مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی

[ad_1]
مفیدستان:

قرار دادن چند تکه نان یا پیاز روی برنج بوی سوختگی برنج ته گرفته را می گیرد..

فوت و فن پخت برنج
اگر برنجتان شور شد

• فوت و فن پخت برنج, اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.

• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.

• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.

اگر برنج تان ته گرفت

• به سرعت چند تکه نان روی برنج بگذارید. نان بوی سوختگی را به خودش می گیرد.

• با پیاز هم می شود بوی سوختگی برنج را گرفت. چند حلقه پیاز را داخل برنج فرو کنید.

اگر برنج شما بی نمک یا کم نمک شد

• روی غذا با نمکدان نمک بپاشید.

• مقداری نمک را در آب جوش حل کرده و روی برنج بریزید.

• خورش را خوش نمک تر بپزید.

اگر می خواهید برنج خوب قد بکشد

• موقعی که در اوج جوشیدن است، یک استکان آب سرد داخل برنج بریزید.

• قابلمه را بزرگ انتخاب کنید تا برنج جای کافی برای قد کشیدن داشته باشد.

• هنگام جوشاندن برنج، دو قاشق روغن مایع داخل آب قابلمه بریزید تا هم خوب قد بکشد هم به اصطلاح خوش پخت شود.

• موقع آبکش کردن برنج، روی برنج آب سرد نریزید زیرا به برنج شوک وارد کرده و جلوی ادامه قد کشیدن آن را می گیرد.

اگر می خواهید برنج پس از پخت سفید شود

• به آب برنج، هنگام جوشیدن یک قاشق آبلیمو یا آب نارنج و یا دو قاشق ماست یا دوغ اضافه کنید. مزیت دیگر این کار این است که دانه های برنج به هم نمی چسبند.

نکات لازم برای آبکش و دم کردن برنج

• موقع آبکش کردن برنج کاسه ای را به صورت برگردان داخل کاسه ظرفشویی قرار داده و آبکش را روی کاسه قرار دهید، زیرا اگر کاسه به صورت معمول زیر آبکش قرار گیرد، داخل کاسه زیر آبکش، پر از آب حاصل از آبکشی برنج شده و برنج داخل آب خراب می شود.

• هنگام دم گذاشتن، سوراخ هایی را با دسته کفگیر در میان توده برنج ایجاد کنید، این سوراخ ها باعث می شود بخار از کف قابلمه به راحتی به سطح آمده و برنج زودتر دم بکشد.

اگر می خواهید برنج زعفرانی شود

برای آماده کردن پلوی زعفرانی مقداری پودر زعفران را در مقداری آب جوش داخل یک استکان کوچک حل کرده
و استکان را موقع دم کردن روی برنج قرار دهید و در قابلمه را بگذارید
تا زعفران هم همراه برنج دم کشیده و رنگ آن پررنگ تر شود.

فوت و فن پخت برنج

فوت و فن پخت برنج
اگر برنجتان کمی بیشتر جوشید

• اگر برنجتان کمی بیشتر جوشید موقع آبکش کردن برنج، روی برنج آب سرد بریزید
و سپس آن را آبکشی کنید برنج کمی خودش را جمع می کند.

• اگر برنجتان کمی بیشتر جوشید هنگام دم گذاشتن آن روی برنج آب و روغن ندهید.

نکته:فوت و فن پخت برنج

عاملی که موجب تفاوت در نتیجه کار می شود
اول میزان جوشاندن برنج و دوم میزان آبی است که به صورت آب و روغن و یا تنهایی به برنج اضافه می شود.
این آب به هنگام دم افتادن برنج، تبخیر شده
و به علت عدم خروج در فضای بسته قابلمه جذب برنج شده و هر چه مقدارش بیشتر باشد
برنج را نرم و نرم تر و یا له می کند.

پس نتیجه می گیریم که مقدار آبی که به برنج اضافه می کنیم نبایستی زیاد باشد
مثلا برای ۵ پیمانه پلوپز برنج ایرانی ۳ الی ۴ قاشق آب (با عرق هل یا دارچین در صورت تمایل) کافی است
و برای همین مقدار از برنج خارجی اگر کمی بیشتر هم شد مانعی ندارد.
حتی این مقدار را می توان هنگامی که برنج نرمتر و یا زنده تر در آبکش ریخته شده را تغییر داد
مثلا اگر احیانا فراموش کرده اید و دیرتر برنج را آبکش کرده مقدار این آب را کمتر کنید.

