نحوه شستوشوی میوههای نرم : اگر میوههای نرمیکه بافت ظریفی دارند آغشته به آلودگی قابل رویت باشند بهتر است پیش از شستن پاک شوند. در مرحله بعد یک ظرف بزرگ را پر از آب سرد کنید و میوهها را درون آن غوطهور کرده و به آرامیبشویید و سپس درون آبکش بریزید و آبکش را درون ظرف آب تمیزی به مدت 5 دقیقه قرار دهید و در نهایت کمیآب روی میوهها بگیرید. به دلیل نفوذ مواد ضدعفونی کننده و شوینده به بافت میوههای نرم و له فقط به شستن آنها با آب معمولی اکتفا کنید. لازم است بدانید استفاده از مواد ضدعفونیکننده از مدت ماندگاری میوههای نرم میکاهد.
شستوشوی میوههای چرب: اگر سطح میوههای چرب، گلآلود نباشد بهتر است آنها را فقط با مایع ظرفشویی و اسکاچ و آب بشویید. مایع ظرفشویی قدرت تخریب و انهدام میکروبها را ندارد فقط سطح میوه را لغزنده کرده و باعث جدا شدن میکروبها از میوه میشود. در صورتی که میوهها آلوده و گلی باشند استفاده از چند قطره ماده ضدعفونی کننده در آبی که میوه و سبزی در آن غوطهور است مورد نیاز است. میوههای انباری بهتر است علاوهبر شستوشو به روش بالا، پوستگیری شوند. سموم و واکس چربی که به این میوهها زده میشود با ضدعفونی کردن از بین نمیرود.
میوههای با پوست ضخیم چطور؟ مرکبات، کیوی، خربزه، طالبی و هندوانه را میتوانید بدون استفاده از مواد شوینده فقط با اسکاچی نرم، تمیز و آبکشی کنید. درخصوص موز هم خوب است بدانید این میوه به دلیل آن که در تماس با آب، سریع سیاه میشود بهتر است قبل از مصرف با آب سرد شسته و با حوله خشک شود.
لازم است بدانید مدت زمان ماندگاری میوههای نشسته بیشتر از میوههای شسته است، اما چون میوه باید به صورت شسته داخل یخچال قرار گیرد، باید پس از شستوشو کاملا خشک شوند، در دستمالی نخی قرار گیرند و داخل یک آبکش یا ظرف استیل نگهداری شوند. اغلب افراد بر این باورند که هر چه میوه در دمای خنکتر نگهداری شود عمر بیشتری خواهد داشت، اما باید بدانید سرمای زیاد باعث آسیب به بافت میوه شده و از عمر آن میکاهد در نتیجه طبقه وسط و جامیوهای یخچال بهترین مکان برای نگهداری میوهها هستند.
نتیجه یک تحقیق، میوه را با سرکه بشویید: محققان سازمان غذا و داروی آمریکا در یک تحقیق چهار روش شستوشوی میوهها را با صابون ضد باکتری، محلول رقیق سرکه (یک قسمت سرکه در سه قسمت آب)، ساییدن میوه با فرچه و شستن با آب معمولی مورد بررسی قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که شستن میوهها با فرچه و آب 85 درصد و شستوشو با محلول رقیق شده سرکه و سپس آب سرد تا 98درصد باکتریهای سطح میوه را از بین میبرد. این روش برای میوههایی با سطح صاف مناسب است اما سبزیهایی مانند بروکلی، برگ کاهو و اسفناج را بهتر است در محلول سرکه بخیسانید.
فاخره بهبهانی
لینک منبع :
نحوه شستوشوی انواع میوهها!نحوه شستوشوی انواع میوهها! - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../نحوه-شستوشوی-انواع-میوههاCached16 ژوئن 2016 ... تصویر نحوه شستوشوی انواع میوهها! نحوه شستوشوی میوههای نرم : اگر میوههای نرمیکه
بافت ظریفی دارند آغشته به آلودگی قابل رویت باشند بهتر است ...
