مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟

[ad_1]

فرض کنید مدیر اجرایی یک شرکت بزرگ هستید. وظیفه شما این است که از مناسب بودن امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری که در اختیار پرسنل است، اطمینان حاصل کنید. خرید کامپیوتر شخصی برای همه اعضا و همچنین خرید لایسنس نرم‌افزارها، بسیار هزینه‌بر است.

راه جایگزین این است که به جای نصب پک نرم‌افزاری برای هر کامپیوتر، تنها یک بار برنامه را بارگذاری کنید. برنامه به کاربران این امکان را می‌دهد که وارد یک سرویس بر مبنای وب شوند که تمام برنامه‌های مورد نیاز را میزبانی می‌کند. سیستم‌های راه دور که توسط یک کمپانی سوم شخص اداره می‌شوند، می‌توانند هر کاری از ایمیل گرفته تا پردازش کلمات یا آنالیز داده‌های پیچیده را انجام دهند. این تکنولوژی، پردازش ابری (Cloud Computing) نام دارد و صنعت کامپیوتر را متحول کرده است.

shutterstock_150809633_1200x1200

در یک سیستم پردازش ابری، حجم کاری تغییر قابل توجهی می‌کند. از این رو کامپیوترهای شخصی مجبور نیستند وظایف سنگین را به تنهایی انجام دهند، بلکه شبکه‌ای از کامپیوترها از پس این وظایف بر‌می‌آیند. به این ترتیب ملزومات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری کاربر به طرز شگفت انگیزی کاهش می‌یابد. تنها کاری که کاربران باید برای انتقال داده‌ها انجام دهند، استفاده از رابط کاربری پردازش ابری است که کار با آن به سادگی کار با یک مرورگر وب است.

اگر اکانت ایمیل دارید، طعم پردازش ابری را چشیده‌اید! زمانی که وارد ایمیلتان می‌شوید، در واقع از راه دور به آن دسترسی پیدا می‌کنید. در حقیقت، نرم‌افزار و فضای اکانت شما بر روی سرویس پردازش ابری ذخیره می‌شود.

معماری پردازش ابری

زمانی که حرف از پردازش ابری به میان می‌آید، دو بخش اهمیت پیدا می‌کند. یکی فرانت اند (Front End) و دیگری بک اند (Back End). این دو بخش توسط یک شبکه مثل اینترنت به هم متصل می‌شوند. بخش فرانت اند، همان کاربر کامپیوتر یا کلاینت (Client) است و بک اند هم طرف ابری ماجرا است.

فرانت اند شامل کامپیوتر کلاینت (یا کامپیوتر شبکه) و برنامه مورد نیاز برای دسترسی به سیستم پردازش ابری است. رابط کاربری تمام سیستم‌های پردازش ابری مشابه هم نیست. سرویس‌هایی مانند ایمیل بر مبنای وب، از مرورگریی چون اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس استفاده می‌کنند. سیستم‌های دیگر، برنامه‌های مخصوص خود را در دسترس کلاینت‌ها قرار می‌دهند.

در بخش بک اند، کامپیوترها، سرورها و سیستم‌های ذخیره داده، نقش ابر را در سرویس پردازش ابری دارند. پردازش ابری می‌تواند بر روی هر برنامه‌ای که تصور کنید انجام شود، از پردازش داده گرفته تا بازی‌های ویدیویی. معمولا در سیستم‌های پردازش ابری، برای هر برنامه‌ای سرور اختصاصی در نظر گرفته می‌شود.

یک سرور مرکزی، اداره سیستم از جمله مانیتورینگ ترافیک و درخواست‌های کلاینت را به عهده گرفته تا همه چیز به درستی انجام شود. هر سرور، قوانینی موسوم به پروتکل را دنبال کرده و از نرم‌افزارهای میدل‌ویر (Middleware) استفاده می‌کند. میدل‌ویر اجازه اتصال کامپیوترهای تحت شبکه به یکدیگر را صادر می‌کند. معمولا به طور کامل از ظرفیت سرورها استفاده نمی‌شود. این به این معناست که بخشی از توان پردازشی همیشه اتلاف می‌شود. با این حال امکان فریب دادن یک سرور فیزیکی وجود دارد. با این روش، سرور مورد نظر خود را بصورت چندین سرور با پردازش‌های مجزا در نظر می‌گیرد. این تکنیک که موسوم به مجازی سازی سرور (Virtualization) است، با بیشینه کردن خروجی سرورهای مجزا، نیاز به دستگاه‌های پردازشی بیشتر را کاهش می‌دهد. یکی از مشکلات محدود کننده تکنولوژی پردازش ابری، نیاز به فضای زیاد برای ذخیره کردن اطلاعات است، زیرا همیشه باید از اطلاعات تمام کلاینت‌ها علاوه بر یک نسخه اصلی، یک کپی هم بر روی دستگاه‌های دیگر داشته باشد. کپی اطلاعات، سرور مرکزی را قادر می‌سازد تا به اطلاعات بک‌آپ سیستم‌هایش دسترسی داشته باشد، در غیر این صورت دسترسی به این سرویس امکان پذیر نخواهد بود. کپی کردن به عنوان بک‌آپ، افزونگی (Redundancy)  نام دارد.

cloud-computing

مزیت‌های استفاده از این تکنولوژی بصورت زیر عنوان شده است:

۱- کلاینت‌ها در هر موقعیتی می‌توانند به اطلاعات و برنامه‌های خود دسترسی داشته باشند.

۲- نیاز کاربران به کامپیوترهای پرسرعت با حافظه‌های بالا کاهش می‌یابد، زیرا تمام کارهای پردازشی به عهده سرویس پردازش ابری است. تنها کافیست با یک سیستم معمولی، میدل‌ویر مورد نیاز را برای اتصال به سیستم ابری اجرا کنید.

۳- شرکت‌های بزرگ می‌توانند بدون تکیه بر کامپیوترهای موجود، از این سرویس نهایت استفاده را ببرند.

۴- شرکت‌ها، از سرویس‌های ابری برای ذخیره اطلاعات به عنوان راهی جایگزین به جای اجاره کردن سرورهای مختلف، می‌توانند استفاده کنند.

۵- استفاده شرکت‌های بزرگ از سرویس‌های ابری می‌تواند هزینه پشتیبانی ناشی از سیستم‌های آسیب دیده را حذف کند.

۶- اگر بخش بک اند پردازشی یک سیستم، شبکه‌ای از کامپیوترها باشد، کلاینت‌ها از مزیت قدرت بیشتر آن شبکه بهره می‌برند. برای مثال سرعت محاسبات محققان با استفاده از این سیستم‌ها بالاتر می‌رود.

نگرانی که وجود دارد، امنیت سرویس‌های پردازش ابری است. هنوز بسیاری از شرکت‌های بزرگ نتوانسته‌اند به این سرویس‌ها اعتماد کنند و قدم در این راه بگذارند. با این حال، حیات شرکت‌های ارایه دهنده پردازش ابری به تامین امنیت این سیستم‌ها وابسته است. بنابراین اولویت چنین شرکت‌هایی، حفظ امنیت اطلاعات کلاینت‌ها است و حداکثر امکانات را در این زمینه فراهم می‌کنند.

یکی دیگر از نگرانی‌های کاربران برای ورود به دنیای سیستم‌های پردازش ابری، حفظ حریم خصوصی است. برای رفع این مشکل، شرکت‌های سرویس دهنده، استانداردهای مشخصی را برای ورود کاربران به اکانت خود در نظر گرفته‌اند. برای نمونه، سوالات پرسیده شده از کاربران، بسیار دقیق و با ضریب امنیت بالا طراحی می‌شود. با این حال هنوز نگرانی‌ از امنیت و حریم خصوصی این سرویس‌ها به طور کامل از میان نرفته است. بنابراین پیشنهاد می‌شود تا حد ممکن از بارگذاری اطلاعات محرمانه بر روی سرویس‌های ابری خودداری شود.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

ترفندهای موبایل، دنیای موبایل، تبلت،ترفند …دنیای موبایل ،دنیای موبایل و کامپیوتر،دنیای موبایل و تبلت،دنیای موبایل،دنیای برق قدرت کنترل الکترونیک مخابرات تاسیسات …ب ارتفاع سنج یک جی پی اس می تواند ارتفاع نسبت به سطح دریا را با دقت معقولی به شما نشان برق قدرت کنترل الکترونیک مخابرات تاسیسات …صفحات جانبی پس از گذشت پنج سال از زلزله، ژاپنی ها با نیروگاه اتمی فوکوشیما چکار کردند؟ترفندهای سخت افزار کامپیوتراینترنتموبایلترفند سخت افزاری کامپیوترترفند سخت افزارترفند سخت افزاریترفندهای سخت افزاری امواج ،آنتن،رادار ، ماهوارهپایان نامه و پروژه های رشته برق نانو تکنولوژی میکروکنترلر میکروکنترلر حسن مرتضوی عرفان عملی وتصوفمباحث ومطالب پیرامون عرفان عملی وتصوف ساعت ٢۱٤ ‎بظ روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸٦طب اسلامیدانلود فرمایشات استادضیائیطب …طب اسلامی اثبات وجود،بیان ماهیت مقدمه اثبات وجود ترفندهای موبایل، دنیای موبایل، تبلت،ترفند موبایل کامپیوتر دنیای موبایل ،دنیای موبایل و کامپیوتر،دنیای موبایل و تبلت،دنیای موبایل،دنیای موبایل برق قدرت کنترل الکترونیک مخابرات تاسیسات ژیروسکوپ و ب ارتفاع سنج یک جی پی اس می تواند ارتفاع نسبت به سطح دریا را با دقت معقولی به شما نشان دهد برق قدرت کنترل الکترونیک مخابرات تاسیسات یکسوساز قوسی طبقه بندی معرفی نویسنده و مدیر وبلاگ لغت آیلتس ضروری برای همه دانشجویان ترفندهای سخت افزار کامپیوتراینترنتموبایل ترفند سخت افزاری کامپیوترترفند سخت افزارترفند سخت افزاریترفندهای سخت افزاری موبایل امواج ،آنتن،رادار ، ماهواره پایان نامه و پروژه های رشته برق نانو تکنولوژی میکروکنترلر میکروکنترلر حسن مرتضوی عرفان عملی وتصوف مباحث ومطالب پیرامون عرفان عملی وتصوف ساعت ٢۱٤ ‎بظ روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸٦ طب اسلامیدانلود فرمایشات استادضیائیطب معصومین طب اسلامی اثبات وجود،بیان ماهیت مقدمه اثبات وجود



لینک منبع :آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟

آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟ itresan.com/148515/آیا-تکنولوژی-پردازش-ابری-می‌تواند.../.html‎Cachedاین تکنولوژی، پردازش ابری (Cloud Computing) نام دارد و صنعت کامپیوتر را متحول کرده است. shutterstock_150809633_1200x1200. در یک سیستم پردازش ابری، ... آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟ - دمادم https://damadam.ir/.../آیا-تکنولوژی-پردازش-ابری-می‌تواند-صنعت-کامپیوتر-را-متحول-کند/4451676 آیا تکنولوژی پردازش ابری می تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟ فرض کنید مدیر اجرایی یک شرکت بزرگ هستید. وظیفه شما این است که از مناسب بودن امکانات ... رایانش ابری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/رایانش_ابری‎Cached Similarرایانش ابری (به انگلیسی: Cloud Computing ) مدل رایانشی بر پایهٔ شبکه‌های رایانه‌ای ... رایانه‌ها یا اموری است که یک رایانه انجام می‌دهد و محاسبه و پردازش تنها یکی از این امور است. .... واژهٔ ابر در واقع بر گرفته از صنعت تلفن است به این گونه که کمپانیهای ..... کارمندانی را که واجد مهارت‌های لازم برای کار با این تکنولوژی هستند، استخدام کند. | آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟ www.avalinkhabar.ir/?aid=13897‎Cachedآیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟ شاید بسیاری از افراد علاقه‌مند به دنیای تکنولوژی، درحال‌حاضر پردازنده‌های ساخته شده توسط کوالکام ... آمازون خدمات ابری خود را ارزان کرد - پسیت passit.ir/fa/home/details/1558180673/آمازون_خدمات_ابری_خود_را_ارزان_کرد 29 نوامبر 2016 ... کاربران سازمانی که از خدمات پردازش ابری Glacier استفاده می‌کنند از این پس ... آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟ آمازون سرویس Prime Music را راه اندازی کرد - پسیت passit.ir/fa/home/details/.../آمازون_سرویس_Prime_Music_را_راه_اندازی_کرد 13 ا کتبر 2016 ... آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟ ... آیا سرویس موسیقی این کمپانی نیز می‌تواند با جذب ستاره‌ها نظیر سرویس ... آیا اینتل صنعت خانه‌های هوشمند را متحول خواهد کرد؟ - onvansho onvansho.ir/result/آیا-اینتل-صنعت-خانه‌های-هوشمند-را-متحول-خواهد-کرد؟.html آیا اینتل صنعت خانه‌های هوشمند را متحول خواهد کرد از سایت گویا آی تی دریافتبا ذکر . ... آیا تکنولوژی پردازش ابری می تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند. تکنولوژی گچ پردازش - SKY www.chinamachinery.online/ir2/8767/تکنولوژی-گچ-پردازش.html‎Cached25 سپتامبر 2015 , با وجود مزایای ورود تکنولوژی به مدارس امروز، نباید از معایب آن غافل شد و در ... آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند ,. با این آموزش جلوی جاسوسی از طریق وب‌کم‌ها را بگیرید! - آی تی رسان www.shahrekhabar.com/science/149873388067534‎Cachedاگر یک وب‌کم USB دارید زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید از کامپیوتر جدایش کنید. ... آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟ آموزش. آذر ۱۱ام ... Virtualization - وب سایت farhadhex.data6.ir/list/Virtualization.html آیا تکنولوژی پردازش ابری می‌تواند صنعت کامپیوتر را متحول کند؟ ... راه جایگزین این است که به جای نصب پک نرم‌افزاری برای هر کامپیوتر، تنها یک بار برنامه را ...