مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

بررسی تغذیه ای لیمو

با توجه به پایگاه غذایی ملی وزارت کشاورزی ایالات متحده، آب یک لیمو (حدود ۴۴ گرم) حاوی ۱۱ کالری، ۴ گرم کربوهیدرات ( شامل: ۱ گرم شکر و ۰ گرم فیبر) ، ۰ گرم پروتئین و همچنین ۲۲ درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C است.

بررسی تغذیه ای لیمو

یک قاشق چای خوری لیمو (حدود ۱ گرم) شامل ۱ کالری و ۴ ٪ ویتامین C توصیه شده است.

فواید احتمالی مصرف لیمو

مصرف میوه ها و سبزیجات از همه نوع به مدت طولانی با کاهش خطر بسیاری از بیماری ها مربوط به شیوه زندگی همراه است.بسیاری از مطالعات نشان داده اند که افزایش مصرف غذاهای گیاهی مانند لیمو خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و مرگ و میر کلی کاهش می یابد. ویتامین C نشان داده شده است باعث کاهش تمام علل مرگ و میر می شود.

لیمو یک منبع بسیار غنی از ویتامین C است و یک آنتی اکسیدان شناخته شده است.

سلامت قلب

در یک مطالعه منتشر شده در مجله آترواسکلروز نشان داد که آب و پوست لیمو رگه های چربی در عروق کرونر کاهش داد که شاخص های ایجاد پلاک و بیماری های قلبی و عروقی هستند.یک مطالعه نشان داد که سطوح پایین ویتامین C با افزایش خطر سکته مغزی همراه است.

فعالیت ضد میکروبی

آب لیمو خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ دارد.مطالعه منتشر شده توسط طب گرمسیری و بهداشت بین المللی نشان داد که آب لیمو رشد ویبریوکلرا به طور خاص مهار کرده بود.

تقویت سیستم ایمنی بدن

غذاهایی که ویتامین C و دیگر مواد آنتی اکسیدان بالا دارند. می توانند به سیستم ایمنی در مبارزه با میکروب هایی که باعث یک سرماخوردگی یا آنفولانزا می شوند کمک کنند. حفظ یک رژیم غذایی سالم حاوی میوه ها و سبزیجات به ویژه در طول ماه های زمستان که سطح فعالیت بدنی تمایل به کاهش دارد مهم است.

پوست سالم

ویتامین C، در شکل طبیعی آن که در محصولات تازه است خورده شود. می تواند به مبارزه با آسیب های پوستی ناشی از نور خورشید و آلودگی کمک کند، چین و چروک را کاهش دهد و بافت پوست بهبود بخشد. به طور کلی، مصرف مقدارکافی ویتامین C (آب یک لیمو ۲۲ درصد از نیاز روزانه را فراهم می کند) نیز برای ساخت و ساز و تعمیر و نگهداری کلاژن که ساختار پوست و مو را فراهم می کند، مورد نیاز است.

کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی

با توجه به انجمن قلب آمریکا، خوردن مقادیر بالاتری از میوه های خانواده مرکبات ممکن است خطر سکته مغزی ایسکمیک را در زنان کاهش دهد. در یک مطالعه، شرکت کنندگانی که بیشترین مقدار از مرکبات را خورده بودند خطر سکته مغزی ایسکمیک نسبت به کسانی که حداقل میزان مصرف را داشتند ۱۹٪ پایین تر بود.



لینک منبع :بررسی تغذیه ای لیمو

بررسی تغذیه ای لیمو - مریم جراح زاده www.jarahzadeh.com/article/1840-بررسی-تغذیه-ای-لیمو.html‎Cachedرژیم لاغری,رژیم چاقی,رژیم غذایی,رژیم آنلاین,رژیم آنلاین لاغری,رژیم آنلاین چاقی. [PDF] ﺗﺮش ﻟﯿﻤﻮ ﻫﺎی ﺑﺎغ ای ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﻌﺎدل ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺮای ﮐﺎرﺑﺮد روش ا - دانش آب و خاک water-soil.tabrizu.ac.ir/article_5852_6cbd7e334879d3fcfdb2b1ba14dda83a.pdf‎Cached255. / ﺳﺎل. 1395. ﮐﺎرﺑﺮد روش اﻧﺤﺮاف از درﺻﺪ ﺑﻬﯿﻨﻪ. ﺑﺮای. ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﻌﺎدل ﺗﻐﺬﯾﻪ. ای. ﺑﺎغ. ﻫﺎی. ﻟﯿﻤﻮ. ﺗﺮش. در اﺳﺘﺎن. ﻫﺮﻣﺰﮔﺎن. ﯾﻌﻘﻮب ﺣﺴﯿﻨﯽ .... ﻣﯿﻠﯽ ﮔﺮم در ﮐﯿﻠﻮﮔﺮم ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮔﺮدﯾﺪ. رد. اﯾﻦ ﺑﺮرﺳﯽ ﺷﺎﺧﺺ ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ ﮐﻢ. کاربرد روش انحراف از درصد بهینه برای تعیین تعادل تغذیه‌ای باغ‌های ... water-soil.tabrizu.ac.ir/article_5852.html‎Cachedحسینی ی ،1385. بررسی وضعیت تغذیه‌ای لیموترش در باغ‌های میناب و رودان برای تعیین مناسب‌ترین رابطه بین تغذیه و عملکرد آن.گزارش نهایی طرح تحقیقاتی، مرکز ... بررسی تاثیر پوشش کیتوزان-اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه ای ... fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=248575‎Cached Similarعنوان نشریه: علوم غذایی و تغذیه : زمستان 1394 , دوره 13 , شماره 1 (پیاپی 49) ; از صفحه 35 ... در این بین قارچ خوراکی دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) پر طرفدارترین قارچ ... هدف از این مطالعه بررسی تاثیر پوشش کیتوزان-اسانس لیمو بر روی ماندگاری ... [PDF] بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره پوست لیمو ترش - سیویلیکا https://www.civilica.com/PdfExport-FITI01_151=بررسی-اثرات-آنتی-اکسیدانی-عصاره-پوست-لیمو-ترش.pdf‎Cachedﺑﺮﺭﺳﯽ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺁﻧﺘﯽ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻧﯽ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ. ﻣﺤﻞ ﺍﻧﺘﺸﺎﺭ: ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻫﻤﺎﯾﺶ ﻣﻠﯽ ... ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ ﺍﺭﺯﺵ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺍﯼ ﺑﺎﻻﯾﯽ ﺩﺍﺭﺩ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺍﻧﺮﺯﯼ، ﺁﻫﻦ، ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ، ﭼﺮﺑﯽ، ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ ﻭﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪﺭﺍﺕ ﺩﺭ ﺑﺬﺭ. ﺍﯾﻦ ﮔﯿﺎﻩ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎﯼ ... بررسی کمیت و ترکیبات شیمیایی اسانس بذر گیاه دارویی به لیمو https://www.civilica.com/Paper-HERBAL01-HERBAL01_887=بررسی-کمیت-و-ترکیبات-شیمیایی-اسانس-بذر-گیاه-دارویی-به-لیمو-Lipp...‎Cachedجهت اطمینان از وضعیت تغذیه ای و توصیه بهینه کود ، خاک محل اجرای طرح آنالیز گردید . پس از گلدهی و رسیدن میوه ها ، بذرها جمع آوری شد و میزان 30 گرم بذر به وسیله روش ... مقاله بررسی خصوصیات سیلویی تفاله لیمو ترش با افزودن خرمای ... https://www.civilica.com/Paper-NCRRORRA03-NCRRORRA03_073=بررسی-خصوصیات-سیلویی-تفاله-لیمو-ترش-با-افزودن-خرمای-ضایعاتی-...‎Cachedتفاله لیمو ترش حاصل از کارخانجات آبلیموگیری و خرمای ضایعاتی از منابع خوراکی ... از بقایای محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی و پسماندهای آلی در تغذیه دام و طیور ... سیلوها بوی خوبی داشتند رنگ آنها قهوه ای بود و با افزایش درصد خرما، رنگ سیلوها ... [PDF] siampor06.pdf www.imok.ufl.edu/hlb/database/pdf/00002622.pdf جهت بررسی های گلخانه ای، از یک نهال لیموترش پیوند شده با یک شاخه آلوده از یک .... درختان کاملا آلوده یا زنجرک تغذیه کرده از نهالهای آلوده شده در گلخانه) حدود ۱ ماه از نهال. بررسی خواص حشره‌کشی اسانس نارنگی Citrus reticulata Blanco, لیمو ... ganj.irandoc.ac.ir/articles/511446‎Cachedبررسی خواص حشره‌کشی اسانس نارنگی Citrus reticulata Blanco, لیمو Citrus Limon L. ... در سال های اخیر اسانس ها، به سبب خواص حشره کشی، دور کنندگی و ضد تغذیه ای ... لیموترش - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/لیموترش‎Cached Similarلیمو ترش یا به اختصار لیمو، میوه درخت لیمو و از مرکبات است. اگرچه بخصوص ... لیموترش میوه ارزشمندی است که اکثر متخصصین تغذیه به مصرف فراوان آن اشاره دارند:.