مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه “استانبولی پلو با گوشت” | نحوه پخت کته استانبولی

طرز تهیه “استانبولی پلو با گوشت” | نحوه پخت کته استانبولی

پخت استانبولی,نحوه پخت استانبولی پلو

 

مواد لازم استانبولی پلو برای ۶ نفر:

برنج  یک کیلو 
 گوجه فرنگی سه کیلو 
 گوشت مغز ران بدون استخوان ۷۵۰گرم 
 پیاز سرخ کرده  ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
روغن ۱۰۰ تا ۱۵۰گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

طرز تهیه استانبولی پلو :

برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می شوییم. گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتی که کمتر بود کمی آب اضافه می کنیم. یک قاشق سوپخوری نمک داخل آب برنج می ریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه می کنیم می گذاریم برنج در آب یک ساعت بماند تا کمی خیس بخورد.

 

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نماییم و روی آتش ملایم می گذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم آب گوشت تبخیر شود (باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد) بعد ظرف برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود. در صورتی که مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب ساده به آن اضافه می نماییم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را لابه لای آن می ریزیم و روی قیمه را با برنج می پوشانیم در ظرف را محکم می کنیم روی آتش یا در فر نیم ساعت حرارت را ۳۵۰ درجه و یک ساعت ۳۰۰ درجه تنظیم می کنیم.

 

“استانبولی پلو” را می توانیم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه کنیم. بدیهی است که استانبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و قیمه خیلی بهتر می شود ولی در صورت مصرف گوجه فرنگی باید رب خوشرنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود یک لیوان باشد. باید برنج را پیمانه کرد و برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت. دو سه قاشق از رب را با قیمه مخلوط می نماییم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده ،گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن می ریزیم و در حرارت ملایم می گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن استفاده می کنیم.

 

نکات تکمیلی در مورد استانبولی پلو :

• استانبولی پلو جزو پلو و چلو می باشد.

• زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه است.

• زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت می باشد.

• استانبولی پلو را می توانید در وعده نهار و شام سرو کنید.

• همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری و یا افطار میل کرد.

 

منبع : chibepazam.ir



لینک منبع :طرز تهیه “استانبولی پلو با گوشت” | نحوه پخت کته استانبولی

طرز تهیه کته استانبولی - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/13173.html‎Cached Similarکته استانبولی,طرز پخت کته استانبولی,طرز تهیه کته استانبولی خوشمزه,طرزتهیه کته استانبولی,اموزش کته استانبولی,روش پخت کته استانبولی,آموزش پخت کته ... طرز تهیه "استانبولی پلو با گوشت" | نحوه پخت کته استانبولی • انواع ... https://baelm.net/طرز-تهیه-استانبولی-پلو-با-گوشت-نحوه-پخ/‎Cachedطرز تهیه استانبولی،استانبولی پلو،کته استانبولی,طرزپخت کته استانبولی,طرز تهیه کته استانبولی خوشمزه،طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت،پخت استانبولی ... طرز تهیه کته استانبولی - جدیدترین اخبار ایران و جهان ممتاز نیوز www.momtaznews.com/طرز-تهیه-کته-استانبولی/‎Cached Similar6 جولای 2015 ... kate estanboli طرز تهیه کته استانبولی. مواد لازم: برنج =دو ... این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت پانزده دقیقه می ‌گذاریم تا گوجه‌ فرنگی ها پخته شود. چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟ - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../چگونه-استانبولی‌-پلوی-خوشمزه‌-درست-کنیم‎Cached Similar25 آگوست 2012 ... استانبولی پلو، غذایی است آسان که تقریبا همه‌تهیه آن را بلد هستند، اما هر غذای ... صورت پلو، یعنی مخلوط با گوشت، سبزیجات و موادی از این قبیل تهیه می‌کنند، ... پس از اینکه پلو پخت، روغن باقیمانده را روی پلو و اطراف آن بدهید و پس از 3 ... کتاب آشپزی/استانبولی پلو - ویکی‌کتاب https://fa.wikibooks.org/wiki/کتاب_آشپزی/استانبولی_پلو‎Cached Similarطرز تهیه: پیازها را ریز خرد کرده و سرخ می‌کنیم گوشت را نیز در پیاز سرخ می‌کنیم گوجه‌ها ریز ... سپس برنج را به مواد اضافه می‌کنیم و برنج را به صورت کته دم می‌کنیم. کته استانبولی - تبیان article.tebyan.net/49513/undefined‎Cached5 ژوئن 2010 ... طرز تهیه: مواد لازم برای تهیه کته استانبولی. ابتدا گوجه فرنگی‌ ها را پوست ... حرارت ملایم به مدت پانزده دقیقه می ‌گذاریم تا گوجه‌ فرنگی ها پخته شود. کته استامبولی - چی بپزم chibepazam.ir/کته-استانبولی/‎Cached Similarوقتی آب برنج خشک شد حرارت را کم می ‌کنیم تا کته به مدت چهل دقیقه دم بکشد .... سلام خسته نباشی من استانبولی روباگوجه ی میکس شده میبزم امااززیرمیسوزه ازروخام می مونه چرا؟ ... کلی گشتم تا روش پخت مامانمو پیدا کنم و این جا پیدا کردم ... واقعا عالی بود ،چون آموزش غذایی بهتره که هم مفید و پرخاصیت باشه و هم آسان ، البته این غذا معمولا ... استامبولی پلو (کته گوجه) - انجمن نوعروس https://www.nowaroos.com/Thread-استامبولی-پلو-کته-گوجه--3936‎Cached14 دسامبر 2011 ... طرز تهیه: پیاز رو در مقداری روغن و زردچوبه تفت بدید. گوشت رو اضافه کنید بعد سیب ... دم کنی رو بزارید و اجازه بدید استانبولی دم بکشه. ... چنانچه خواستید رنگ ته دیگ پلو تیره و یا روشن تر شود زمان پخت را یا زیاد و کم کنید. طرز تهیه لوبیا پلو • دونفره https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-لوبیا-پلو/‎Cachedطرز تهیه دقیق لوبیا پلو خونگی ایرونی به شکلهای مختلف و دقیق. لوبیا پلو با مرغ ، ... این کار رو برای این انجام میدیم که لوبیاها به نرمی برنج بشه و خوب پخته بشه. میزغذا » استانبولی www.mizeghaza.com/1387/06/06/stamboli_polo/‎Cached Similarطرز تهیه : این غذا به صورت کته درست می شه. بهتره ابتدا در روغن داغ توی قابلمه ... نکته ۱ : بهتره برای پخت این کته و بقیه برنج ها، قبل از انداختن دم کنی، برنج رو ...