مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟

[ad_1]
مفیدستان:

،  شیوا سعیدی: یکی از حوزه هایی که شاهد بیشترین میزان تغییر در آینده خواهد بود، صنعت مواد غذایی است، به طوری که اوج گیری روش های مختلف مانند مهندسی ژنتیک در این مسیر تاثیر خواهد گذاشت.


تغییر روند صنعت غذایی پدیده تازه ای نیست. البته این تغییر فقط به محل زندگی فرد مربوط نمی شود. بلکه تغییرات در بعد زمانی نیز انجام می شود.

 به عنوان مثال ۱۰۰ سال قبل بسیاری از مواد غذایی در حال حاضر،  وجود نداشت یا قابل خوردن نبود. کیک های آماده، پفک، چیپس و مواد مشابه در دوران قدیم اصلا وجود نداشتند. از سوی دیگر با توجه به رشد جمعیت جهان نگرانی درباره ذخایر مواد غذایی در سال های اخیر به خصوص افزایش  یافته است. این درحالی است که یکی دیگر از نگرانی های  دانشمندان از بین رفتن حیوانات مختلف در مسیر تهیه غذا برای انسان است.

 اما آنها بیکار نبوده اند و راه حل هایی را برای این مشکل ارائه کردند. تولید گوشت در آزمایشگاه، مایعاتی که غذای کامل به حساب می آیند،  تغییر ژنتیکی در گیاهان و دام همه نمونه هایی از راه حل های ارائه شده هستند. همین فناوری ها خود مانند شمشیری دولبه هستند. برخی از این فناوری ها کارآمد هستند اما برخی دیگر با تردیدهایی از سوی مصرف کنندگان و البته تولید کنندگان روبرو شده اند.

 

 مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟

 درهر حال کارشناسان مختلف معتقدند روند تغییر صنعت غذایی با توجه به رشد فناوری در ۳۰ تا ۵۰ سال آتی دچار دگرگونی ژرفی خواهد شد و خواه یا ناخواه این دگرگونی ها در زندگی انسان وارد می شوند.  

درهمین راستا  آنچه در زیر می خوانید مجموعه ای از غذاها و روندهای صنعت غذایی است که در آینده بر تغذیه انسان تاثیرگذار خواهد بود:

 مواد غذایی با تغییرات ژنتیکی

 روش تغییر ژنتیک مواد به وسیله فناوری CRISPR به دانشمندان کمک کرد تا ژنوم گیاهان را تغییر دهند. از این فناوری تاکنون  برای تولید سیب زمینی هایی که ضربه خوردگی ندارند، سیب هایی که سیاه نمی شوند و  دامی که در مقابل ویروس ها مقاوم است، به کار می رود. درهمین راستا پیش بینی می شود در آینده مواد غذایی بیشتری با این روش تولید شود.

این در حالی است که هم اکنون فقط در آمریکا حدود ۹۵ درصد از محصولات کشاورزی تولید شده به طور ژنتیکی مهندسی شده اند. از سوی دیگر براساس آمار۲۰۱۵  میلادی زمین زیر کشت محصولات تراریخته در سراسرجهان حدود ۱۷۹.۷ میلیون هکتار است.  هرچند دانشمندان معتقدند که محصولات کشاورزی تراریخته  خطری برای سلامت انسان ندارند اما قبل از عرضه تجاری هرمحصول کشاورزش تراریخته به بازار باید  آن را آزمایش کرد.

 
گوشت قرمز و ماهی آزمایشگاهی

 محققان ناسا ثابت کرده اند می توان ماهی را به راحتی در آزمایشگاه پرورش داد. در همین راستا شرکتی به نام New Wave Foods  نیز تصمیم دارد تا از جلبک قرمز برای تولید میگوی مصنوعی استفاده کند.  اما تولید پروتئین مصنوعی فقط به ماهی مربوط نمی شود. مدتهاست که دانشمندان در پی تجاری سازی گوشت قرمز مصنوعی یا به اصطلاح گوشت آزمایشگاهی هستند.

