مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا

به گزارش جام جم آنلاین به از باشگاه خبرنگاران، براساس تحقیقات با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیب خوراکی ها آزاد می شوند، از جمله ماده سمی نئو در حرارت بالای 150 درجه سانتیگراد در خوراکی ها ایجاد می شود که زمینه ساز ابتلا به سرطان های دستگاه گوراش به ویژه سرطان روده است.

کارشناسان همچنین در تحقیقات خود دریافتند، نرخ ابتلا به بیماری های قلبی در کشورهایی که به طور سنتی از حرارت بالا و روغن برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود از جمله اسکاتلند بسیار بالا است که یکی از دلایل مرگ مردم در این کشور محسوب می شود.

علاوه بر اسکاتلند در کشورهای جنوب شرق آسیا نیز به مقدار زیاد از روغن با حرارت بالا برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود، اما در کشور چین که به طور سنتی روش های بخار پز کردن و پختن مواد غذایی رایج است مردم از طول عمر بالا و سلامت بهتری برخوردار هستند.

این پژوهش توسط محققان دانشگاه ادینبورگ بر روی مردم با قومیت های مختلف انجام شده و کارشناسان براساس آن هشدار می دهند افراد از روغن کمتر استفاده کنند و هرگز از روغنی که برای سرخ مورد مصرف قرار گرفته دوباره استفاده نکنند، زیرا می تواند باعث آزاد شدن مواد سمی و افزایش کلسترول بد خون در آنها شود که نتیجه این تحقیق در مجله علوم تغذیه به چاپ رسیده است.



لینک منبع :بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا

بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا/ کشوری که مردم ... www.yjc.ir/.../بهترین-و-بدترین-کشورها-از-لحاظ-شیوه-طبخ-سنتی-غذا-کشوری-که-مردم-آن-با-آشپزی-خودکشی-می‌کنند‎Cached10 نوامبر 2016 ... بدترین و بهترین کشورهای دنیا به لحاظ شیوه پخت سنتی غذا/ در این کشور مردم به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ ... بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا ... - خبرگزاری دانا danakhabar.com/.../بهترین-و-بدترین-کشورها-از-لحاظ-شیوه-طبخ-سنتی-غذا-کشوری-که-مردم-آن-با-آشپزی-خودکشی-می‌کنند 12 نوامبر 2016 ... دانشمندان روشهای پخت سنتی غذا در کشورهای مختلف جهان را بررسی کرده و به نتایج جالبی دست یافته اند. الف - بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا alef.ir/vdcgwx9tnak9qt4.rpra.html?412435‎Cached10 نوامبر 2016 ... دانشمندان روشهای پخت سنتی غذا در کشورهای مختلف جهان را بررسی کرده و به نتایج جالبی دست یافته اند. بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا/ کشوری که مردم ... mantagheazad.ir/.../بهترین%20و%20بدترین%20کشورها%20از%20لحاظ%20شیوه%20طبخ%... 10 نوامبر 2016 ... دانشمندان روشهای پخت سنتی غذا در کشورهای مختلف جهان را بررسی کرده و به نتایج جالبی دست یافته اند. بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا - kodoom.com ... news.kodoom.com/.../بهترین-و-بدترین-کشورها-از-لحاظ/.../6063320/‎Cached9 نوامبر 2016 ... دانشمندان روشهای پخت سنتی غذا در کشورهای مختلف جهان را بررسی کرده و به نتایج جالبی دست یافته اند./ به از باشگاه خبرنگاران، براساس تحقیقات ... بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا ... - خبر فارسی khabarfarsi.com/u/28185022 15 نوامبر 2016 ... بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا/ کشوری که مردم آن با . ... اگر یک غذای پر از روغن زیتون را در مایکروفر می گذارید، امواج مایکرو ... بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا-خبرگزاری بیان ... bayan-news.ir/1395/.../بهترین-و-بدترین-کشورها-از-لحاظ-شیوه-طبخ/‎Cached10 نوامبر 2016 ... بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا. ساس تحقیقات با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیب خوراکی ها آزاد می شوند، از جمله ... بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا/ کشوری ... - سرخط www.sarkhat.com/.../بهترین-بدترین-کشورها-از-لحاظ-شیوه-طبخ-سنتی-غذا-کشوری-که-مردم-آن-با-آشپزی-kqtguj/ ... فارسی است که توسط گروهی پژوهشگران و محققان ایرانی مقیم آمریکا ساخته شده است. ... بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا/ کشوری که مردم آن با ... بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا Archives ... bayangolpayegan.ir/tag/بهترین-و-بدترین-کشورها-از-لحاظ-شیوه-طبخ بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا. ساس تحقیقات با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیب خوراکی ها آزاد می شوند، از جمله ماده سمی نئو در ... بهترین و بدترین کشورها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا - 24Khabar.com www.24khabar.com/.../بهترین-Ùˆ-بدترین-کشورها-از-لحاظ-شیوه-طبخ-سنتی-... 4 مه 2017 ... به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ براساس تحقیقات با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیب خوراکی ها آزاد ...