من بعد از اینکه برنج را در قابلمه میریزم هیچ چیزی به آن اضافه نمی کنم
فقط کمی آب جهت تولید بخار می ریزم چون با غذاهای چرب میانه خوبی نداریم
روغن اضافه نمی کنم و در صورت لزوم مقداری روغن حیوانی گرم نشده را سر میز غذا آورده
و هر کسی که تمایل دارد از آن استفاده می کند.

تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی



لینک منبع :تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی

تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی - نیک صالحی پرتال ... www.niksalehi.com/khanedari/فوت-و-فن-پخت-برنج.html 24 ژانویه 2017 ... فوت و فن پخت برنج, اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی ... تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی - - خوش آب و هوا www.goodclimate.ir/khanedari/fvtvfnpkhtbrnj.html تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی - menuپنج شنبه 04 / 03 / 96 تازه های خانه داری تازه های خانه داری تاریخ انتشار : سه شنبه 24 / 01 / 2017مشاهده : 611سایر ... تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی - آکا - برنج فریدونکنار ricefereydonkenar.ir/rice.../تکنیک-های-مهم-واصیل-برای-پخت-برنج-عالی/ 21 مه 2017 ... چرا برنج فریدونکنار؟ ... نیز چون از کم ترین میزان کود های شیمیایی وسموم در مراحل تولید ... تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی – – آکا. فنون مهم در پخت برنج - پیک - آبتین بلاگ pik.abtinblog.com/Post/465/فنون+مهم+در+پخت+برنج‎Cachedمجلی تفریحی پیک | مرجع مطالب روز اینترنت,فنون مهم در پخت برنج,پیک. ... مهم در پخت برنج فنون مهم در پخت برنج تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی راهنمای ... تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی - ناب نیوز nobnews.ir/search/?...%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09...‎Cachedیافته های جدید آشکار ساخته است خیساندن برنج در آب در طول شب میزان ماده سمی آرسنیک را تا ۸۰ درصد کاهش می دهد. در این تحقیق، تیم مطالعه به سرپرستی اندی مهارگ سه ... تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی - - آکابانو www.akabanoo.com/article/.../news20175202385354364.html‎Cachedتکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی - - آکابانو ... اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده ... تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی - نیوزس newzes.ir/search/?...%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09...‎Cachedبه گزارش ایلنا؛ در چهار ماه گذشته و همزمان با فصل برداشت برنج واردات این محصول به کشور ممنوع بوده است، هر چند طبق آمار گمرک طی 8ماه نخست امسال 620 هزار تن برنج ... تکنیک های مهم واصیل برای پخت برنج عالی - لیمو پاتوق limopatogh.ir/search/?...%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09...‎Cachedبه گزارش خبرگزاری تسنیم، علی اکبریان گفت: با توجه به تغییر ذائقه ایرانی‌ها طی چند سال اخیر نسبت به مصرف و فراوانی برنج ایرانی در انبار‌ها افزایش قیمتی در ... نکاتی کلیدی برای پخت برنج بهتر - سیمرغ seemorgh.com/lifestyle/cooking/cooking.../141379-141379/‎Cached Similar20 سپتامبر 2012 ... اگر به هر دلیلی برنج خشک شما بو گرفت برنج را روی یک سطح پهن کنید. البته باید حتماً ... تازه های اصول آشپزی. چند تکنیک مهم آشپزی که هر کدبانویی باید بداند ... برای پخت بهتر برنج بهتر است چند نکته کلیدی را رعایت کنید. نکات پخت برنج، نکات تهیه پلو | کدبانو kadbanu.ir/?p=7565 11 ا کتبر 2015 ... اولین نکته مهم، تهیه وانتخاب برنج خوب است ، خصوصیاتی که باید یک برنج خوب و مرغوب داشته باشد خوش عطر، ... پخت برنج برای خانم های کارمند :