گوشت آزمایشگاهی همانطورکه از نامش پیداست در بدن حیوان پرورش نمی یابد. این نوع گوشت در حقیقت با روش های مهندسی بافت تولید می شود که در علوم پزشکی هم مورد استفاده است.  این در حالی است که هم اکنون به دلیل هزینه های بالای تولید گوشت آزمایشگاهی عرضه تجاری آن هنوز به صرفه نیست.  همچنین عرضه تجاری گوشت های آزمایشگاهی ممکن است نیازمند  هورمون های رشد باشد. محققان پیشنهاد کرده اند اسیدهای چرب اومگا۳ را می توان به این نوع گوشت اضافه کرد. از سوی دیگر چون این روش تاثیرات زیست محیطی کمتری دارد، از دید بسیاری از کارشناسان بسیار مورد توجه است. پیش بینی می شود تولید گوشت قرمز در آزمایشگاه به تنهایی به صنعتی بزرگ  تبدیل شود. اما کارشناسان تخمین می زنند  هنوز ۱۰ تا ۲۰ سال دیگر باقی مانده تا بازار گوشت مصنوعی تولید شده در آزمایشگاه  را قبول کنند.

 

 مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟

 غذاهای چاپ شده با چاپگر سه بعدی

 این گزینه به طور حتم طرفداران زیادی خواهد داشت. سهولت استفاده از چاپگرهای سه بعدی غذایی راهی ایده آل برای سالمندان و البته افراد پرمشغله است تا به طور ایمن و سریع  وعده  غذایی خود را آماده کنند. غذاهای چاپی طیف وسیعی را شامل می شوند. از شکلات گرفته تا سوپ و غذاهای دیگر را می توان با این روش خیلی سریع تهیه کرد.

 
جلبک

 در سال ۲۰۱۳ میلادی تحقیقی درباره جلبک ها نشان داد میکروجلبک ها از دی اکسید کربن  موجود در جو تغذیه و پروتئین، کربوهیدرات و مواد دیگری تولید می کنند. در این اواخر تحقیق دیگری نیز تایید کرد که برخی انواع خاص جلبک برای قلب مفید هستند زیرا مقادیر کلان اومگا ۳ و اسیدهای مغذی در خود دارند. البته تاکنون در برخی مواد غذایی از جلبک نیز استفاده شده است مانند نوشیدنی و روغن خوراکی.

 
قهوه آماده

 تصور کنید صبح ها به جای آنکه با کرختی و خواب آلودگی برای خود یک فنجان قهوه آماده کنید، کافی است که یک مکعب آدامس مانند که رویه شکری و طعم قهوه دارد را بخورید تا خواب از سرتان بپرد.

 نوتروباکس یک استارت آپ تازه کار در سیلیکون ولی است که  این مکعب ها یا  قهوه جویدنی را ساخته است. این مکعب ها از قهوه دم شده تهیه می شوند و هدف از خوردن آن ایجاد هوشیاری و تمرکز است. به هرحال استفاده از آنها خیلی راحت تر از دم کردن قهوه خواهد بود. هرکدام از این مکعب ها دقیقا یک لقمه هستند و معادل نیم فنجان قهوه به حساب می آیند. کارشناسان صنعت غذایی معتقدند در آینده این روند هم جای خود را باز خواهد کرد و علاوه بر قهوه های جامد شاهد محصولات دیگری هم در بازار خواهیم بود که با استقبال مصرف کنندگان روبرو می شوند.

 

 مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟

 حشرات

هرچند شاید عده ای  ایده خوردن حشرات را نپسندند اما نمی توان احتمال تغذیه انسان از حشرات را در آینده نادیده گرفت. براساس گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل برخی حشرات قابل خوردن هستند. این دسته پروتئین بالا، ویتامین و آمینو اسیدهای مفید برای انسان  را در بردارند.

