به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران ، محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، اظهار داشت: امروزه در بسیاری کشورهای جهان از جمله ایران چای به عنوان نوشیدنی دلچسب و پر طرفدار مصرف میشود که به علت ذائقه مختلف افراد، این نوشیدنی در انواع طعمها و اشکال متعددی عرضه میشود.
عزیزی تصریح کرد: عوامل بسیاری در مرغوب بودن چای نقش داشته که از جمله این موارد می توان به شرایط آب و هوایی، عوامل ژنتیکی، نحوه برداشت و پروسه فرآوری محصول اشاره کرد.
وی در رابطه با باور اشتباه مصرف کنندگان در خصوص رنگ چای هنگام خرید، افزود: کم رنگ بودن چای را نمی توان یکی از شاخصهای سنجش کیفیت چای محسوب کرد چرا که انجام اقدامات لازم برای افزایش رنگ چای، به پایین آمدن میزان کیفیت این محصول میانجامد. بنابراین، نمی توان از آن به عنوان معیار مناسبی در انتخاب چای بهره برد.
عزیزی با بیان اینکه عادت کردن به طعم چای، مهمترین عامل گرایش به چایهای خارجی است، تصریح کرد: متاسفانه در این صنعت مطابقت کیفیت با ذائقه مصرف کننده از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و یکی از شگردهای جلب توجه مشتریان افزودن رنگ و اسانس های مختلف به چای است؛ غافل از اینکه این مواد محصول را از حالت طبیعی خود خارج میکنند.
این متخصص صنایع غذایی در خصوص ارتباط بین مصرف بیش از حد چای خارجی با بروز انواع بیماریها اضافه کرد: در چای خارجی مواد آفتکش و سموم مختلف به وفور یافت میشود و مصرف این محصولات آثار زیانباری را در درازمدت به دنبال دارد که ازجمله آن می توان به شیوع سرطان در میان مصرفکنندگان دائمی چایهای خارجی اشاره کرد.
وی چایهای ساخت داخلی را عاری از هرگونه مواد آفتکش و سموم مربوط به دفع آفات خواند و اظهار داشت: چای کشور بدلیل نبود هیچگونه ماده سمزدا و اسانسهای عطری در دسته چای های با کیفیت بالا و سالم به شمار میروند که البته برخورداری از این ویژگیها در گرو رعایت الزامات برداشت، انتقال و فرآوری محصول است.
عزیزی درخصوص مصرف کودهای شیمیائی عنوان کرد: با تدابیری که از سوی پژوهشکدهها طی سالیان اخیر صورت گرفته، از سویی مصرف این کودها به نسبت سال های گذشته به اندازه یک دوم کاهش یافته است و از سوی دیگر استفاده از کودهای حیوانی و محلولهای حاوی ریزمغزیها به منظور ارتقای هر چه بیشتر کیفیت محصول بیش از پیش به چشم میخورد.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در پایان یادآور شد: تعامل بیشتر چایکاران با مسئولان صنعت چای و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص ارائه آموزش های مورد نیاز به منظور کشت، نحوه صحیح برداشت واریته (بذر گیاه) ، اصلاح نژاد و طعم محصول مورد نظر از سوی کارخانجات تهیه چای و در نهایت فرهنگسازی می تواند تأثیر بسزایی در کاهش عوارض ناشی از مصرف بیش از حد چای های عطری و ایجاد نگرش مثبت در مصرف کنندگان داخلی نسبت به مصرف چای ایرانی داشته باشد.
لینک منبع :
وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکندوقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/.../وقتی-چای-خارجی-استکان-ایرانیها-را-زهرآگین-میکندCached16 سپتامبر 2016 ... رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف بیش از حد چای خارجی میتواند زمینه
بروز بیماریهایی همچون سرطان را فراهم کند.
Images for وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند
وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند
www.fardanews.com/.../وقتی-چای-خارجی-استکان-ایرانیها-را-زهرآگین-میکندCached18 سپتامبر 2016 ... رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف بیش از حد چای خارجی میتواند زمینه
بروز بیماریهایی همچون سرطان را فراهم کند.
وقتی چای خارجی استکان ایرانی ها را زهرآگین می کند - باشگاه خبرنگاران
tnews.ir/news/f3eb70608564.html
16 سپتامبر 2016 ... رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف بیش از حد چای خارجی می تواند زمینه
بروز بیماری هایی همچون سرطان را فراهم کند.
وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند | شهرپزشک
shahrepezeshk.com/.../وقتی-چای-خارجی-استکان-ایرانیها-را-زهرآگین-میکندCachedوقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند. رئیس انجمن صنایع غذایی ایران
گفت: مصرف بیش از حد چای خارجی میتواند زمینه بروز بیماریهایی همچون سرطان را ...
وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند - آموزش زبان
ncpll1392.ir/ار-اس-اس-خوان/وقتی-چای-خارجی-استکان-ایرانیها-را-زه/Cached16 سپتامبر 2016 ... وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند. محمد حسین عزیزی رئیس انجمن
صنایع غذایی ایران، داخل حرفوگو با گزارشگر کلینیک جمعیت ...
وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند | فردا نیوز
vista.ir/cdn/30612707Cachedرئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف بیش از حد چای خارجی میتواند زمینه
بروز بیماریهایی همچون سرطان را فراهم کند.
وقتی چای خارجی استکان ایرانی ها را زهرآگین می کند - onvansho
https://onvansho.ir/.../وقتی-چای-خارجی-استکان-ایرانی-ها-را-زهرآگین-می-کند.html
اندر حکایت یک اعتیاد سرطانزا؛ وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند.
احتمال آلودگی چای کیسهای به مواد شیمیایی زندگی روزمره ما ایرانیها با نوشیدن چای ...
وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند | - پورتال خبرخوان ...
elim.ir/fa/.../وقتی-چای-خارجی-استکان-ایرانیها-را-زهرآگین-میکند/Cachedباشگاه خبرنگاران: محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، اظهار داشت:
امروزه در بسیاری کشورهای جهان از جمله ایران چای به عنوان نوشیدنی دلچسب و پر طرفدار
...
اندر حکایت یک اعتیاد سرطانزا/ وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را ...
www.cloob.com/.../اندر_حکایت_یک_اعتیاد_سرطان%26zwnj%3Bزا%2F_وقتی_چای_خارجی_استکان_ایرانی%26zwnj%3Bها
17 سپتامبر 2016 ... اندر حکایت یک اعتیاد سرطانزا/ وقتی چای خارجی استکان ایرانیها را زهرآگین میکند.
دوشنبه 23 مرداد 1396 ساعت 15:25