، درمان تهوع بارداری، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، تسکین درد و ورم مفاصل، پیشگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ و .. اشاره کرد.
زنجبیل را هم به صورت تازه و هم به صورت خشکشده (پودر زنجبیل) در انواع غذاها و دمنوش زنجبیل میتوان استفاده کرد با این حال؛ زنجبیل تازه بر زنجبیل خشکشده ارجحیت دارد چون نه تنها طعم آن بهتر است بلکه حاوی مقدار بیشتری جینجرول و نیز پروتئاز فعال (ترکیب ضد التهابی) زنجبیل است.
علاوه بر استفاده به عنوان طعم دهنده و چاشنی، با استفاده از این گیاه مفید مربای بسیار خوشمزه و متفاوتی به نام مربای زنجبیل نیز تهیه میشود که در ادامه طرز تهیه آن را خواهید دید.
مواد لازم برای تهیه مربای زنجبیل:
زنجبیل | 1 کیلوگرم |
شکر | 1.5 کیلوگرم |
زعفران دمکرده | 1 ق سوپخوری |
آبلیمو | 1 ق سوپخوری |
آب | 4 لیوان |
طرز تهیه مربای زنجبیل:
- برای تهیه مربای زنجبیل، ابتدا زنجبیلها را پوست گرفته ،بشویید و در دستگاه غذاساز یا با رنده یا چاقو به هر شکل و اندازهای که دوست دارید خرد کنید. (ترجیحا مثل خلال پوست پرتقال خرد کنید.)
- وقتی زنجبیلها را خرد میکنید یک ظرف آب سرد کنار دستتان داشته باشید و برشهای زنجبیل را به محض خردکردن داخل آن بریزید تا رنگ آن تغییر نکند.
- برای گرفتن تندی زنجبیل، زنجبیلها را 3 مرتبه هر بار 30 دقیقه جوشانده و آبکش کنید.
- در این فاصله، شکر و آب را مخلوط کرده و بجوشانید تا به غلظت برسد و شربت مربای شما آماده شود.
- سپس زنجبیلها را آبکش کرده و داخل شربت آمادهشده بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم 10 دقیقه بجوشد تا قوام آمده و غلیظ شود.
- درآخر زعفران و آبلیمو را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. (زعفران را در حدی که کمی به زنجبیل رنگ بدهد اضافه کنید.)
- وقتی مربای زنجبیل خنک شد، آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
چند نکته مهم درباره تهیه مربای زنجبیل تازه:
- هنگام خرید دقت کنید زنجبیل سفت بوده و سطحی صاف داشته باشد و کپک نزده باشد.
- بهتر است آبی که از جوشاندن مرحله اول زنجبیل بدست می آید را نگه داشته و دور نریزیم. این آب برای طعم دادن به گوشت و مرغ و سبزیجات گزینه عالی میباشد.
- میتوانید آب حاصل از جوشاندن زنجبیلها را با شکر بجوشانید و به شکل شربت غلیظ نگهدارید تا به وقت نیاز با آن یک نوشیدنی مطبوع داشته باشید که برای سرماخوردگی و دردهای عضلانی و مفصلی بسیار مناسب و مفید است .
- پوست زنجبیل تازه را دور نریزید، بهتر است آن را روی یک حوله کاغذی پهن کنید تا خشک شود، سپس آسیاب کنید و به صورت ادویه در غذا، انواع نان و شیرینی استفاده کنید.
- برای نگهداری طولانی مدت زنجبیل تازه میتوانید آن را شسته، پوست گرفته و به صورت ورقه ای خرد کرده و در کیسه های پلاستیکی و در فریزر نگهداری کنید.
- گرفتن تندی و تیزی زنجبیل کاملا سلیقهای است،
- در صورتی که مایل باشید مربا کمی تندتر باشد زنجبیلها را یک یا دو بار بجوشانید.
- اگر عمل جوشاندن اولیه را انجام ندادید، موقع پخت اصلی حدود نیم ساعت زمان بدهید تا زنجبیل داخل شربت کاملا شفاف شود.
امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و بتوانید در منزل یک مربای تازه و خوشمزه و سالم تهیه کنید و از طعم متفاوت تند و شیرین این مربا لذت ببرید. نوش جان.
