مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

خورشت هویج تبریزی

ساکنان اصلی شمال شرقی کشورمان این خورشت را با زردک درست می‌کنند که ریشه‌ای است زردرنگ و سرشار از بتاکاروتن و بسیار مفید برای سلامت جنسی مردانه. از ویژگی‌های مفید سلامتی هویج هم همین بس که جزو اولین مواد غذایی است که به نوزاد برای شروع خوردن جامدات داده می‌شود. هویج دوست خوب تیزبینی چشم‌های شماست. پس اگر دوست دارید روش طبخ جدیدی برای گنجاندن هویج در رژیم غذایی‌تان داشته باشید، این مواد را آماده کنید:

هویج خلال شده: 800 گرم

گوشت ماهیچه: 400 گرم

پیاز نگینی : شده یک عدد

گوجه‌فرنگی : 5 عدد

آلو خورشتی : 5 عدد

لیموعمانی : 3 عدد

آب گوشت : یک لیوان

نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران : به مقدار لازم

روغن مایع : به مقدار لازم

رب : 2 قاشق غذاخوری

هویج‌هایتان را پوست گرفته و به صورت یک دست باریک به اندازه کبریت خلال کنید. روغن را روی شعله ملایم بگذارید تا داغ شود و هویج را در روغن داغ بریزید و هویج‌ها را سرخ کنید. راز خوش‌طعمی این غذا به سرخ شدن هویج‌ها مربوط است.

پس هویج‌هایتان را حتما به اندازه کافی سرخ کنید تا طلایی شوند و به تفت دادن آن بسنده نکنید. گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌حلقه بریده و دو طرف آن را سرخ می‌کنیم. پیاز خرد شده و زردچوبه را در ظرف دیگری کمی تفت دهید و بعد تکه‌های درشت گوشت را به آن اضافه کنید. فلفل و زعفران را به گوشت اضافه کنید و کمی بعد یک لیوان آب گوشت را بیفزایید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.

بعد از پخت کامل گوشت، هویج‌ها را در ظرف ریخته و آلو و لیموعمانی را به آن اضافه می‌کنیم و گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه‌حقله کرده روی خورشت می‌گذاریم. در آخرین مرحله رب را سرخ کرده و همراه نمک به خورشت اضافه می‌کنیم و 10 دقیقه‌ای می‌گذاریم با هم بپزند و طعم همدیگر را بگیرند.

* برخلاف تصور اولیه که هویج طعم شیرینی به خورشت می‌دهد، این خورشت با داشتن آلو و افزودن لیموعمانی، خورشت ترش‌مزه‌ای محسوب می‌شود.

* اگر می‌خواهید خورشت ملس‌تری داشته باشید، لیموعمانی را حذف کرده و کمی آبغوره به خورشت اضافه کنید.

* به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ هم می‌توانید استفاده کنید.

* این خورشت کم‌آب است و اگر آب زیادی در خورشت ریخته بودید، در ظرف را بردارید تا آب اضافی آن کشیده شود.

چاردیواری



لینک منبع :خورشت هویج تبریزی

Images for خورش هویج تبریزی طرز تهیه خورش هویج تبریزی خوشمزه | ستاره setare.com/fa/news/.../طرز-تهیه-خورش-هویج-تبریزی-خوشمزه‎Cached11 سپتامبر 2016 ... خورش هویج تبریزی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه تبریز است. برای تهیه خورش هویج تبریزی به خلال هویج سرخ‌شده، گوشت خورشتی، زعفران و . طرز تهیه خورشت هویج تبریزی - تالاب www.talab.org/cookery/khoreshd/tabrizi-carrot-stew-recipe.html‎Cachedطرز تهیه خورش هویج تبریزی مواد لازم پیاز 1 عددنمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداریرب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ. طرز تهیه خورش هویج تبریزی - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../طرز-تهیه-خورش-هویج-تبریزی‎Cached22 سپتامبر 2015 ... تصویر طرز تهیه خورش هویج تبریزی. طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه ... طرز تهیه خورش هویج تبریزی - نمناک namnak.com/خورش-هویج.p16793‎Cachedخورش هویج الزاماً یک خورش شیرین نیست. اگر طرفدار خورش های ترش هستید، این خورش را با مزه ملس و ترش درست کنید.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید. خورش هویج (تبریز) - تبیان article.tebyan.net/123955/خورش-هویج-تبریز-‎Cached18 مه 2010 ... مواد لازم: پیاز 1 عدد نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداری رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری گوشت ماهیچه یا ران مرغ 500 گرم آلوی خورشتی 200 گرم هویج ... طرز تهیه خورش هویج تبریزی - بیتوته www.beytoote.com/cookery/ghazaha/tabrizi1-carrot-stew1.html‎Cached Similarخورش هویج تبریزی طرز تهیه خورش هویج تبریزی پخت خورش هویج تبریزی,درست کردن خورش هویج تبریزی,مواد لازم برای خورش هویج تبریزی,سایت آشپزی,پخت انواع ... طرز تهیه خورش هویج تبریزی - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/421733/طرز-تهیه-خورش-هویج-تبریزی‎Cached Similarطرز تهیه خورش هویج تبریزی : ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا ... آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج مجلسی تبریزی با گوشت و مرغ - پاتوق من mepatogh.ir/9918/carrot-stew/‎Cached13 سپتامبر 2016 ... آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج مجلسی تبریزی با گوشت و مرغ آموزش آشپزی و دستور پخت خورش هویج تبریزی جا افتاده و خوشمزه مواد لازم خورش هویج ... خورش هویج ( تبریز ) - مامی سایت - پرتال تخصصی بانوان www.mamisite.com/cooking/stew/536-carrot-stew‎Cached Similarاین خورش از غذاهای سنتی شهر تبریز است و معمولاً نوع اصیل آن با ریشه ای به نام زردک که شباهت زیادی به هویج دارد تهیه میشود. ( ریشه زردک حتی از نظر طعم نیز بسیار به ...