مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر ، به گفته محققان دانشگاه ایالتی جورجیا امولسیون های افزوده شده به غذاها موجب بهبود بافت و افزایش مدت زمان نگهداری آنها می شود.

محققان دریافتند در موش ها، مصرف مداوم دو امولسیون متداول منجر به تغییراتی در باکتری های روده شد که این تغییرات عامل محرک التهاب و سرطان روده شدند. این دو امولسیون شامل پلی سوربات ۸۰ و کربوکسی متیل سلولز بودند.

سرطان روده علت اصلی مرگ ناشی از سرطان در سراسر دنیاست. شواهد متعددی نشان می دهد که میکروب های روده در بروز سرطان روده نقش دارند.

امیلی ویینوی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «شیوع سرطان روده از اواسط قرن ۲۰ به شدت در حال افزایش است. ویژگی اصلی این بیماری، وجود میکروبی تغییریافته در روده است که باعث ایجاد محیطی مناسب و مطلوب برای تشکیل تومورها می شود.»

همین تیم تحقیق در گزارشات قبلی خود اعلام کرده بودند که مصرف امولسیون های رژیمی موجب ایجاد التهاب با درجه پایین در روده می شود.



لینک منبع :ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده

ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده - خبرگزاری مهر ... www.mehrnews.com/.../ارتباط-مواد-افزودنی-در-غذاهای-فرآوری-شده-با-سرطان-روده‎Cached12 نوامبر 2016 ... مطالعه جدید نشان می دهد افزودنی های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان روده در موش ها مرتبط بود. ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده - انجمن علمی ... food.ssc.um.ac.ir/index.php?option=com...id...‎Cachedارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده. مطالعه جدید نشان می دهد افزودنی های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان. روده در موش ها مرتبط بود. ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده www.hamshahrionline.ir/details/352358 12 نوامبر 2016 ... همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان می‌دهد افزودنی‌های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان روده در موش‌ها مرتبط بود. ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده - خبرلند khabarland.com/.../ارتباط-مواد-افزودنی-در-غذاهای-فرآوری-شده-با-سرطان-روده‎Cached12 نوامبر 2016 ... سلامت نیوز:مطالعه جدید نشان می دهد افزودنی های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان روده در موش ها مرتبط بود.به گزارش سلامت نیوز به ... میهن مگ - ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده https://mihanmag.com/.../ارتباط_مواد_افزودنی_در_غذاهای_فرآوری_شده_با_سرطان_روده‎Cached15 مه 2017 ... همراه با مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده یک مطالعه جدید نشان می دهد مواد افزودنی مورد استفاده در بسیاری از غذاهای فرآوری شده موارد سرطان ... آنا | ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده www.ana.ir/news/158444‎Cached12 نوامبر 2016 ... نتایج مطالعه جدید نشان می‌دهد افزودنی‌ها استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان روده در موش‌ها مرتبط بود. ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده - kodoom.com ... news.kodoom.com/.../ارتباط-مواد-افزودنی-در-غذاهای-فرآوری/.../6068049/‎Cached12 نوامبر 2016 ... به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان دانشگاه ایالتی جورجیا امولسیون های افزوده شده به غذاها موجب بهبود بافت و افزایش مدت زمان نگهداری آن ها می شود. ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده - آفتاب www.aftabir.com/news/article/view/2016/11/12/1548616 12 نوامبر 2016 ... همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان می‌دهد افزودنی‌های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان روده در موش‌ها مرتبط بود. ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده - ایسکانیوز ... khabarfarsi.com/u/28004127 گریپ فروت به کاهش خطر ابتلا به سرطان های معده، روده بزرگ، مثانه، پستان و مری کمک می کند. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان با رادیکال های آزاد، مواد خطرناکی که موجب ... مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده ارتباط دارد - پاندا رسا www.pandarasa.ir/Tags?...مواد+افزودنی...غذاهای+فرآوری+شده+با+سرطان+روده+ارتباط... لا به سرطان دهان وحلق با مصرف الکل و مواد مخدر...سرطان دهان وحلق یکی از خطرناک ترین انواع سرطان است که احتمال ابتلا به آن با مصرف مواد مخدر و الکل شش......لق , مواد مخدر ...