مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چرا گوشت‌های فرآوری شده زود فاسد می‌شوند؟

[ad_1]
مفیدستان:

اگر پس از یک روز پرکار و شلوغ، در راه خانه به ترافیک برخورد کردید، امکان دارد وقت خریدهای روزانه از سوپر مارکت را از دست بدهید و مجبور شوید از مواد حاضری یخچال آشپزخانه، چیزی برای خوردن دست و پا کنید.

در این شرایط، وارسی قسمت فریزر، به نظر ایده خوبی است. احتمالا با مقداری هویج، سبزیجات، نان‌هایی که در کیسه فریزر قرار دارند، گوجه فرنگی و البته کمی سوسیس و کالباس مواجه می‌شوید. با وجود اینکه همین چند وقت پیش همه را به خاطر خوردن گوشت‌های فرآوری شده سرزنش می‌کردید، برای تلف نشدن از گرسنگی، خود را مجاب به خوردنش می‌کنید! اما گاهی اوقات، از غیر طبیعی بودن بو و رنگ قهوه‌ای گوشت، به ناسالم بودن آن پی می‌برید. شاید اگر گوشت فرآوری نشده در فریزر داشتید، به این زودی‌ها شاهد فاسد شدن آن نبودید.

اما چرا گوشت‌های فرآوری شده، زودتر فاسد می‌شوند؟ و آیا گوشت‌های فرآوری نشده دیرتر فاسد می‌شوند؟

در پاسخ باید گفت که این‌طور نیست! گوشت‌های فرآوری نشده، مثل بوقلمون، مرغ یا استیک، پس از پخت به مدت سه تا پنج روز در فریزر دوام می‌آورند و پس از این مدت دیگر قابل خوردن نیستند. از طرفی، گوشت‌های فرآوری شده می‌توانند تا چند هفته در داخل یخچال بمانند. برای مثال، هات‌داگ در صورت مصرف نشدن، می‌تواند تا دو هفته داخل یخچال بماند؛ اما اگر کمی از آن مصرف شود، تا یک هفته دوام می‌آورد. گوشت‌های بسته‌بندی نیز پس از قرار گرفتن در یخچال، تا دو هفته قابل مصرف هستند و در صورت باز شدن بسته‌بندی، باید تا 5 روز مصرف شوند.

سوال اینجا است که تعیین کیفیت گوشت‌های فرآوری شده بر چه اساسی است؟ تمامی سوسیس‌ها و کالباس‌هایی مثل بیکن، پاسترامی، پپرونی و گوشت‌هایی که دودی یا نمک‌سود شده‌اند و مواد شیمیایی به آن‌ها اضافه شده باشد، در دسته گوشت‌های فرآوری شده قرار می‌گیرند. بسیاری از این گوشت‌ها را درون پلاستیک فشرده بسته‌بندی کرده و هوای داخل ظرف را خالی می‌کنند.

هرچند گوشت‌های فرآوری شده در مدت زمان بیشتری نسبت به گوشت‌های تازه، قابل خوردن هستند، اما بهترین راه برای تشخیص سلامت این محصولات، چک کردن “بهترین تاریخ مصرف” بر روی بسته‌بندی آن‌ها است. با این کار می‌توانید از امن‌ترین بازه زمانی مصرف این نوع گوشت اطلاع داشته باشید. بنابراین توصیه می‌شود از مصرف مواد فرآوری شده تاریخ گذشته، اکیدا خودداری کنید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

