مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

سرخ کردن مواد غذایی نباید از روغن‌های جامد استفاده کرد

[ad_1]
مفیدستان:
سرخ کردن مواد غذایی نباید از روغن‌های جامد استفاده کرد

سرخ کردن مواد غذایی

روغن داغ را در ظروف پلاستیکی‌ ‌نریزید بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، هرگز برای سرخ کردن مواد غذایی نباید از روغن‌های جامد استفاده کرد زیرا طی فرآیند سوختن این روغن‌ها، موادی ایجاد می‌شود که موجب سخت شدن و تنگی‌ ‌عروق قلب می‌شود‌.

 

‌روغن داغ را در ظروف پلاستیکی‌ ‌نریزید

 

 دکتر جاکوب مدیر گروه تغذیه دانشگاه آریزونا، گفت:

 

بهترین و مناسب‌ترین روغن‌ ‌برای سرخ کردن، روغن مخصوص این کار است زیرا دیرتر به نقطه دود می‌رسد و مضرات آن‌ ‌نیز کمتر است‌.

وی در ادامه در خصوص بسته نگاه داشتن درب‌ ‌ظرف حین سرخ شدن ماده غذایی، هشدار داد و گفت :

 

در صورت بستن درب ظرف همه‌ ‌بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز می‌گردد و موجب سمی شدن غذای در‌ ‌حال پخت می شود.

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

مواد غذایی و مکمل ها در بارداریمواد غذایی و مکمل ها در بارداری همیشه اشتباهات مردم را ببخش نه به خاطر این که آنها هفته بیست و ششم دانشنامه فرزندبارداریفشار خون شما بعد از مدتی پایین بودن اکنون بالا می رود و به حدی می رسد که قبل از بارداری برنامه تغذیه کودک هشت ماهگی دانشنامه فرزندنوزادتوصیه هایی در مورد تغذیه در هشت ماهگی در روز هایی که زرده تخم مرغ به کودک می دهید مشاوره پزشکی – سیب سلامت ۱۰ راه جلوگیری از واریس پا خرفه؛ سبزی همه فن حریف آموزش کمک های اولیه در چربی خون سلاممن بر اثرسرماخوردگی دچار سینوزیت شدیدوعفونت ریه شده بودم به پیشنهاد پسرم از شمع سازی ابزار ها و مواد شمع سازی آکاابزار شمع سازی ماده اصلی شمع سازی پارافین است که ماده ایست سفید و نیمه شفاف که از روغنامّ الامراضی به نام یبوست بسم الله الرّحمن الرّحیم و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اسانس ها خبرگزاری پردیسهنگام استفاده از بعضی از محصولات، بوی مطبوعی متناسب با عملکرد آن محصول به مشام می رسدپیک شفا بواسیر را درمان نکنیدهوالشافی بواسیر بواسیر و خونریزی آن، راهی است که بدن برای پیشگیری از بسیاری از ممنوعات عمومی مرجع طب سنتی ایرانی اسلامی سایت …اسلایدر صفحه اولدر پاسخ بسیاری از سوالات مندرج در بخش پرسش و پاسخ و یا مطالب سایت، داشتن تغذیه سالم و مواد غذایی و مکمل ها در بارداری مواد غذایی و مکمل ها در بارداری همیشه اشتباهات مردم را ببخش نه به خاطر این که آنها سزاوار هفته بیست و ششم دانشنامه فرزند بارداری فشار خون شما بعد از مدتی پایین بودن اکنون بالا می رود و به حدی می رسد که قبل از بارداری بودید برنامه تغذیه کودک هشت ماهگی دانشنامه فرزند نوزاد توصیه هایی در مورد تغذیه در هشت ماهگی در روز هایی که زرده تخم مرغ به کودک می دهید، مقدار سه مشاوره پزشکی – سیب سلامت ۱۰ راه جلوگیری از واریس پا خرفه؛ سبزی همه فن حریف آموزش کمک های اولیه در برق چربی خون سلاممن بر اثرسرماخوردگی دچار سینوزیت شدیدوعفونت ریه شده بودم به پیشنهاد پسرم از عنبرنسارا اسانس ها خبرگزاری پردیس هنگام استفاده از بعضی از محصولات، بوی مطبوعی متناسب با عملکرد آن محصول به مشام می رسد امّ الامراضی به نام یبوست بسم الله الرّحمن الرّحیم و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین شمع سازی ابزار ها و مواد شمع سازی آکا شمع معطر در این بخش از سایت آکاایران طرز ساخت شمع معطر را برای شما آماده کرده ایم کیک ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد کیک بررسی واژه واژهٔ فارسی کیک مستقیماً از واژهٔ انگلیسی است و آن هم احتمالاً برگرفته از پیک شفا بواسیر را درمان نکنید هوالشافی بواسیر بواسیر و خونریزی آن، راهی است که بدن برای پیشگیری از بسیاری از بیماریها



