مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه خمیر پاستا خونگی

[ad_1]
مفیدستان:

فکر میکنین درست کردن خمیر‌ پاستا تو خونه کار سختیه؟؟ من که این طور فکر میکردم، اما وقتی درستش کردم دیدم که کاملا اشتباه میکردم و نه تنها اصلا سخت نیست بلکه لذت بخش هم هست. فقط به یکم وقت و حوصله احتیاج دارین. کافیه که یک بار خمیر پاستا رو خودتون درست کنین و طعم تازه و دلپذیرش رو تجربه کنین اونوقته که ترجیح میدین همیشه وقت بذارین تا پاستا با خمیر خونگی نوش جون کنین. تو این مطلب طرز تهیه و پخت پاستا خونگی رو براتون گذاشتم.

پاستا با خمیر خونگی

پاستا با خمیر خونگی

مواد لازم‌ برای تهیه پاستا با خمیر خونگی

  • ۲ پیمانه آرد مرغوب
  • ۲ عدد تخم مرغ کامل
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق مرباخوری سرخالی نمک
مواد لازم‌ برای تهیه پاستا با خمیر خونگی

مواد لازم‌ برای تهیه پاستا با خمیر خونگی

مراحل تهیه پاستا با خمیر خونگی

ابتدا آرد رو روی یه سطح صاف پخش کرده و وسطش رو گود میکنیم.

گود کردن وسط آرد

گود کردن وسط آرد

همه تخم مرغ هارو وسط آرد ریخته و نمک هم اضافه میکنیم.

اضافه کردن تخم مرغ و نمک

اضافه کردن تخم مرغ و نمک

حالا با یه قاشق کم کم تخم مرغ و آرد رو مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن آرد و تخم مرغ

مخلوط کردن آرد و تخم مرغ

وقتی مخلوط‌‌ به صورت خورده نون دراومد ورز دادن خمیر‌ رو شروع میکنیم.

خمیر به شکل خورده نون دراومده

خمیر به شکل خورده نون دراومده

خمیر‌ رو‌ برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه خوب ورز میدیم تا یکدست و لطیف بشه.

ورز دادن خمیر

ورز دادن خمیر

روی خمیر کمی‌ آرد پاشیده و داخل‌کیسه‌ فریزر میذاریم و برای ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحتش میدیم.

استراحت دادن خمیر

استراحت دادن خمیر

بعد از نیم‌ساعت خمیر آماده باز شدنه. بهتره برای راحت تر شدن کار پهن کردن خمیر، اونو به چند قسمت تقسیم کنیم.

قسمت کردن خمیر

قسمت کردن خمیر

در صورتی که دستگاه پاستا ساز دارین میتونین ازش استفاده کنین ولی اگر دستگاهشو ندارین اصلا مشکلی‌ نیست. این راه‌ رو امتحان کنین. اول از همه روی سطح تخته آرد پاشیده و خمیر‌ رو با وردنه پهن کنیم تا به ضخامت ۱ الی ۲ میلیمتر دربیاد.

پهن کردن خمیر

پهن کردن خمیر

روی سطح خمیر پهن شده هم کمی آرد پاشیده و با یه برش دهنده پیتزا یا خمیر، خمیر رو به صورت رشته ای یا هر شکل دیگه ای که تمایل داریم برش میزنیم. من شکل لوزی رو امتحان کردم تا از نظر شکلش یه فرقی با پاستاهای کارخونه ای داشته باشه.

برش دادن خمیر

برش دادن خمیر

پاستا های بریده شده رو کمی از هم جدا کرده و باز بهشون آرد میزنیم.

آرد زدن به پاستاها

آرد زدن به پاستاها

حالا داخل قابلمه آب و‌کمی‌روغن ریخته و میذاریم تا جوش‌بیاد وقتی جوش اومد پاستاها رو داخلش میریزیم.

ریختن پاستا در آب جوش

ریختن پاستا در آب جوش

وقتی پاستا ها پختن روی آب شناور میشن.

شناور‌شدن پاستا بعد پخت

شناور‌شدن پاستا بعد پخت

حالا پاستارو آبکش میکنیم.

آبکش کردن پاستا

آبکش کردن پاستا

بعد از آبکش شدن پاستا حاضره و میتونیم در انواع طعم ها و مزه های پاستا با هر سس خونگی که دوست داریم، مثل پاستا های کارخونه ای استفاده کنیم.