ساخت کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی برای اولین …هم اینک در خاورمیانه واحد صنعتی تولید کننده سوسیس و کالباس گیاهی وجود ندارد و فناوری نگهداری موادغذایی درمنزل نام فرآورده و شکل عرضه شرایط نگهداری عمر ماندگاری گوشت قرمز گاو و گوسفند تازه پسوریازیسداءالصّدف بیماری صدف قوباسلام آقای دکتر خیلی ممنون بابت سایت بسیار مفیدتان که خود بنده از خواندن مطالب سیر ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی دکتر روازادهدکترروازادهجهت اطلاع نقدی محترمانه و غیر مستقیم بر برخی از سخنان آقای دکتر درج شده در وبلاگ آریوبرزن پزشکیدر شماره قبل مطالبی در مورد سر درد و شناسایی آن نوشتیم در این شماره نگاهی به سه گونه دانستنیهای حیوانات آرشیو برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید برای مشاهده بانک اطلاعاتی در مورد بیماریها مقالات ← فهرست …سرطان دومین علت مرگ ومیر در کشورهای صنعتی و سومین علت مرگ ومیر در کشورهای در حال توسعه تیر – ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانیاسلام دینی است که برای ابعاد گوناگون زندگی مردم برنامه و دستورالعمل دارد در مورد همه چیز در مورد گاوها آرشیو سایت علمی دانشجویان …پرورش گاو هنگامیکه از یافتن گاوهای مریض در ابتدای دوره بیماری گوشت آکااگر ناخن پا در گوشت فرو برود آیا روی بدن تان زایده گوشتی دارید؟ وقتی گوشه ناخن در ساخت کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی برای اولین بار در خاورمیانه لزوم کاهش مصرف نمک در غذای روزانه سدیم تنها مربوط به نمک سر سفره نیست بلکه غذاهای فرآوری نگهداری موادغذایی درمنزل نگهداری عسل درمنازل عسل برابر ۴ و به شدت اسیدی است،‌ بنابراین باید از نگه‌داری آن در پسوریازیسداءالصّدف بیماری صدف قوبا من زمانی روی پا و گردن و نواحی از روی کله ام به شدت گرفتار پسوریازیس بودم و بسیار آزار دهنده ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی دکتر روازاده دکترروازاده جهت اطلاع نقدی محترمانه و غیر مستقیم بر برخی از سخنان آقای دکتر درج شده در وبلاگ اندیشگاه طب آریوبرزن پزشکی صرع تشنج از بیماری‌های مغز و اعصاب می باشد که معمولاً به صورت تشنج صرع بزرگ تیر – ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی اسلام دینی است که برای ابعاد گوناگون زندگی مردم برنامه و دستورالعمل دارد در مورد نحوه دانستنیهای حیوانات آرشیو انجمن قبول دارید ماهی ها هم دارای ضرایب متفاوتی از هستند؟ وقتی که شروع به نگهداری ماهی کردم هیچ همه چیز در مورد گاوها آرشیو سایت علمی دانشجویان ایران پرورش گاو هنگامیکه از یافتن گاوهای مریض در ابتدای دوره بیماری که بانک اطلاعاتی در مورد بیماریها مقالات ← فهرست تاپیک باز فارنژیت‌ اطلاعات اولیه توضیح کلی فارنژیت‌ التهاب‌ و عفونت‌ حلق‌ ناشی‌ از میکروب‌های گوشت آکا اگر ناخن پا در گوشت فرو برود آیا روی بدن تان زایده گوشتی دارید؟ وقتی گوشه ناخن در گوشت فرو