 علاوه بر ویژگی های غذایی حشرات،  تغذیه از آنها آسیب کمتری به زمین می رساند. درهمین راستا FAO در گزارش خود اشاره می کند پرورش جیرجیرک به عنوان یک منبع غذایی  هزینه ای شش برابر کمتر از پرورش گاو دارد. علاوه برآن حشرات گازهای گلخانه ای کمتری تولید می کنند و دورریز پرورش آنها نیز ارگانیک است. در حال حاضر نیز در فرانسه شرکتی مشغول بررسی پرورش حشرات در مقیاس بزرگ است.

 همبرگر گیاهی

 تاهمین اواخر «وجی برگر» یا همبرگر گیاهی غذایی دست نیافتنی بود. اما اکنون استارت آپ های مختلف گوشت و مواد جایگزین مختلفی در آزمایشگاه تولید می کنند. درهمین راستا شرکتی به نام Impossible Food کار خارق العاده ای انجام داده است. این شرکت  برگری با پایه سبزیجات ساخته که به نظر خوشمزه می رسد.

اما این تنها شرکتی نیست که سعی دارد غذاهای معمولی با مواد اولیه تازه ای به بازار عرضه کند. ماست و پنیر خامه ای Kite Hills  از ترکیب بادام ساخته شده اند. این ترکیب چنان خوش طعم است که کسی متوجه تغییر مواد اولیه آن نمی شود.

البته گیاهخواری پدیده تازه ای نیست.  برخی به دلیل حمایت از حیوانات یا تاثیر آن بر سلامت بدن انسان از خوردن گوشت امتناع می کنند.  از سوی دیگر در فرهنگ های مختلف مانند فرهنگ هندی گیاهخواری از دیرباز وجود داشته است. این درحالی است که طبق آمار موجود ۳.۳ درصد جمعیت آمریکا،۲تا ۵ درصد جمعیت سوییس،۱۰ درصد جمعیت سوئد،۷تا ۱۰ درصد مردم ایتالیا گیاهخوارند. بنابراین می توان غذاهای گیاهی را در آینده یک روند مهم در صنعت غذایی جهان به شمار آورد.

مایعات جایگزین غذای جامد

در سال های آتی روند معکوس جامدسازی نوشیدنی ها نیز رشد خواهد کرد. به عبارت دیگر در سال های آینده نوشیدنی هایی تولید می شوند که  مواد مغذی یک غذای کامل را دارند. البته چنین نوشیدنی هایی به صورت محدود هنوز هم در بازار وجود دارند. شرکت Soylent تولید کننده مایعات غنی شده است. این شرکت ادعا می کند محصولاتش قابلیت تامین  ۲۰ درصد ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیازبدن انسان را دارند. البته طعم محصولات آن نیز خوب است.

براساس آمارهای به دست آمده در سال ۲۰۱۵استقبال مردم از مایعاتی که در حقیقت غذای کامل هستند، مانند Soylent, Joylent و غیره قابل توجه بوده است. به طوریکه پیش بینی می شود فروش آن ها در ۲۰۱۶ میلادی به ۱۱۰ میلیون دلار رسیده باشد.

 

 مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟

غذاهایی با صدای خاص

تاکنون دانشمندان ثابت کرده اند بو و ظاهر غذا روی آنچه می خوریم تاثیر می گذارند. اما تاثیر صدا بر طعم غذا یک حوزه در حال گسترش تحقیقات است.

 در این اواخر گزارشی از دانشگاه آکسفورد، نشان می دهد برخی اصوات خاص سبب می شوند طعم غذا تلخ تر یا شیرین تر شود.

پروفسور راسل جونز که در این تحقیق شرکت داشت،  می گوید: هیچ تجربه ای فقط مربوط به یک حس نیست. درست به همان اندازه که به بو و ظاهر غذا اهمیت داده می شود، صوت هم در طعم غذا تاثیرگذارست.

