مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس!

[ad_1]

وب‌سایت روزیاتو: اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده ایم که به جای رول شدن، درون قالب های مافین قرار داده و پخته می شوند.


مواد لازم:

 

برای اشترودل


  •     ۳ عدد سیب
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     ۴ قاشق غذاخوری شکر
  •     نصف پیمانه بادام
  •     یک بسته خمیر شیرینی آماده
  •     خامه و آب برای بستن خمیر
  •     ۱ عدد تخم مرغ

مخلوط پودینگ وانیل
  •     ۱ بسته پودینگ وانیل
  •     ۱٫۵ پیمانه شیر کامل

برای تزئین
 : اشترودل سیب و وانیل


طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.


2-قالب مافین را با روغن چرب کنید.

 

3-سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.


4-سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.

 

5-آب لیموترش، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.

 

6-خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.


7-روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.

 

8- نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.


9-رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.


10-بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.


11-همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.


12-پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.


13- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.


14- تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.


15- قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.

16- پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.


17-برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس آکااشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس آکاشیرینی،عصرانه آکاایران اشترودل سیب و وانیل اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودلسیبواشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودلوانیلدیگهاشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس وب‌سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اسمجله اینترنتی ندا آنلاین وب سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی هست و در واقع یک اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اسوب‌سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودلسیبووانیلیهچیزاشترودل سیباشترودل سیب با یوفکااشترودل سیب با خمیر یوفکااشترودل سیب المانی اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس برترین هااشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اسوب‌سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس سرچیاراشتراشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس مجله راگا …وب‌سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می ساجده اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس رایافاناشترودلسیبووانیلیهچیزدیگهوب‌سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می اشترودل سیب و وانیل آشپزی چیبپزیماشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید قالب اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس پرتال جامع …اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس مجله …به گزارش دبلیوخبر و به نقل از نداآنلاین آبان ٨ اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس برترین ها …وب سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس محبوب هااشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش برچسب ها اشترودل سیب و وانیلاشترودل سیب و وانیل اخبار داعش کمونه انتخاب عکس بازیگران اس ام اس فال روزانه مد و دکوراسیون اس ام اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس – نیوزوی مجله …اشترودلسیبووانیلیهچیزدیگه را با مغز سیب و وانیل آموزش سیب و وانیل یه چیز دیگه اس اشترودل سیب و وانیل یه اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس مجله …اشترودلسیبووانیلیهچیزوب‌سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می



لینک منبع :اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس!

اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../اشترودل-سیب-و-وانیل-یه-چیز-دیگه-اس‎Cached29 ا کتبر 2016 ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات ... Images for اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - کمونه kamooneh.com/fa/news/.../اشترودل-سیب-و-وانیل-یه-چیز-دیگه-اس‎Cached30 ا کتبر 2016 ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - آکا www.akairan.com/shirinipazi/.../news2016102916171381778.html‎Cached29 ا کتبر 2016 ... آکاایران: اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! طرز تهیه: 1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. 2-قالب مافین را با روغن چرب کنید. 3-سیب ها ... اشترودل سیب وانیل یه چیز دیگه اس - onvansho onvansho.ir/result/اشترودل-سیب-وانیل-یه-چیز-دیگه-اس.html انجمن راسخون اشترودل سیبوانیل یه چیز دیگه اس . طرز تهیه تارت چیز کیک سیب مجله تصویر زندگی تارت چیز کیک سیب دسری نوک قاشق غذا خوری وانیل ۵ اینجا یه ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - آکا - سایت تفریحی p89.ir/news/164325 29 ا کتبر 2016 ... وب سایت روزیاتو: اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می ... هرلحظه، اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! harlahze.com/اخبار-خواندنی/اشترودل-سیب-و-وانیل-یه-چیز-دیگه-اس وب‌سایت روزیاتو: اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - جامعه زنان خراسان شمالی - تی نیوز tnews.ir/news/f63373229876.html اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! – مجله راگا - راگانیوز https://raganews.ir/magazine/271440/ 29 ا کتبر 2016 ... صفحه اصلی بانوان آشپزی اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! ... ۸- نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - سرزه www.serze.com/اشترودل-وانیل-دیگه-2136400/‎Cached29 ا کتبر 2016 ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات ...