مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی چیست ؟ – بدون کپک و فساد

نگهداری رب گوجه فرنگی” از مشکلات رایج در آشپرخانه است .

رب گوجه فرنگی از یکسو پر مصرف ترین چاشنی در غذاهای ایرانی است و از سوی دیگر دائما در معرض کپک زدن و فاسد شدن است .

روش های مختلفی را تا بحال امتحان کرده اید : نگهداری رب گوجه فرنگی در فریزر و یخدان ، استفاده نکردن از قاشق چرب و وسایلی که برای این منظور در بازار موجود است .

که هر کدام مشکلات خود را دارد . پس چه باید کرد و بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی چیست ؟

بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی بدون هزینه و بدون کپک و فساد

این روش نگهداری رب گوجه فرنگی ، لوازم خاصی نیاز ندارد .

شما در واقع از یک فوت کوزه گری  که در آشپزخانه تست شده است آگاه می شوید

تا از دردسر این به بعد از کپک زدن و خرابی رب گوجه فرنگی آسوده خاطر شود .
برای نگهداری رب گوجه فرنگی ، تنها چیزی که نیاز دارید یک ظرف پلاستیکی شفاف است که بشود درب آن را محکم بست .

نمونه آن را یا در خانه دارید یا از اولین پلاسکو می توانید به قیمت نازل تهیه کنید .
مراحل انجام کار :
۱- ظرف پلاستیکی را کاملا تمیز کرده و بشوید و اجازه دهید تا خشک شود .
۲- رب گوجه ای راه که در قوطی یا شیشه از بازار تهیه کرده اید را باز کردن و آن  را با یک قاشق کاملا تمیز به ظرف شیشه ای منتقل کنید . رب گوجه را یکجا نریزید هر چند قاشق که میریزید قاشق را چند بار بصورت خطی در ظرف پلاستیکی حرکت دهید تا حباب یا فضایی از هوا در زیر رب باقی نماند  چون موجب کپک زدن و فساد رب می شود.
۳- مجددا بقیه رب را از قوطی یا شیشه به ظرف پلاستیکی منتقل کرده و بار هم با حرکت دادن قاشق هوای  موجود در ظرف پلاستیکی را با رب پر کنید .
۴- درب ظرف را محکم ببندید و آنرا در یکی از طبقات سردتر یخچال قرار دهید .

نگهداری رب گوجه فرنگی

علت کپک زدن رب گوجه فرنگی خانگی جوشاندن رب کپک زده

نگهداری رب خانگی طرز تهیه رب گوجه فرنگی در خانه ظرف نگهداری رب گوجه

چرا رب کپک می زند کپک نزدن رب خانگی

***********

نکات مهم در نگهداری رب گوجه فرنگی :

۱- با این روش رب گوجه فرنگی از ۳ تا ۶ ماه قابل نگهداری است که فکر می کنیم کاملا مناسب است .
۲- بهیچ وجه قاشق چرب یا آغشته به هر چیز دیگری را در ظرف رب گوجه فرو نبرید .
۳- پس از هر بار استفاده درب ظرف پلاستیکی را محکم بسته و آنرا در یخچال بگذارید . هوای موجود در خانه و یخچال مملو از انواع عواملی است که ایجاد آلودگی و کپک در مواد غذایی می کند . تا وقتی شرایط را فراهم نکنید این عوامل قادر به رشد نیستند .
۴- تصویری که می بینید نمونه عینی ظرف و رب نگهداری شده در آشپزخانه راهنمای کرج است و همانطور که می بینید کوچکترین اثری از کپک یا آلودگی دیگری در آن نمی بینید. توصیه میشود حتما از طرف بهداشتی و شفاف استفاده کنید .
۵- رب را حتما از تولید کنندگان معتبر و با دقت در تاریخ مصرف آن تهیه کنید و از انبار کردن رب بپرهیزید.
اختصاصی راهنمای کرج/

علت کپک زدن رب گوجه فرنگی خانگی جوشاندن رب کپک زده

نگهداری رب خانگی طرز تهیه رب گوجه فرنگی در خانه ظرف نگهداری رب گوجه

چرا رب کپک می زند کپک نزدن رب خانگی



لینک منبع :بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی چیست ؟ – بدون کپک و فساد

بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی چیست ؟ - بدون کپک و فساد • هنر ... https://baelm.net/رب-گوجه-فرنگی/‎Cached“نگهداری رب گوجه فرنگی” از مشکلات رایج در آشپرخانه است . رب گوجه فرنگی از یکسو پر مصرف ترین چاشنی در غذاهای ایرانی است و از سوی دیگر دائما در معرض کپک ... آخرین خبر | بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی چیست؟ akharinkhabar.ir/girly/.../بهترین-روش-نگهداری-رب-گوجه-فرنگی-چیست؟- 26 ژانویه 2017 ... پس چه باید کرد و بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی چیست ؟ بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی بدون هزینه و بدون کپک و فساد این روش ... بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی چیست ؟ بدون کپک و فساد ... namnak.org/.../بهترین_روش_نگهداری_رب_گوجه_فرنگی_چیست_؟_بدون_کپک_و_فساد_...‎Cachedبهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی و ابلیمو و گوشت چرخ کرده; جستجو. بهترین روش نگهداری رب گوجه فرنگی و ابلیمو و گوشت چرخ کرده. نمایش سایت ... راه های جلوگیری از کپک زدن رب - تبیان article.tebyan.net/292742/راه-های-جلوگیری-از-کپک-زدن-رب‎Cached22 ژانویه 2015 ... قاشق مرطوب یا چرب و استفاده شده، باعث کپک زدن رب می شود. ... یادتان باشد ابتدا قوطی را بدون درب به‌مدت چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا دمای رب با یخچال هماهنگ شود و ... یک راه دیگر برای حفظ سالم و طولانی‌تر رب، نگهداری آن در فریزر است. می‌توانید قوطی‌های شیشه‌ای کوچک تهیه کنید و رب گوجه را درون آن‌ها بریزید و در ... دانستنی‌های لازم‌ درباره رب‌ گوجه‌فرنگی - بیتوته www.beytoote.com/housekeeping/.../qua-tomato-sauce.html‎Cached Similar... با مشکلاتی مواجه می شویم.… نکاتی برای پخت مربا,روش های پخت مربا ... آشنایی با نشانه های کهنگی و فساد تخم‌ مرغ · استفاده از ... رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود. یکی از اتفاقات ... این رب‌ها معمولا بسیار پررنگ و بدون مزه بوده و گاهی نیز به دلیل استفاده از مواد نگهدارنده در بیرون از یخچال هم کپک نمی‌زنند. بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه - رنگی رنگی rangirangi.com/store-tomato-paste/‎Cached Similar14 ا کتبر 2014 ... چند بار موفق شدید یه کنسرو رب گوجه رو تا ته استفاده کنید؟ ... بعد از چند روز میبینم کپک پشمالوی همیشگی روی ظرف ظاهر میشه، و مجبوریم بقیه ... دلیل کپک زدن رب - ربی robbi.mihanblog.com/post/tag/دلیل%20کپک%20زدن%20رب‎Cachedبهترین روش برای نگهداری رب در منزل. کپک زدن رب جلوگیری از ... چند بار موفق شدید یک قوطی رب گوجه فرنگی رو تا انتها آن استفاده کنید؟ اتفاقی که معمولا برای همه ... نگهداری موادغذایی درمنزل - NUTRITION www.zamaninejad.ir/wordpress/?p=209‎Cached Similar28 دسامبر 2010 ... بدترین شکل نگهداری گوشت در فضای خارج از یخچال و بهترین نوع آن نگهداری ... برای سایر چاشنی‌های دیگر مثل ترکیبات رب گوجه فرنگی و قارچ و سس سالاد ... اما بهترین روش این است که پنیر را امتحان کنید، یعنی دقت کنید و ... ۱- چیدن نان های داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع، فساد زدگی را ..... س: هوازدگی چیست؟ طرز تهیه رب خانگی | یاد بگیر دات کام www.yadbegir.com/new/?p=766‎Cached Similarطرز تهیه رب خانگی که سالم و مطمئن و بدون مواد نگهدارنده بوده و این رب را چند سال بدون کپک زدگی می توان با روش درست نگهداری کرد. ... گوجه فرنگی محلی رب کمتری می دهد اما باعث می شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود. گوجه فرنگی گلخانه ای گران تر ... نکته ششم : بهترین جنس دیگی که برای جوشاندن رب بکار می رود دیگ مسی است. راههای تشخیص رب گوجه فرنگی سالم از تقلبی - نمناک namnak.com/راههای-تشخیص-رب-گوجه-فرنگی-سالم-از-تقلبی.p32582‎Cachedرب گوجه فرنگی سالم و رب تقلبی را چگونه تشخیص دهیم وشناسایی رب گوجه فرنگی ... در صورتی که احتمال آلودگی برخی محصولات خانگی که به صورت عمده و بدون هیچ ... یکی از افزودنی هایی که روند کپک زدن محصولات را به تعویق می اندازد، بنزوات سدیم ... یکی از بهترین راه های دفع سموم نوشیدن آب زیاد است یعنی بین 8 تا 12 لیوان ...