درهمین راستا سرآشپز هستون بلومنتال این دو را بایکدیگر ترکیب کرده و غذایی به نام «صدای دریا» در رستوران خود سرو می کند. این غذا همراه با پخش صدای موج دریا برای مشتریان سرو می شود.  به گفته او این صدا باعث می شود غذا تازه تر بماند و البته طعم بهتری داشته باشد.

تحول، تنها بخش ثابت در فناوری مواد غذایی

در هر حال با توجه به پیشرفت روزافزون فناوری در تمام عرصه ها از یک سو و نگرانی از کمبود مواد غذایی در آینده به طور حتم نسلهای بعدی غذاهایی متفاوت با پدران خود را خواهند چشید. بسیاری از این غذاها مورد استقبال قرار می گیرند و برخی دیگر پس زده می شوند.  اما نکته ثابت در این باره پابرجایی جوهر تغییر در  صنعت موادغذایی است.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط

مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ امروز مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ درهر حال کارشناسان مختلف معتقدند روند تغییر صنعت غذایی با توجه به رشد فناوری در ۳۰ تا ۵۰ سال آتی دچار دگرگونی ژرفی خواهد شد و بیشتر مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ مفیدستان موادغذاییدرآیندهچگونهخواهندشد؟ امروز مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ درهر حال کارشناسان مختلف معتقدند روند تغییر صنعت غذایی با توجه به رشد فناوری در ۳۰ تا ۵۰ سال آتی دچار دگرگونی ژرفی خواهد شد و بیشتر مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ اخبار جدید لحظه ای ایران و جهان امروز باشد لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران یکی از حوزه هایی که شاهد بیشترین میزان تغییر در آینده خواهد بود، صنعت مواد غذایی است، به طوری که اوج گیری روش های مختلف مانند مهندسی بیشتر غذاها در آینده چگونه خواهند بود؟ تصاویرالو دکتر غذاهادرآیندهچگونهخواهندبود؟تص ۱۳۹۵۴۲۹ غذاها در آینده چگونه خواهند بود؟ تصاویر فرآیند های تهیه، تولید و حمل و نقل مواد غذایی نیازمند مصرف میزان عظیمی از گاز های گلخانه ای بوده و همچنین به طور معمول بیشتر غذاها در آینده چگونه خواهند بود؟ تصاویر با خبر باش غذاهادرآیندهچگونهخواهندبود؟تصا ۱۳۹۵۹۱۵ کاربران شبکه اطلاع رسانی شهر صفحه اصلی خبرنگار تماس با ما صفحه اصلی درباره ما مسیــر سایت صفحه اصلی تغذیه و سلامت غذاها در آینده چگونه خواهند بود؟ تصاویر تاریخ بیشتر تصاویر رستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟سایت بیتوته ۱۳۹۴۲۲ سکه موبایل خرید خودرو خرید سیم کارت تصاویر دیدنی تندخوانیتقویت حافظه  تصاویر رستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟ مجموعه اخبار گوناگون در آینده، میز رستوران‌ها کامپیوتری بیشتر فن آوری که آینده صنایع غذایی را تغییر خواهند داد فنآوریکهآیندهصنایعغذاییرا ۱۳۹۵۴۲۰ فن آوری که آینده صنایع غذایی را تغییر خواهند داد فن آوری که آینده صنایع غذایی را تغییر خواهند داد فرآیند تولید، فرآوری و حمل و نقل مواد غذایی هر ساله باعث بیشتر عکسرستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟ دانستنی ها سلامت نیوز عکسرستوران‌هایآیندهچگونهخواه ۱۳۹۴۲۲۳ خواهیم دید سلامت نیوز دانستنی ها عکسرستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟ سلامت نیوز › دانستنی ها برچسب‌ها رستوران اشتراک گزاری مطالب مرتبط صدور کارت بیشتر با مواد طبیعی لوسیون بسازید امروز استفاده از آلوی قرمز له شده بر روی پوست نیز بسیار مفید است برچسب ها ، ، ، منبع برترینها سلامت