گردآورری: مجله اینترنتی ستاره
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع طرز تهیه مربای به تصویری آکااموزش مربای بهطرز تهیه مربای بهمواد لازم مربای بهمربای به خوشمزهدرست کردن مربای به مربا هویج، طرز تهیه مربای هویج آکاطرز تهیه مربای هویج مجلسی طرز تهیه مربای خوشمزه هویج مربای هویج به شکل گل رزطرز تهیه مربای به طرز تهیه به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت طرز تهیه چای زنجبیل طرز تهیه پوست زنجبیل را کنده بهتر است بتراشید و سپس آن را به شکل ورقه های بسیار نازک طرز تهیه نوشیدنی ساسی راه حل آب کردن شکمطرز تهیه تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و به همراه نمونه های طرز تهیه مربای به تصویری آکا اموزش مربای بهطرز تهیه مربای بهمواد لازم مربای بهمربای به خوشمزهدرست کردن مربای بهتزیین مربا هویج، طرز تهیه مربای هویج آکا مربا هویجدستور تهیه مربا هویجمربای هویج خوشمزهمربای هویج به شکل گلمربای هویجدستور پخت طرز تهیه مربای به طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه ای پرتقال ۱ کیلو شکر ۱ کیلو طرز تهیه چای زنجبیل طرز تهیه پوست زنجبیل را کنده بهتر است بتراشید و سپس آن را به شکل ورقه های بسیار نازک برش طرز تهیه مربای به طرز تهیه مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل طرز تهیه مربای توت فرنگی طرز تهیه مربای کیوی طرز تهیه مربای گل محمدی طرز تهیه مربای به خانه برمیگردیم شبکه طرز تهیه مربای انجیر
لینک منبع :طرز تهیه مربای زنجبیل
طرز تهیه مربای زنجبیل + خواص زنجبیل - ابرتازه ها
www.abartazeha.com/.../طرز-تهیه-مربای-زنجبیل-خواص-زنجبیل/Cachedطرز تهیه مربای زنجبیل مواد اولیه : زنجبیل تازه ۲۵۰ گرم شکر ۴۰۰ گرم آبلیمو یک
قاشق مرباخوری آب یک پیمانه طرز تهیه: زنجبیل را پوست کنده و.
تهیه مربای زنجبیل در منزل - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../تهیه-مربای-زنجبیل-در-منزلCached6 ا کتبر 2013 ... پودر ریشه زنجبیل را میتوان برای خوشمزه کردن و معطر کردن شیرینی زنجبیلی (
زنجفیلی) و انواع کیک و شیرینی استفاده کرد. طرز تهیه مربای ...
طرز تهیه مربای زنجبیل - تاپ ناز
www.topnaz.com/طرز-تهیه-مربای-زنجبیل/Cached
Similarطرز تهیه مربای زنجبیل مواد اولیه : زنجبیل تازه ۲۵۰ گرم شکر ۴۰۰ گرم آبلیمو یک
قاشق مرباخوری آب یک پیمانه طرز تهیه: زنجبیل را پوست کنده و به صورت.
تهیه مربای زنجبیل در منزل - پرشین وی
persianv.com/ashpazi/تهیه-مربای-زنجبیل-در-منزل.htmlCached6 ا کتبر 2013 ... پودر ریشه زنجبیل را میتوان برای خوشمزه کردن و معطر کردن شیرینی زنجبیلی (
زنجفیلی) و انواع کیک و شیرینی استفاده کرد. طرز تهیه مربای ...
مربای زنجبیل - تندرستان
www.tandorostan.org/.../37/مربای-زنجبیل/default.aspxCached
Similarمربای زنجبیل، تغذیه در طب سنتی، طرز تهیه مربای زنجبیل، خواص مربای رنجبیل.
طرز تهیه مربای زنجبیل • انواع ترشی و مربا • همراه با علم - سایت علمی ...
https://baelm.net/طرز-تهیه-مربای-زنجبیل/Cachedمواد لازم زنجبیل تازه 250 گرم شکر. ... صفحه اصلی آشپزی انواع ترشی و مربا طرز
تهیه مربای زنجبیل ... در آخر آبلیمو را اضافه کرده و مربا را از روی حرارت برمیداریم.
طرز تهیه مربای زنجبیل و سیب - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/moraba/ginger1-apple-jam.htmlCachedمربای زنجبیل و سیب پخت مربای زنجبیل و سیب,تهیه مربا زنجبیل و سیب,مربا
زنجبیل و سیب,درست کردن مربا سیب و زنجبیل,درست کردن مربای زنجبیل و سیب,
مواد ...
آموزش درست کردن مربای زنجبیل پرخاصیت - روزنه
rozanehonline.com/آموزش-درست-کردن-مربای-زنجبیل-پرخاصیت/Cached1 مه 2017 ... طرز تهیه مربای زنجبیل. در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع مربای دیگر بنام مربای
زنجبیل را برایتان قرار داده ایم این مربا بسیار خوش عطر و بسیار مقوی ...
آشپزی های من - مربای زنجبیل
ashpazieman.blogfa.com/cat-43.aspxCached
Similarطرز تهیه :ابتدا زنجبیل ها را پوست کنده پوست انها را دور نریزید خشک و پودر کنید و در
غذا استفاده نمایید.بعد به هر شکلی که خواستید برش زده یا رنده نمایید.البته در اب ...
طرز تهیه ی مربای زنجبیل - سوران
www.sooran.com/fa/recipes/a966451/Cached
Similarطرز تهیهابتدا زنجبیلها را پوست گرفته و به صورت چهار گوش خرد کرده یا ریز رنده
میکنیم به زنجبیلها آب اضافه کرده وروی حرارت میگذاریم، بعد از دقیقه جوشیدن آن را در
...
پنجشنبه 12 مرداد 1396 ساعت 23:45