مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

توجه به بهداشت مرغ‌های تازه و منجمد

به این نکات بهداشتی توجه کنید:

پوست مرغ بسته بندی شده تازه باید درخشنده، مرطوب، یکدست، صاف، بدون تورم و خونمردگی باشد.

ماهیچه‌های ران و ساق و گوشت سینه مرغ باید از زیر پوست برجسته و محکم باشد و در هیچ قسمت از بدن مرغ، خونمردگی وجود نداشته باشد. لازم است بدانید، کبودی‌ها به‌طور معمول هنگام گرفتن مرغ بر اثر ماندن زیر دست و پای کارگران در مرغداری یا ارسال مرغ به کشتارگاه ایجاد می‌شود که در صورت وجود خونمردگی در بال و ران و هر قسمت دیگر از بدن مرغ، حتما آن را جدا کنید و دور بیندازید .

محوطه شکمی و زیر بال مرغ را بو کنید. این قسمت‌ها سریع تر از نواحی دیگر بدن مرغ، علائم فساد را نشان می‌دهند. استشمام بوی تعفن و گندیدگی از این قسمت‌ها برای مصرف کننده عام می‌تواند نشان‌دهنده فساد یا کهنگی مرغ باشد .

به رنگ پوست و بدن مرغ تازه توجه کنید که به رنگ زرد کهربایی باشد. برخی خانواده‌ها تصور می‌کنند، بدن مرغ باید سفید باشد. به همین دلیل، برخی کشتارگاه‌ها مرغ‌ها را برای سفید شدن، مدتی در آب‌های حاوی درصد بالایی از کلر نگهداری می‌کنند که تقلب محسوب می‌شود .

از نظر بهداشتی، درون شکم مرغ باید فاقد ته روده، تخمدان، مقعد، دل، جگر و طحال باشد وحفره شکمی باید به رنگ سفید یا متمایل به زرد و شفاف باشد. لازم است بدانید، حفره شکمی در مرغ کهنه و فاسد تغییر رنگ می‌دهد و متمایل به آبی و سبز است .

استخوان سینه مرغ باید مستقیم و انتهای آن تقریبا حالت غضروفی خود را حفظ کرده باشد و در کل، استخوان‌های مرغ باید بدون شکستگی، بیرون زدگی و ضرب خوردگی باشد.

بهتر است، از خرید مرغ‌های زیر وزن 700 تا 800 گرم اجتناب کنید،چون اغلب بیمار و به دلیل احتمال اختلال در رشد و ساختمان عضلانی نارس، قابل مصرف نیستند. به مرغ‌های بسیار ریز در اصطلاح مرغداران، مرغ پنچری می‌گویند .

مرغ‌های با دامنه وزنی حدود 1200 تا 1800 گرم در بهترین شرایط سلامت هستند و طول دوره پرورش آنها حدود 45 روز است . مرغ‌هایی که طولانی‌تر از این مدت پرورش می‌یابند و درشت‌تر می‌شوند، احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آنها زیاد است .

مدت زمان ماندگاری مرغ تازه بسته‌بندی شده یا قطعه شده در دمای یخچال، سه روز و مرغ کامل منجمد، یک‌سال و قطعه شده منجمد 9 ماه است.

مرغ‌های منجمد باید در کیسه‌های پلاستیکی شفاف با درج مشخصات قرار گرفته باشند و داخل بسته بندی آنها خونابه یا آب منجمد وجود نداشته باشد و گوشت لاشه در زمان ذوب شدن، لزج و لغزنده نباشد. وجود این علائم نشان می‌دهد، مرغ قبلا از انجماد خارج و مجدد منجمد شده است .