لینک منبع :چرا گوشت‌های فرآوری شده زود فاسد می‌شوند؟

چرا گوشت‌های فرآوری شده زود فاسد می‌شوند؟ - آی‌تی‌رسان itresan.com/155149/چرا-گوشت‌های-فرآوری-شده-زود-فاسد.../.html‎Cachedاگر پس از یک روز پرکار و شلوغ، در راه خانه به ترافیک برخورد کردید، امکان دارد وقت خریدهای روزانه از سوپر مارکت را از دست بدهید و مجبور شوید از مواد حاضری ی. چرا گوشت‌های فرآوری شده زود فاسد می‌شوند؟ - نیوزس newzes.ir/news/179236 شاید اگر گوشت فرآوری نشده در فریزر داشتید، به این زودی‌ها شاهد فاسد شدن آن نبودید . اما چرا گوشت‌های فرآوری شده، زودتر فاسد می‌شوند؟ و آیا گوشت‌های فرآوری نشده ... نکات بهداشتی در تهیه و نگهداری گوشت قرمز-روز ششم هفته سلامت ... student.alzahra.ac.ir/tabid/331/articleType/ArticleView/.../------.aspx‎Cached Similar25 آوریل 2015 ... گوشت ماده غذایی است که خیلی زود آلوده و فاسد می شود. اگر درهر کدام ازمراحل تولید، کشتار، بسته بندی، فروش، نگهداری و مصرف، ... Ø وقتی رنگ گوشت از رنگ طبیعی، به سبز یا قهوه ای تغییرکند، آن گوشت مانده و فاسد شده است. تسنیم - اصول کلی فساد گوشت tasnim-paper.blogfa.com/post-4.aspx‎Cached Similarچنین تغییراتی ناشی از رشد بهتر باکتر ی ها(به خاطر PHبالاتر)، آزاد شدن زود تر عصاره از ... عوامل مؤثر بر رشد میکروارگانیسم ها ونوع فساد مختصراً در زیر ذکر می شود: ... های سایکروتروف در آن کم باشد،در درجه حرارت های سرد سریع تر فاسد می شود. .... کروموباکتریوملیویدوم وباکتریهای دیگر،در گوشت گوساله انبار شده خالهای سبز مایل به ... نگهداری موادغذایی درمنزل - NUTRITION www.zamaninejad.ir/wordpress/?p=209‎Cached Similar28 دسامبر 2010 ... عسل، بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب می‌کند. ... اگر گوشت پخته شده به صورت گرم چند ساعت داخل فر نگهداری شود، .... اگر آنها را در جلوی یخچال قرار دهید، خیلی سریع تر فاسد می‌شوند. .... ۱۹- آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بدهضم خواهد شد ... چرا در برخی ماهی‌های منجمد شده، لکه‌های سفید دیده می‌شود؟ مدت زمان نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر - Hozour hozour.com/ir/نگهداری-مواد-غذایی-در-یخچال-و-فریزر/‎Cached Similar26 آوریل 2011 ... گوشت پخته شده : در یخچال ۱ – ۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه ... قرار می‌گیرند، ماندگاری و طول عمر کمتری دارند و سریع‌تر فاسد می‌شوند. ..... اما درباره ظروف پلاستیکی باید مقاومت ظرف به دمای پایین در نظر گرفته شود، چرا که بسیاری از ظروف پلاستیکی در ... گوشت فراوری شده مانند انواع سوسیس و کالباس ، گوشت نمک سود و … سوسیس کالباس های فاسد چه نشانه هایی دارند - onvansho onvansho.ir/result/سوسیس-کالباس-های-فاسد-چه-نشانه-هایی-دارند.html کارخانه تولید سوسیس وکالباس در مشهد جستجو در خبرچه در کارخانه های ... چرا گوشت‌های فرآوری شده زود فاسد می‌شوند قرار دارند های فرآوری شده بر چه اساسی است تمامی ... 6 شرط در نگه داری گوشت - بیتوته www.beytoote.com/.../proviso-sustenance-brawn.html‎Cached Similar6 شرط در نگه داری گوشت ,بشر زمانی به مصرف گوشت روی آورد که با حیوانات مختلف و ... چربی‌ها در ساختمان گوشت می‌شود که یکی از عوامل ایجاد طعم نامطلوب در گوشت است. ... محصولات فرآوری شده با ادویه و نمک را فقط به شکل وکیوم می‌توان فریز کرد و گرنه در عرض چند روز طعم ترشیدگی پیدا می‌کنند. ..... درمان زود انزالی با 5 راز شگفت انگیز. راهنمای خرید و نگهداری از گوشت www.salighebazar.com/index.php?option...‎Cached Similar28 آگوست 2011 ... آیا لکه‌ های سفید یا سیاهی که پس از انجماد روی گوشت پیدا می ‌شوند، نشانه فساد آن ها است؟ ... چرا گوشت چرخ کرده بسته بندی شده از بیرون ظاهری قرمز داشته ولی داخل آن .... شدن جوامع و پیدایش تمدن، حوزه تولید، فرآوری، عرضه، نگهداری و طبخ آن به .... صورتی پررنگ– کم‌چرب و لطیف است، زود می‌پزد و طعم بسیار خوبی دارد. NetWeb - http://www.netwebco.ir پست جدیدی به نام (چرا... | Facebook https://www.facebook.com/permalink.php?id...story_fbid...‎Cachedhttp://www.netwebco.ir پست جدیدی به نام (چرا گوشت‌های فرآوری شده زود فاسد می‌شوند ؟) در وب سایت شرکت نت وب منتشر شد.