مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

از فویل‌های آلومینیومی کمتر استفاده کنید!

همچنین بیشتر رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها هم برای گرم نگهداشتن غذاهای مختلف به عنوان محافظ از آن استفاده می‌کنند.

مثلا اغلب مرغ‌های بریان با استفاده از فویل‌های آلومینیومی پوشیده می‌شوند تا گرم بمانند. ضمن این که امروزه استفاده از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی در آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها به منظور بسته‌بندی و جابه‌جایی غذا از مکانی به مکان دیگر نیز متداول شده است. غافل از این که همین فویل‌ها و ظروف یکبار مصرف آلومینیومی خطراتی دارد که می‌تواند در طولانی مدت سبب بروز عوارض و مشکلاتی در مصرف‌کننده شود.

لازم است بدانید برخی فویل‌ها و ظروف آلومینیومی بخصوص انواع بی نام و نشان آن دارای مقادیری سرب است که می‌تواند موجب آلودگی مواد غذایی شود.

هنگام تولید این فویل‌ها، آلومینیوم در مسیر ریل مانندی نازک شود و برای تسهیل حرکت آن از روغن‌های صنعتی چرب که حاوی ترکیبات سرب‌دار هستند استفاده می‌شود که در اغلب موارد چون پاکسازی آن از روی ورقه‌های آلومینیوم مخارج بالایی به همراه دارد، برخی کارخانه‌های غیرمتعهد از پاکسازی آن خودداری می‌کنند.

انباشت تدریجی سرب در بدن به صورت مخفیانه در درازمدت بیشترین آسیب‌زایی را روی کودکان زیر شش سال و به طور جدی‌تر زیر سه سال دارد که باعث کوتاه قدی و توقف رشد می‌شود.

در بزرگسالان نیز می‌تواند باعث مشکلات گوارشی و آسیب به کلیه‌ها شود. یکی دیگر از عوارض فویل‌های آلومینیومی، اکسید آلومینیومی است که توسط این فلز و بر سطح آن تولید می‌شود و می‌تواند در مجاورت با غذا، باعث افزایش بار شیمیایی و آلوده شدن آن شود.

غذا را درون فویل حرارت ندهید

نتایج تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد پیچیدن مواد گوشتی در داخل فویل‌ها و قرار دادن آن در مجاورت حرارت فر، امکان مهاجرت ترکیبات سمی این فویل‌ها به درون مواد غذایی را افزایش می‌دهد و این فعل و انفعالات شیمیایی زمانی خطرناک تر می‌شود که سطح گوشت یا غذا با مقداری آبلیمو، رب، سرکه یا حتی ماست اسیدی شده باشد که در این صورت سرعت انتقال ترکیبات سمی آلومینیوم به ماده غذایی دو چندان خواهد شد.

آثار مخرب آلومینیوم و اکسید آن بر بدن

در جدیدترین تحقیقات انجام شده مشخص شده بر اثر ورود یون یا اکسید آلومینیوم به بدن، اختلالاتی در سیستم عصبی مرکزی و حافظه ایجاد می‌شود که می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد.

در ضمن این فلز با ایجاد اختلال در متابولیسم استخوان، خطر پوکی استخوان را افزایش داده و موجب افزایش سمیت کبدی و کلیوی و همچنین تجمع آلومینیوم در مفاصل و ایجاد آرتریت می‌شود البته با توجه به این که آلومینیوم در طولانی مدت اثرات سوء می‌گذارد و اغلب، عامل اصلی بروز این عوارض و بیماری‌ها در افراد ناشناخته می‌ماند، تاکنون در خصوص عوارض آلومینیوم بر بدن صریحا گزارشی نشده است اما چون در آزمایشات انجام شده ثابت شده این فلز می‌تواند چنین عوارضی را در بدن ایجاد کند، باید در استفاده از آن جانب احتیاط را رعایت کرد.

فاخره بهبهانی - جام‌جم



لینک منبع :از فویل‌های آلومینیومی کمتر استفاده کنید!