فاخره بهبهانی - جام‌جم



لینک منبع :توجه به بهداشت مرغ‌های تازه و منجمد

توجه به بهداشت مرغ‌های تازه و منجمد - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../توجه-به-بهداشت-مرغ‌های-تازه-و-منجمد‎Cached16 فوریه 2017 ... گاه در بازار، مرغ‌هایی به فروش می‌رسد که به دلیل نحوه نگهداری نادرست، ویژگی‌های یک مرغ سالم را ندارند، اما سوال اینجاست که چگونه می‌توان یک مرغ تازه ... Images for توجه به بهداشت مرغ‌های تازه و منجمد توجه به بهداشت مرغ‌های تازه و منجمد - 24Khabar.com www.24khabar.com/news/10474781/توجه-به-بهداشت-مرغ‌های-تازه-و-منجمد/ به این نکات بهداشتی توجه کنید: پوست مرغ بسته بندی شده تازه باید درخشنده، مرطوب، یکدست، صاف، بدون تورم و خونمردگی باشد. ماهیچه‌های ران و ساق و گوشت سینه مرغ ... توجه به بهداشت مرغ‌های تازه منجمد onvansho.ir/result/توجه-به-بهداشت-مرغ‌های-تازه-منجمد.html به این نکات بهداشتی توجه کنید پوست مرغ بسته بندی شده تازه باید درخشنده مرطوب یکدست . نسیم آنلاین چرا بهتر است مرغ منجمد نخوریم مرغ منجمد با مرغ تازه می‌شود ... شرایط بهداشتی - عرضه - نگهداری - مرغ تازه و منجمد - فصل گرما www.rtzco.com/news/detail/...بهداشتی...و...مرغ-تازه-و-منجمد.../view/ 14 ژوئن 2015 ... به گزارش فارس از بوشهر، با توجه به گرم شدن شرایط آب و هوایی و اهمیت ... وی در خصوص شرایط نگهداری و عمر ماندگاری مرغ تازه نیز گفت: مرغ تازه سالم ... [PDF] دستورالعمل بهداشتی گوشت مرغ - سازمان میادین میوه و تره بار mayadin.tehran.ir/.../634295802865738354gusht-keifi-behdashti.pdf‎Cached Similarﻛﻴﻔﻲ و ﺑﻬﺪاﺷﺘﻲ ﻧﮕﻬﺪاری، ﺣﻤﻞ وﻧﻘﻞ و ﻋﺮﺿﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮغ. (. ﺗﺎزه و ﻣﻨﺠﻤﺪ. ) -4. ﻣﺮغ ﺑﺪون ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﺑﻪ راﺣﺘﻲ در ﻣﻌﺮض آﻟﻮدﮔﻲ ﻗﺮار ﻣﻲ ... آن درج ﻛﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﺑﺎزرﺳﻴﻦ ﺑﻬﺪاﺷﺘﻲ و ﺧﺮﻳﺪاران ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ و ﭘﻴﮕﻴﺮی ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ. توجه به بهداشت مرغ های منجمد و تازه - هفته نامه نخست | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/33577751 17 فوریه 2017 ... توجه به بهداشت مرغ های منجمد و تازه. به گزارش نخست نیوز،به این نکات بهداشتی توجه کنید: پوست مرغ بسته بندی شده تازه باید درخشنده، مرطوب، ... توجه به بهداشت مرغ های تازه و منجمد - باشگاه خبرنگاران - تی نیوز tnews.ir/news/e4f080358636.html 17 فوریه 2017 ... به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به این نکات بهداشتی توجه کنید: پوست مرغ بسته بندی شده تازه باید درخشنده، مرطوب، یکدست، ... [PDF] ﺑﻬﺩﺍﺷﺕ ﮔﻭﺷﺕ،ﻣﺭﻍ ﻭﻣﺎﻫﯽ - معاونت بهداشتی phc.mui.ac.ir/sites/phc.mui.ac.ir/files/docs/gosht-morgh-mahi.pdf‎Cached Similarﺑﺭﺍی ﻣﺻﺭﻑ ﮔﻭﺷﺕ ﻣﻧﺟﻣﺩ، ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺕ ﺑﻪ ﻣﻘﺩﺍﺭ ﻧﻳﺎﺯ، ﺑﺳﺗﻪ ﻫﺎی ﮔﻭﺷﺕ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺳﻣﺕ ﻳﺧﺩﺍﻥ ﻳﺧﭼﺎﻝ ﻳﺎ ﻓﺭﻳﺯﺭ ... ﮔﻭﺷﺕ ﻫﺎی ﺗﺎﺯﻩ ﻭ ﮔﺭﻡ ﮐﻪ ﻣﻌﻣﻭﻻً ﮐﺷﺗﺎﺭ ﺭﻭﺯ ﻫﺳﺗﻧﺩ، ﺑﻳﺷﺗﺭ ﻣﻭﺭﺩ ﺗﻭﺟﻪ ﻭ ﭘﺳﻧﺩ ﻣﺭﺩﻡ ﻣﺎ ﻗﺭﺍﺭ ﺩﺍﺭﻧﺩ ﺯﻳﺭﺍ. سازمان دامپزشکی کشور ivo.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News...‎Cachedمیزان سلامت و بهداشت تخم مرغ های بسته بندی شده و فله ای با توجه به شرایط هر یک قطعا با یکدیگر ... اینکه تخم مرغ تازه، سالم، کهنه و فاسد چه ویژگی هایی را دارا هستند.