لینک منبع :سرخ کردن مواد غذایی نباید از روغن‌های جامد استفاده کرد

بهترین روغن ها برای سرخ کردن، پخت و پز و سالاد | Hendevaneh hendevaneh.com/بهترین-روغن-ها-برای-سرخ-کردن،-پخت-و-پز-و/‎Cachedدکتر شادنوش با بیان اینکه، سرخ کردن مواد غذایی به مدت طولانی و با حرارت بالا، ارزش ... و پز کاربرد دارند و باید برای پخت برنج و خورش از انواع روغن‌های مایع استفاده کرد. ... اظهار کرد: در قنادی‌ها برای تهیه کیک و شیرینی از روغن جامد یا نیمه‌ جامد استفاده ... بهترین روغن برای سرخ کردن، زیتون ، کنجد یا...؟ - تغذیه - سلامت نیوز www.salamatnews.com/.../بهترین-روغن-برای-سرخ-کردن-زیتون--کنجد-یا--‎Cached Similar22 آوریل 2012 ... ولی موضوعی که برای سرخ کردن موادغذایی با این روغن ها باید به آن توجه شود، ... از روغن نباید بیشتر از ۲تا۴ ساعت از روغن سرخ کردنی استفاده کرد و ... سالم ترین روغن برای سرخ کردن کدام است ؟ – سایت پزشکان بدون مرز www.pezeshk.us/?p=28797‎Cached Similarروغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه ی دود بالایی داشته باشد. ... در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. ... برای سرخ کردن مواد غذایی، هیچ وقت از روغن مایع استفاده نکنید ، زیرا سریعاً اکسیده شده و تولید مواد سرطان زا می ... برای کاهش تری گلیسیرید چه باید کرد؟ چه غذایی را با چه روغنی بپزیم؟ - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/online/1817713576727605609‎Cached Similar2 فوریه 2015 ... مثلا از روغن مخصوص سرخ‌ کردن فقط باید برای سرخ کردن استفاده شود یا روغن‌های ... این است که از سرخ ‌کردن مواد غذایی خودداری کنید زیرا سرخ کردن به‌خصوص با ... کاربرد دارند و باید برای پخت برنج و خورش از انواع روغن‌های مایع استفاده کرد. ... در قنادی‌ها برای تهیه کیک و شیرینی از روغن جامد یا نیمه‌جامد استفاده می‌شود ... روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست؟ - تبیان article.tebyan.net/29675/روش-های-صحیح-سرخ-کردن-غذا-چیست-‎Cachedقبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید( مثلا ... از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید. ... هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد، زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود، به داخل روغن برگردد. ... روغن جامد بهتر است یا مایع؟ اصول پخت و پز و سرخ کردن با روغن ها | دکتر منصور ریسمانچیان ... www.rismanchian.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID...‎Cachedبرای طبخ غذا باید از روغن مایع و برای سرخ کردن حتما. ... در روغن می شود ،بنا براین از روغن مایع مخصوص سرخ کردن برای غذاهای سرخ کردنی استفاده نمایید ... پایداری حرارتی بیشتری دارد ولی در هر حال نباید با حرارت شدید مواد غذایی را سرخ کرد ... مناسب ترین روغن برای پخت و پز روغن مایع است ولی در صورت نیاز به روغن جامد ، توصیه می ... سرخ کردن مواد غذایی نباید از روغن‌های جامد استفاده کرد - تالاب www.talab.org/housekeeping/.../سرخ-کردن-مواد-غذایی-نباید-از-روغن‌های.html‎Cachedسرخ کردن مواد غذایی روغن داغ را در ظروف پلاستیکی‌ ‌نریزید بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، هرگز برای سرخ کردن مواد غذایی نباید از روغن‌های جامد. هیچ جای دنیا روغن سرخ کردنی مصرف نمی کنند - آفتاب www.aftabir.com/.../هیچ-جای-دنیا-روغن-سرخ-کردنی-مصرف-نمی-کنند‎Cached Similar21 آگوست 2015 ... در کنار این عادت غلط غذایی در گذشته اگر از روغن جامد استفاده نمی‌شد، غذا نمی‌چسبید. ... پارس قو محصولی به نام «روغن سرخ‌کردنی مخصوص خانوار» را ارائه کرد. ... فرهنگ غذایی کشورهای دیگر این است که موادغذایی را فقط کمی تفت می‌دهند. ... روغن را تا دمای زیادی بالا می‌برد بنابراین برای سرخ کردن باید از روغنی استفاده ... کدام خوراکی با کدام روغن - بیتوته www.beytoote.com/cookery/khavas.../which1-edible-oil1.html‎Cached Similarکاربرد هریک از این روغن‌ها چیست و آیا می‌توان آنها را به‌جای یکدیگر استفاده کرد؟ ... در قنادی‌ها برای تهیه کیک و شیرینی از روغن جامد یا نیمه‌جامد استفاده می‌شود چون باعث ایجاد ... برای سرخ کردن انواع مواد غذایی باید از روغن مخصوص سرخ‌کردن استفاده شود. روغن مایع بدتراست یا روغن جامد؟ - نمناک namnak.com/روغن-مایع.p20972‎Cachedروغن مایع و روغن مایع بهتر است یا جامد یا روغن نباتی یا روغن زیتون و بهترین روغن ... انواع سکته ها و بیماری ها دارد پس باید بهترین و سالم ترین نوع روغن را انتخاب کرد . ... برای سرخ کردن مواد غذایی، هیچ وقت از روغن مایع استفاده نکنید ، زیرا سریعا ...