مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟

به گزارش جام جم سرا ،​ شراره حسینی اظهارداشت: چای در بین خانواده‌های ایرانی جایگاه بسیار ارزشمندی دارد و کمتر کسی در کشور از خوردن چای اجتناب می‌کند.

وی افزود: اما برخی‌ها با رعایت نکردن اصول مصرف نه فقط چای بلکه تمام مواد غذایی باعث آسیب رساندن به بدن خود می‌شوند.

متخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن چای پررنگ معمولاً برای بدن مناسب نیست و افرادی که دارای مشکلات قلبی یا معده‌ای حساس دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند، اما چای کم رنگ می‌تواند جای آب را برای بدن پر کند.

وی با بیان این مطلب که معمولاً افراد سعی می‌کنند بعد از غذا چای بخورند، گفت: افراد می‌توانند با رعایت کردن فاصله زمانی بین مصرف غذا و میوه، چای را نیز در فواصل متفاوت استفاده کنند و آن را بلافاصله بعد از خوردن غذا میل کنند.

حسینی تصریح کرد: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون چای ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.

متخصص تغذیه گفت: هر شخصی باید بنا به شرایط جسمی خود تغذیه‌ای متعادل را انتخاب کند تا دچار عوارض‌های گوناگون چاقی، کم خونی، فشار خون بالا، دیابت و غیره نشود.

منبع: فارس



لینک منبع :چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟

چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ - باشگاه خبرنگاران www.yjc.ir/fa/news/5554683/چرا-نباید-چای-را-پررنگ-بنوشیم‎Cachedمتخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن چای پررنگ معمولاً برای بدن مناسب نیست و افرادی که دارای مشکلات قلبی یا معده‌ای حساس دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند، اما چای ... چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/313910/چرا-نباید-چای-را-پررنگ-بنوشیم 5 آوریل 2016 ... متخصص تغذیه گفت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و به دلیل ماهیت اسیدی، در بروز ... چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ - تبیان www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=954370‎Cached29 آگوست 2016 ... یک متخصص تغذیه اظهار داشت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و به دلیل ماهیت اسیدی، ... چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ - قدس آنلاین - شهرخبر www.shahrekhabar.com/medical/1459853040646598 5 آوریل 2016 ... چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ چای پررنگ. یک متخصص تغذیه اظهار داشت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح ... چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ | پایگاه خبری حامیان ولایت ehavadar.com/fa/news-details/.../-چرا-نباید-چای-را-پررنگ-بنوشیم؟-/‎Cachedچرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ یک متخصص تغذیه اظهار داشت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و به ... چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ - اتحاد خبر | دمادم https://damadam.ir/news/چرا-نباید-چای-را-پررنگ-بنوشیم/2097979 اتحادخبر: متخصص تغذیه گفت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و به دلیل ماهیت ... چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ | اکو فود ecofood.ir/Post.aspx?ID=bb2454f1-4c24-43d2-8225...‎Cachedمتخصص تغذیه گفت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و به دلیل ماهیت اسیدی، در بروز زخم معده مؤثر است. خبرگزاری کلام ایران چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ - خبرگزاری ... kalameiran.ir/نباید-چای-را-پررنگ-بنوشیم؟/ 5 آوریل 2016 ... یک متخصص تغذیه اظهار داشت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و به دلیل ماهیت اسیدی، ... چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ - بروزها - تی نیوز tnews.ir/news/7a3e60280046.html‎Cachedوی افزود: اما برخی ها با رعایت نکردن اصول مصرف نه فقط چای بلکه تمام مواد غذایی باعث آسیب رساندن به بدن خود می شوند. متخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن چای پررنگ ... چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟ | افرادی که معده ای حساس دارند - قطره www.ghatreh.com/news/nn31013302/چرا-نباید-چای-پررنگ-بنوشیم 5 آوریل 2016 ... افرادی که معده ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می کند و به دلیل ماهیت اس.