مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مصرف خودسرانه داروهای لاغری

یک کارشناس تغذیه، داروهای لاغری موجود در بازار را به انواع مختلف تقسیم کرد و گفت: هر یک از این داروها اثر متفاوتی دارند و در صورت مصرف خودسرانه، می‌توانند عوارضی را در بدن افراد در پی داشته باشند.

مصرف خودسرانه داروهای لاغری

علی‌اشرف رشیدی با بیان اینکه عوارض مصرف داروهای لاغری در افراد مختلف یکسان نیست، گفت: این عوارض در افراد مختلف متفاوت است، لذا توصیه می‌شود افراد از تجویز آن برای دیگران و مصرف خودسرانه این داروها صرف نظر کرده و در صورت لزوم زیر نظر کارشناسان آنها را مصرف کنند.

به گزارش ایسنا، این کارشناس تغذیه با بیان اینکه برخی داروهای لاغری موجود برای کاهش وزن، مدر(ادرارآور) هستند، گفت: مکانیسم اثر این داروها بگونه‌ای است که باعث دفع زیاد آب از بدن می‌شوند و وزن بدن فرد به سرعت کاهش می‌یابد.

به گفته رشیدی، لاغری ناشی از مصرف این داروها مربوط به دفع آب است، نه چربی. این نوع لاغری اغلب موقتی است و خیلی زود فرد چاقی اولیه را به دست می‌آورد.

وی افزود: با مصرف این نوع داروها به همراه آب، الکترولیت‌های بدن نیز دفع می‌شوند و از عوارض مصرف این نوع از داروها می‌توان به خستگی، فرسودگی کلیه، افتادگی پوست و… اشاره کرد.

این کارشناس تغذیه دسته دیگر داروهای لاغری را داروهای مسهل دانست و گفت: مصرف این نوع از داروها باعث تخلیه سریع دستگاه گوارش می‌شود. البته مشکل بزرگ استفاده از این داروها این است که فرد به خوردن آنها عادت می‌کند و در صورت قطع مصرف آنها با مشکلاتی نظیر یبوست، تنبلی روده، آسیب‌های گوارشی، کاهش جذب مواد مغذی و … مواجه می‌شود.

رشیدی دسته دیگری از داروهای لاغری را داروهای ضد اشتها دانست و گفت: مصرف این داروها ضمن اینکه باعث اعتیاد فرد به مصرف آنها می‌شود، می‌تواند باعث بروز مشکلاتی نظیر افسردگی، فراموشی و تنگی نفس شود. ضمن اینکه در ایجاد اختلال در دستگاه گوارش نیز نقش دارد.

رشیدی افزود: مبتلایان به آسم و آلرژی نباید از داروهای ضد اشتها برای کم کردن وزن خود استفاده کنند.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه دسته دیگر این داروها با افزایش سطح متابولیسم بدن فرد باعث کاهش وزن می‌شوند، گفت: از عوارض مصرف این داروها می‌توان به اختلال در متابولیسم بدن، تعریق و درد، کم خوابی شدید و … اشاره کرد.

رشیدی داروهای دفع کننده چربی را دسته دیگری از داروهای لاغر کننده برای افراد دانست و افزود: مکانیسم اثر این داروها بگونه‌ای است که با تاثیر بر آنزیم‌های گوارشی باعث کاهش جذب بدن شده و این در حالیست که تاثیری بر جذب کربوهیدرات‌ها ندارند.

رشیدی ابتلا به اسهال چرب، تکرر یا بی‌اختیاری دفع مدفوع، نفخ، کرامپ و دردهای شکمی، کاهش جذب ویتامین‌های محلول در چربی، کاهش میزان اسیدهای چرب ضروری بدن و… را از عوارض مصرف این نوع داروها دانست.

این کارشناس تغذیه افزود: دسته دیگر از داروهای لاغری با حجیم کردن دستگاه گوارش باعث لاغری فرد می‌شوند که مکانیسم اثر این داروها به این گونه است که با افزایش حجم دستگاه گوارش باعث ایجاد حس سیری در فرد می‌شوند که اختلال در سیستم هورمونی را در پی دارند.