از فویل‌های آلومینیومی کمتر استفاده کنید! - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../از-فویل‌های-آلومینیومی-کمتر-استفاده-کنید‎Cached29 سپتامبر 2016 ... فویل‌های آلومینیومی یکی از پرکاربردترین وسایلی است که اغلب خانواده‌ها به منظور مغز پخت و خوش‌طعم شدن غذاهای گوشتی همچون مرغ، ماهی و گوشت، آنها ... از فویل‌های آلومینیومی کمتر استفاده کنید - بولتن نیوز www.bultannews.com/fa/.../از-فویل‌های-آلومینیومی-کمتر-استفاده-کنید 30 سپتامبر 2016 ... به گزارش بولتن نیوز ، بیشتر رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها هم برای گرم نگهداشتن غذاهای مختلف به عنوان محافظ از فویل های آلومینیومی استفاده می‌کنند. از فویل‌های آلومینیومی کمتر استفاده کنید! - تدبیر و امید | دمادم https://damadam.ir/.../از-فویل‌های-آلومینیومی-کمتر-استفاده-کنید/3791455 فویل‌های آلومینیومی یکی از پرکاربردترین وسایلی است که اغلب خانواده‌ها به منظور مغز پخت و خوش‌طعم شدن غذاهای گوشتی همچون مرغ، ماهی و گوشت، آنها را ... - از فویل‌های آلومینیومی کمتر استفاده کنید - چه خبر www.chekhabar.ir/News/.../از-فویل‌های-آلومینیومی-کمتر-استفاده-کنید 6 مارس 2017 ... فویل‌های آلومینیومی یکی از پرکاربردترین وسایلی است که اغلب خانواده‌ها به منظور مغز پخت و خوش‌طعم شدن غذاهای گوشتی همچون مرغ، ماهی و گوشت، آنها ... از فویل‌های آلومینیومی کمتر استفاده کنید alamdarart.rozblog.com/.../از-فویلهای-آلومینیومی-کمتر-استفاده-کنید.html 11 دسامبر 2016 ... از فویل‌های آلومینیومی کمتر استفاده کنید 1 . از فویل‌های آلومینیومی کمتر استفاده کنید! - جام جم آنلاین 29 سپتامبر 2016 ... فویل‌های آلومینیومی ... عوارض و خطرات فویل آلومینیومی برای بدن - نمناک namnak.com/مضرات-فویل-آلومینیومی.p37399‎Cachedفویل آلومینیومی کمتر استفاده کنید. مثلا اغلب مرغ های بریان با استفاده از فویل های آلومینیومی پوشیده می شوند تا گرم بمانند. ضمن این که امروزه استفاده از ظروف ... آیا استفاده از فویل آلومینیومی در پخت و پز امن است؟ - عصر ایران www.asriran.com/.../آیا-استفاده-از-فویل-آلومینیومی-در-پخت-و-پز-امن-است‎Cachedافزون بر این، مقداری از آلومینیومی که مصرف می کنید از افزودنی های غذایی مانند مواد ... استفاده کمتر از فویل آلومینیومی: استفاده از فویل آلومینیومی را برای پخت و پز، ... آیا استفاده از فویل آلومینیوم در پخت و پز ایمن است؟ - رژیم سلامتی https://www.foodregime.com/.../1226-آیا-استفاده-از-فویل-آلومینیوم-در-پخت-و-پز-ایمن-است؟.html‎Cachedصفحه اصلیمقالات رژیممقالات تغذیه و رژیم غذاییآیا استفاده از فویل آلومینیوم در پخت ... فویل قلع، یک، ورق براق کاغذ نازک از فلز آلومینیوم است آن به ضخامت کمتر از 0.2 .... اجتناب از پخت و پز با حرارت بالا: غذاهای خود را در دمای پایین تر طبخ کنید. آیا پختن غذا با فویل آلومینیومی بی ضرر است؟ - سلامتی salamati.ir/2017/05/.../آیا-پختن-غذا-با-فویل-آلومینیومی-بی-ضرر-ا/‎Cached27 مه 2017 ... برخی معتقدند استفاده از فویل آلومینیومی در پخت و پز ممکن است موجب شود .... کمتر از فویل آلومینیومی استفاده کنید: در پخت و پزهای خود کمتر از ... کاربردهای جالب فویل آلومینیومی - بیتوته www.beytoote.com/housekeeping/.../interesting1-applications-foil1.html‎Cachedکاربردهای فویل آلومینیومی کاربرد آلومینیومی استفاده از فویل های آلومینیومی, کاربردهای مفید آلومینیوم ... با فویل آلومینیومی زمان کمتری برای اتوکشی صرف کنید.