نکاتی برای داشتن پاستای با کیفیت

  • حتما از آرد مرغوب استفاده کنین چون در بافت و نرمی پاستا خیلی تاثیر گذاره.
  • خمیر رو خوب و با حوصله ورز بدین.
  • پاستارو تا حدی که ممکنه با وردنه نازک کنین چون لطیف تر و خوشمزه تر میشه.
  • پاستا بعد پخت روی آب شناور میشه و خیلی زود میپزه پس فوری آبکشش کنین.
  • این مقدار مواد خمیر برای ۳ نفر کافیه.
  • میتونین خمیر رو تا چند روز در یخچال نگهداری کنین ولی بهتون پیشنهاد میکنم تا تازه مصرفش کنین که خیلی بافت بهتری داره.
پاستا با خمیر خونگی

پاستا با خمیر خونگی


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه پفک خونگی طرز تهیه کیک هل و گلاب طرز تهیه نوشیدنی زمستونیچای لیمویی طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی طرز تهیه کلوچه فومن طرز تهیه ابتدا نمک و آرد را مخلوط کرده و آن را حداقل مرتبه الک کنیدکره را به آرد باقلوا طرز تهیه شیرینی باقلوا سنتی ایران کوکشیرینی باقلوا تخم مرغ عدد شیر لیوان ماست لیوان روغن مایع لیوان بیکینگ پودر پیتزا مخلوط طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص ایران …پیتزا مخلوط مخصوص گوشت چرخ کرده گرم فلفل دلمه ای عدد رب گوجه فرنگی قاشق پیتزا مارگاریتا • دونفره آشپزیغذای مللطرز تهیه پیتزا مارگاریتا به شکل های مختلف آسان و خوشمزه، مواد لازم برای تهیه پیتزا انواع ساندویچ پیتزای خانگی طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ خانگی پیتزا با گوشت آکاایران با اینکه طرز تهیه لازانیا ی عالی و خوشمزه • دونفرهآشپزیغذای مللطرز تهیه لازانیای عالی و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله آموزش کامل پخت لازانیا با گفتن پیراشکی کرم دار سرآشپزمواد لازم برای حدود تا عدد خمیر مایه یک و نیم قاشق سوپخوری شکر یک قاشق مرباخوریخمیر فوندانت ~ کارگاه آشپزسازیطعم رسپی معروف فوندانت خونگی از نوع بازاریش خیلی بهتره ولی این رسپی که دارم میذارم از کیک نارگیلی ~ کارگاه آشپزسازیجالبی این کیک به اینه که اصلا توش پودر نارگیل نداره ولی یک طعم نارگیلی خیلی خوبی داره طرز تهیه پفک خونگی طرز تهیه کیک هل و گلاب طرز تهیه نوشیدنی زمستونیچای لیمویی طرز تهیه کاپ کیک شکلاتینوتلا طرز تهیه کلوچه فومن طرز تهیه ابتدا نمک و آرد را مخلوط کرده و آن را حداقل مرتبه الک کنیدکره را به آرد افزوده و باقلوا طرز تهیه شیرینی باقلوا سنتی ایران کوک شیرینی باقلوا تخم مرغ عدد شیر لیوان ماست لیوان روغن مایع لیوان بیکینگ پودر بسته پیتزا مخلوط طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص ایران کوک پیتزا مخلوط مخصوص گوشت چرخ کرده گرم فلفل دلمه ای عدد رب گوجه فرنگی قاشق غذاخوری پیتزا مارگاریتا • دونفره آشپزی غذای ملل طرز تهیه پیتزا مارگاریتا برای تهیه پیتزا مارگریتا ابتدا باید خمیرش رو آماده کنیم که در انواع ساندویچ پیتزای خانگی طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ خانگی پیتزا با گوشت آکاایران با اینکه سعی می طرز تهیه لازانیا ی عالی و خوشمزه • دونفره آشپزی غذای ملل طرز تهیه لازانیای عالی و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله آموزش کامل پخت لازانیا با گفتن فوت پیراشکی کرم دار سرآشپز مواد لازم برای حدود تا عدد خمیر مایه یک و نیم قاشق سوپخوری شکر یک قاشق مرباخوری خمیر فوندانت ~ کارگاه آشپزسازی طعم رسپی معروف فوندانت خونگی از نوع بازاریش خیلی بهتره ولی این رسپی که دارم میذارم از اون هم کیک نارگیلی ~ کارگاه آشپزسازی جالبی این کیک به اینه که اصلا توش پودر نارگیل نداره ولی یک طعم نارگیلی خیلی خوبی داره طرز تهیه خمیر پاستا