مطالب پیشنهادی مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ کیوی یک متخصص بیشتر پیش بینی فائو از آینده مصرف مواد غذایی گوشت ماهی جای گوشت قرمز را می ۱۳۹۵۱۱۰ همچنین با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌شود سرعت رشد تولید غلات در جهان کند شود، احتمالاً این دسته از مواد غذایی نیز با رشد قیمتی در آینده مواجه خواهند شد کلید بیشتر مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ اخبار جدید لحظه ای ایران و جهان امروز باشد لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران یکی از حوزه هایی که شاهد بیشترین میزان تغییر در آینده خواهد بود، صنعت مواد غذایی است، به طوری که اوج گیری روش های مختلف مانند مهندسی بیشتر غذاها در آینده چگونه خواهند بود؟ تصاویرالو دکتر غذاهادرآیندهچگونهخواهندبود؟تص ۱۳۹۵۴۲۹ غذاها در آینده چگونه خواهند بود؟ تصاویر فرآیند های تهیه، تولید و حمل و نقل مواد غذایی نیازمند مصرف میزان عظیمی از گاز های گلخانه ای بوده و همچنین به طور معمول بیشتر غذاها در آینده چگونه خواهند بود؟ تصاویر با خبر باش غذاهادرآیندهچگونهخواهندبود؟تصا ۱۳۹۵۹۱۵ کاربران شبکه اطلاع رسانی شهر صفحه اصلی خبرنگار تماس با ما صفحه اصلی درباره ما مسیــر سایت صفحه اصلی تغذیه و سلامت غذاها در آینده چگونه خواهند بود؟ تصاویر تاریخ بیشتر تصاویر رستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟سایت بیتوته ۱۳۹۴۲۲ سکه موبایل خرید خودرو خرید سیم کارت تصاویر دیدنی تندخوانیتقویت حافظه  تصاویر رستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟ مجموعه اخبار گوناگون در آینده، میز رستوران‌ها کامپیوتری بیشتر فن آوری که آینده صنایع غذایی را تغییر خواهند داد فنآوریکهآیندهصنایعغذاییرا ۱۳۹۵۴۲۰ فن آوری که آینده صنایع غذایی را تغییر خواهند داد فن آوری که آینده صنایع غذایی را تغییر خواهند داد فرآیند تولید، فرآوری و حمل و نقل مواد غذایی هر ساله باعث بیشتر عکسرستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟ دانستنی ها سلامت نیوز عکسرستوران‌هایآیندهچگونهخواه ۱۳۹۴۲۲۳ خواهیم دید سلامت نیوز دانستنی ها عکسرستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟ سلامت نیوز › دانستنی ها برچسب‌ها رستوران اشتراک گزاری مطالب مرتبط صدور کارت بیشتر با مواد طبیعی لوسیون بسازید امروز استفاده از آلوی قرمز له شده بر روی پوست نیز بسیار مفید است برچسب ها ، ، ، منبع برترینها سلامت مطالب پیشنهادی مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ کیوی یک متخصص بیشتر پیش بینی فائو از آینده مصرف مواد غذایی گوشت ماهی جای گوشت قرمز را می ۱۳۹۵۱۱۰ همچنین با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌شود سرعت رشد تولید غلات در جهان کند شود، احتمالاً این دسته از مواد غذایی نیز با رشد قیمتی در آینده مواجه خواهند شد کلید بیشتر برای مقابله با مسمومیت در سفر این مواد غذایی را بخورید محصولات برایمقابلهبامسمومیتدرسفرای ۱۳۹۴۱۷ عکسرستوران‌های آینده چگونه خواهند بود؟ جولان قرص مرگ در عطاری‌ها هیچ خدمت و تعرفه جدید پرستاری در شورای عالی بیمه تصویب نشد حسین قندی به کما رفت زن جوان و نوزاد ماهه‌اش بیشتر بهترین مواد غذایی پاییزی برای حفظ سلامت کبدعصر ایران ۱۳۹۵۸۱۷ عکس موتور سیکلت ها در آینده چگونه خواهند بود؟ عکس گوشی هوشمند با نقش ولادیمیر پوتین عکس بزرگ ترین کشتی مسافربری جهان عکس رزمایش رهایی گروگان در اصفهان عکس بیشتر