لینک منبع :مصرف خودسرانه داروهای لاغری

مصرف خودسرانه داروهای لاغری - سلامتی salamati.ir/2017/06/02/مصرف-خودسرانه-داروهای-لاغری/‎Cached2 ژوئن 2017 ... یک کارشناس تغذیه، داروهای لاغری موجود در بازار را به انواع مختلف تقسیم کرد و گفت: هر یک از این داروها اثر متفاوتی دارند و در صورت مصرف ... مصرف خودسرانه داروهای لاغری www.jarahzadeh.com/article/1609-مصرف-خودسرانه-داروهای-لاغری.html یک کارشناس تغذیه، داروهای لاغری موجود در بازار را به انواع مختلف تقسیم کرد و گفت: هر یک از این داروها اثر متفاوتی دارند و در صورت مصرف خودسرانه، می‌توانند ... عوارض قرص های چربی سوز ونوستات ارلیستات و زنیکال - الو دکتر https://www.alodoctor.ir/.../عوارض-قرص-های-چربی-سوز-ونوستات-ارلیستات-و-زنیکال‎Cached10 آگوست 2014 ... از عوارض مصرف چربی سوزها مثل داروی ونوستات یا ارلیستات و زنیکال می توان ... خریداری کرد اما نباید این دارو خودسرانه مصرف شود و مصرف آن حتما باید تحت‏ ... اگر عادت غذایی افراد اصلاح شود، هیچ نیازی به مصرف داروهای لاغری نیست. مضرات استفاده از دارو های لاغری و روش تهیه داروی لاغری طبیعی • پرتال ... www.taavonportal.ir/مضرات-استفاده-از-دارو-های-لاغری-و-روش-ته/‎Cached20 مه 2017 ... داروهای لاغری بر پایه گیاهان معمولا بدون ضرر هستند اما برخی از این داروها با ترکیباتی که دارند می‌توانند ... عوارض مصرف خودسرانه داروهای لاغری. مصرف خودسرانه متفورمین برای لاغری، خطرناک است - شفاف www.shafaf.ir/.../مصرف-خودسرانه-متفورمین-برای-لاغری-خطرناک-است‎Cached Similar11 جولای 2014 ... هرچند عارضه مصرف متفورمین، نسبت به داروهای مشابه آن کمتر است، اما مصرف‌کنندگانی که با هدف لاغری آن را می‌خورند، باید بدانند که چاقی می‌تواند ... از مصرف خودسرانه داروهای گیاهی لاغری خودداری کنید - باشگاه خبرنگاران www.yjc.ir/fa/.../از-مصرف-خودسرانه-داروهای-گیاهی-لاغری-خودداری-کنید‎Cached27 آگوست 2016 ... مصرف ناآگاهانه داروهای گیاهی عرضه شده در تبلیغات مختلف خطرات بسیاری را برای سیستم گوارش به خصوص کبد دارد. ایرنا - داروهای لاغری و خطراتی که سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کند www.irna.ir/fa/NewsPrint.aspx?ID=80773536‎Cached Similar14 آگوست 2013 ... داروهای لاغری و خطراتی که سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کند .... کارشناسان بهداشتی به افراد هشدار می دهند که از مصرف خودسرانه دارو اجتناب کرده و ... تناسب اندام/عوارض مصرف خودسرانه قرص‌های لاغری - بیمارستان سینا sinahospital.tums.ac.ir/detail.aspx?content=news&gidview=13509‎Cached Similar21 سپتامبر 2013 ... به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ چرا برخی افراد برای لاغر شدن قرص لووتیروکسین و متفورمین مصرف می‌کنند یا در بسیاری از باشگاه‌های ... عوارض قرص متفورمین برای لاغری - 9 صبح 9sobh.ir/fa/news/1412/عوارض-قرص-متفورمین-برای-لاغری‎Cached Similar30 جولای 2015 ... برخی دیگر هم پا را فراتر گذاشته و به صورت خودسرانه انواع داروها و مکمل‌ها را برای لاغری مصرف می‌کنندو بسیاری از این داروها با هدف درمان چاقی ساخته ... کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: مصرف ... www.bpums.ac.ir/Fa/news/Printnews.aspx?id=11661 ... شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: استفاده از داروهای لاغری تجویزشده در باشگاه‌ها و گاها به بیان تجربیات مردم عادی سبب شده که مصرف خودسرانه این داروها ...