لینک منبع :طرز تهیه خمیر پاستا خونگی

طرز تهیه خمیر پاستا خونگی • دونفره https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-پاستا-با-خمیر-خونگی-pasta-dough-recipe/‎Cachedطرز تهیه خمیر پاستای خونگی خیلی آسون و ساده که میدونم کاملا سالم هست و کیفیت خوبی هم داره. خمیر پاستا خوشمزه و خونگی با نکات بهتر شدن خمیر پاستا. تهیه خمیر پاستای تازه در خانه ~ کارگاه آشپزسازی www.cheftayebeh.ir/2012/10/blog-post_13.html‎Cached Similar13 ا کتبر 2012 ... 10/13/2012 07:00:00 AM پاستا, مواد اولیه خانگی 97 comments. ساختن پاستای ... برای تهیه پاستای رنگی همینجا میشه از مواد افزودنی یا چاشنی و ادویه استفاده کرد. ... سطح کار رو آرد میپاشیم و خمیر رو با کف دست کمی پهن میکنیم .... توضیحات پایه ای، تکمیلی و اضافه بر سازمان جالب و مفیدی توی آموزش هاتون دارین. Images for طرز تهیه خمیر پاستا خونگی طرز تهیه خمیر پاستای خانگی - تاپ ناز www.topnaz.com/طرز-تهیه-خمیر-پاستای-خانگی/‎Cachedخمیر پاستا خانگی بدون شک طعم بهتر و خومشزه تری دارد و البته براحتی با این آموزش در منزل می توانید خمیر پاستا تهیه کنید. مواد لازم برای خمیر پاستای. طرز تهیه خمیر پاستای خانگی - فیلم آشپزی www.filmashpazi.com/home/player/13/44‎Cachedدر این فیلم طرز تهیه خمیر پاستای خانگی آموزش داده می شود. آموزش پخت پاستای خانگی (راویولی) - آرشیو آشپزی - صدا و سیما ejtemaee1.irib.ir/en/simayekhanevadeh/.../-/asset.../id/6075904‎Cached Similarهمانطور که میدانید برای تهیه پاستای خانگی ودست ساز ممکن است در تجربه‌ی اول تهیه خمیر کمی سخت به‌نظر برسد ولی با آموزش کارشناس برنامه "سیمای خانواده "خواهید ... تهیه پاستا در منزل - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/1088/تهیه-پاستا-در-منزل‎Cached Similarپاستای تازه: پاستای خانگی است که با آرد سفید و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و برای ... تهیه‌ی پاستا کار مشکلی نیست اما نکاتی وجود دارد که رعایت آن‌ها برای تهیه خمیر به ... رول کردن خمیر به طرز صحیح و یکنواخت، دارای اهمیت می‌باشد، زیرا منافذ زیادی که در پاستا ... طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی | ستاره setare.com/fa/news/.../طرز-تهیه-خمیر-لازانیا-و-پاستای-خانگی‎Cached14 نوامبر 2015 ... با تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی لذت آشپزی را تجربه خواهید کرد برای تهیه خمیر لازانیا به کمتر از 30 دقیقه زمان نیاز خواهید داشت! طرز تهیه خمیر پاستا - آپارات ► 0:58www.aparat.com/v/Q4PoN/طرز_تهیه_خمیر_پاستا Jul 2, 2014 - 58 sec چاشنیک جامع ترین پایگاه دستور آشپزی* اطلاعات جامع رستورانی* سفارش آنلاین و تلفنی غذا* Chashnik.com طرز تهیه خمیر پاستا طرز تهیه خمیر ... دستورات آشپزی آقای سرآشپز - خمیر پاستا www.lordchef.com/paste-recipes/pasta-dough-recipe.html‎Similarبا خمیر پاستا می توانید انواع پاستا، لازانیا، راویولی، تورتلینی و نودل تخم مرغی تهیه ... طرز تهیه خمیر پاستا همراه با تصاویر مراحل ساخت، اندازه های برش و روش پخت.