لینک منبع :مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟

مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../مواد-غذایی-در-آینده-چگونه-خواهند-شد‎Cached27 ژانویه 2017 ... خبرگزاری مهر - شیوا سعیدی: یکی از حوزه هایی که شاهد بیشترین میزان تغییر در آینده خواهد بود، صنعت مواد غذایی است، به طوری که اوج گیری روش های ... مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد - آفتاب www.aftabir.com/.../c3.../مواد-غذایی-در-آینده-چگونه-خواهند-شد‎Cached29 ژانویه 2017 ... یکی از حوزه هایی که شاهد بیشترین میزان تغییر در آینده خواهد بود, صنعت مواد غذایی است, به طوری که اوج گیری روش های مختلف مانند مهندسی ژنتیک در ... غذاها در آینده چگونه خواهند بود؟ +تصاویر - الو دکتر https://www.alodoctor.ir/.../غذاها-در-آینده-چگونه-خواهند-بود؟-تصاویر‎Cached21 جولای 2016 ... فیلم های علمی تخیلی تاکنون بارها آینده ای از مواد غذایی متصور می شود که ... حوزه الهام بخش شرکت دیساین لیبرو برای طراحی و اجرای 'چرخ سبز ' شد. مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ - بلاغ مازندران | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/32280952 27 ژانویه 2017 ... مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ یکی از حوزه هایی که شاهد بیشترین میزان تغییر در آینده خواهد بود، صنعت مواد غذایی است، به طوری که اوج گیری ... مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ - برترین ها | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/32261449 26 ژانویه 2017 ... مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ خبرگزاری مهر - شیوا سعیدی: یکی از حوزه هایی که شاهد بیشترین میزان تغییر در آینده خواهد بود، صنعت مواد غذایی ... خبرگزاری آریا - مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ www.aryanews.com/News/.../مواد-غذایی-در-آینده-چگونه-خواهند-شد؟ 27 ژانویه 2017 ... خبرگزاری آریا - خبرگزاری مهر - شیوا سعیدی: یکی از حوزه هایی که شاهد بیشترین میزان تغییر در آینده خواهد بود، صنعت مواد غذایی است، به طوری که ... آنا | آشپزخانه‌ها در سال 2025 چگونه خواهند بود؟ + ویدئو www.ana.ir/news/26944‎Cached Similar3 مه 2015 ... آشپزخانه‌ها چگونه خود را با دنیای آینده هماهنگ می‌کنند؟ ... وقتی مواد غذایی روی این میز قرار می‌گیرد توسط دوربین‌ها شناسایی شده و پروژکتور ... مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ - آکا www.akairan.com/health/bimari.../news201752218564935638.html‎Cached22 مه 2017 ... مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ یکی از حوزه هایی که شاهد بیشترین میزان تغییر در آینده خواهد بود، صنعت مواد غذایی است، به طوری که اوج گیری ... مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ | مجله اینترنتی کمونه | پارسی پو parsipoo.ir/news/.../مواد-غذایی-در-آینده-چگونه-خواهند-شد/‎Cachedمواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ مجله اینترنتی کمونه ساعت ۰۹:۰۵ شنبه, ۹ بهمن ۱۳۹۵. منبع خبر (مجله اینترنتی کمونه) است و پارسی پو در قبال محتوای آن هیچ ... مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ | خبرگزاری برترین ها | پارسی پو parsipoo.ir/news/.../مواد-غذایی-در-آینده-چگونه-خواهند-شد/‎Cachedمواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد؟ خبرگزاری برترین ها ساعت ۰۷:۰۵ جمعه, ۸ بهمن ۱۳۹۵ . منبع خبر (خبرگزاری برترین ها) است و پارسی پو در قبال محتوای آن هیچ ...