روش شستشوی انواع میوه ها به بهترین شکل ممکن!
www.fardanews.com/.../روش-شستشوی-انواع-میوه-ها-به-بهترین-شکل-ممکنCached30 ژوئن 2016 ... لازم است بدانید مدت زمان ماندگاری میوههای نشسته بیشتر از میوههای شسته است، اما چون
میوه باید به صورت شسته داخل یخچال قرار گیرد، باید پس از ...
۳ روش برای شستن انواع میوهها - فردا
www.fardanews.com/fa/news/.../۳-روش-برای-شستن-انواع-میوههاCached24 ژوئن 2017 ... بهتر است برای شستن میوههایی مانند زردآلو، آلو، خرمالو، انواع توت، توت فرنگی،
ازگیل، انگور، گیلاس و آلبالو، یک ظرف بزرگ را پر از آب خنک کنید ...
آخرین خبر | نحوه شستوشوی انواع میوهها!
akharinkhabar.ir/girly/3540369Cached17 ژوئن 2017 ... نحوه شستوشوی میوههای نرم : اگر میوههای نرمیکه بافت ظریفی دارند آغشته به آلودگی
قابل رویت باشند بهتر است پیش از شستن پاک شوند. در مرحله ...
آخرین خبر | نحوه شستوشوی انواع میوهها! - AKHARINKHABAR.ir
akharinkhabar.ir/girly/3540369/نحوه-شستوشوی-انواع-میوههاCached17 ژوئن 2017 ... نحوه شستوشوی میوههای نرم : اگر میوههای نرمیکه بافت ظریفی دارند آغشته به آلودگی
قابل رویت باشند بهتر است پیش از شستن پاک شوند. در مرحله ...
روش صحیح شستشوی انواع میوه ها | ضد عفونی کردن میوه | سلامت دات لایف
https://salamat.life/ازدواج-و.../روش-صحیح-شستشوی-انواع-میوه-هاCachedسلامت دات لایف در جریان این نوشته طریقه شستشوی انواع میوه ها را به شما آموزش خواهد
داد. ... نحوه شستشوی میوه های نرم : اگر میوه های نرمی که بافت ظریفی دارند آغشته به ...
نحوه شست و شو صحیح میوه و سبزی - معاونت خدمات و محیط زیست شهری
https://services.mashhad.ir/.../91532-نحوه-شست-صحیح-میوه-سبزی.htmlCached
Similarنحوه شست و شو صحیح میوه و سبزی. روشهای صحیح شستشوی میوه جات و سبزی جات
برای از میان بردن ... از خریدن انواع کثیف، لکهدار و بیش از حد نرم خودداری کنید.
کنبافت انواع میوه های اسکاچی - دانشنامه آزاد - فارس ویکی
farswiki.ir/کودکان/بافت_انواع_میوه_های_اسکاچیCached5 روز پیش ... ۳ روش برای شستن انواع میوه ها روش شستشوی انواع میوه ها به بهترین شکل ممکن روش
صحیح شستشوی انواع میوه ها ضد عفونی میوه نحوه شست وشوی ...
چگونگی خرید و شستشوی میوه و سبزیجات - تبیان
article.tebyan.net/.../چگونگی-خرید-و-شستشوی-میوه-و-سبزیجاتCached6 مه 2012 ... برای شستشوی میوه و سبزیجاتی که پوستشان خوردنی است، از مواد شوینده استفاده
نکنید؛ زیرا ممکن است مواد روی آن به دقت شسته نشود.
نحوه شستوشوی انواع میوهها! - شبکه اجتماعی هم میهن
https://hammihan.com/post/11401210
نحوه شستوشوی انواع میوهها! [لینک] · ilike · و 4 نفر · 0 نظر. محتوای سایت توسط
کاربران تولید شده است و «شبکه اجتماعی هم میهن» هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد
.
دوشنبه 23 مرداد 1396 ساعت 23:16