مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد!

به گزارش جام جم سرا ، ماهی در حین سرخ شدن به میزان زیادی مواد مغذی و مفید خود را از دست می دهد و احتمال بروز امراض قلبی را تا ۵۰ درصد افزایش می دهد.

ماهی قزا آلا انواع مختلفی دارد که می توان به قزل خالدار، قزل رنگین کمانی، قزل خال قرمز و قزل دریاچه خزر اشاره کرد.که قزل خال قرمز مرغوب ترین و قزل رنگین کمانی پرفروش ترین انواع این ماهی می باشد.

قزل رنگین کمانی به دلیل سازش بهتر با محیط از نظر اقتصادی در جایگاه بالایی قرار دارد و هم اکنون به صورت پرورشی تکثیر می شود.این ماهی کمی لاغرتر و کم بنیه تر از انواع قزل دریایی است.قزل خال قرمز رودخانه ای نیز کوچک تر و ارزان تر از انواع قزل دریایی است ولی گوشتی بسیار لذیذ و خوش خوراک دارد.

جالب است بدانید که براساس تحقیقاتی که روی ۳۰ نوع ماهی برای نخستین بار در شیراز انجام شد، بیشترین میزان امگا3 درماهی قزل آلا یافت شد و همین امر سبب شد که قزا آلا به بمب امگا 3 معروف شود.

این اسید چرب، خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست، سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخن ها و عدم تمرکز را کاهش می دهد و برای التیام بیماری های قلبی ـ عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید موثر است و در زنان باردار از طریق گردش خون به جنین رسیده و موجب رشد مغزی و افزایش ضریب هوشی نوزاد می شود.

قزل آلا به عنوان منبعی سرشار از پروتئین، در دستگاه گوارش به آسانی هضم و جذب می شود.عنصر « روی » موجود در آن در رشد کودکان و در تنظیم بلوغ جنسی نوجوانان تاثیر به سزایی دارد و مصرف آن در دوران رشد باعث جلوگیری از کوتاهی قد می شود.بد نیست بدانیم بیشترین میزان امگا3 در سر و کبد این ماهی وجود دارد.

قزل آلا را کبابی کنید

متاسفانه یکی از عادت های غلط غذایی ما ایرانی ها سرخ کردن ماهی می باشد.بهترین شیوه طبخ قزل آلا قرار دادن آن در فر، یا کبابی کردن آن است.گفته می شود، بهتر است بدانید که ماهی زمانی که سرخ می شود به اندازه چیپس برای سلامت قلب خطرناک است.ماهی در حین سرخ شدن به میزان زیادی مواد مغذی و مفید خود را از دست می دهد و احتمال بروز امراض قلبی را تا ۵۰ درصد افزایش می دهد و به دلیل جذب روغن موجب اضافه وزن می شود.

به خانم های باردار و همچنین خانم هایی که قصد دارند به زودی باردار شوند و کودکان زیر 6 سال توصیه می شود از قزل آلای رودخانه ای استفاده نمایند زیرا همچنین قزل آلای پرورشی در مقایسه با انواع رودخانه ای و دریایی، ید کمتری دارد ولی به دلیل سطح پایین جیوه، مصرف آن برای این دسته از افراد می تواند خطرناک باشد.

منبع : باشگاه خبرنگاران



لینک منبع :استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد!

استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد! - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../استفاده-از-این-نوع-ماهی-برای-قلب-خطر-دارد‎Cached26 مارس 2016 ... و متاسفانه برخی از افراد نیز بخاطر بوی زخم ماهی هیچ گاه از خوردن این غذای دریایی لذت نمی برند. تصویر استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد! استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد! - تبیان www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=948650‎Cached24 جولای 2016 ... استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد! توسط : Dr.moslehi. ماهی یکی از انواع غذاهای بسیار پر خاصیت و مفید می باشد.که در کشور ما بیشتر افراد ... آیا مصرف ماهی برای سلامت قلب مفید است؟ - دکتر محمد حسین نجفی https://drhsnajafi.com/.../آیا-مصرف-ماهی-برای-سلامت-قلب-مفید-است؟.html‎Cached10 جولای 2016 ... اما در این مقاله ببینید که چگونه مصرف ماهی ریسک ها را از بین برده و سلامت ... مقدار سموم بستگی به نوع ماهی و محل صید آن دارد. ... هر ناحیه مشاوره هایی را در زمینه مقدار صید بی خطر و مطمئن از آن منطقه منتشر می کند، که می تواند مورد استفاده ... چه نوع ماهی مصرف کنیم؟ - تغذیه - سلامت نیوز www.salamatnews.com/news/38987/چه-نوع-ماهی-مصرف-کنیم-‎Cached Similar27 دسامبر 2011 ... در این زمینه باید میزان جیوه موجود در هر نوع ماهی تعیین شود تا مصرف کننده با ... برخی افراد به جای مصرف ماهی از مکمل استفاده می کنند که در این زمینه ... هم چنین وی درباره نوع ماهی می گوید: ماهی که سن زیادی دارد، دارای ترکیبات سمی به ویژه جیوه است. ... غنی از ماهی، احتمال خطر بروز حمله قلبی و سکته را ۹۰ درصد کاهش می دهد. پاسخ به سوالات شما در مورد مصرف ماهی - کلینیک آنلاین پزشکی www.behpu.com/article/.../پاسخ-به-سوالات-شما-در-مورد-مصرف-ماهی‎Cachedآیا خوردن ماهی خطر بروز بیماری های قلبی، سکته مغزی و افسردگی را کاهش می دهد؟ فواید خوردن ... ماهی که در تهیه سوشی استفاده می شود، اغلب یخ زده است که باید انگل ها را از بین ببرد. اما تنها راه ... در پاسخ به این سوال باید بگوییم بستگی به نوع ماهی دارد. مصرف تیلاپیا ممنوع! - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/166649/مصرف-تیلاپیا-ممنوع‎Cached Similar5 ژانویه 2015 ... شما هم پیام‌هایی درخصوص عدم مصرف ماهی تیلاپیا و حذف این نوع ماهی از برنامه غذایی را دریافت کرده‌اید؟ ... خطرات بسیاری مثل اختلالات مغزی به دنبال دارد و درواقع در این نوع ماهی ... زیست، درخصوص استفاده از کودهای حیوانی در روند پرورش ماهی تیلاپیا ... امگا 6 باعث بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های التهابی مثل آرتریت، ... استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد! - الف - تی نیوز tnews.ir/الف/89c059887566.html‎Cachedماهی در حین سرخ شدن به میزان زیادی مواد مغذی و مفید خود را از دست می دهد و احتمال بروز امراض قلبی را تا ۵۰ درصد افزایش می دهد. ماهی قزا آلا انواع مختلفی دارد که می توان به ... استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد! - تی نیوز tnews.ir/news/08e259844825.html استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد! زمان دریافت خبر : شنبه 07 فروردین 1395 ساعت 15:44. ماهی یکی از انواع غذاهای بسیار پر خاصیت و مفید می باشد.که در کشور ... استفاده از این نوع ماهی برای قلب خطر دارد | ماهی یکی از انواع - قطره www.ghatreh.com/news/.../استفاده-این-نوع-ماهی-برای-قلب-خطر-دارد 26 مارس 2016 ... ماهی یکی از انواع غذاهای بسیار پر خاصیت و مفید می باشد.که در کشور ما بیشتر افراد آنرا یک غذای زمستانی می دانند و. غذاهای مفید و مضر برای قلب - پارسی طب fa.parsiteb.com/غذاهای-مفید-و-مضر-برای-قلب/‎Cached Similarدانشمندان معتقدند که این مواد باعث کاهش خطر انعقاد خون و همچنین ممانعت از افزایش ... مصرف ماهی حداقل ۳ بار درهفته ، برای افرادی که دارای سابقه بیماری قلبی و همچنین ... همچنین مصرف کیک و بیسکویت به علت نوع چربی به کار رفته در آنها، سبب ... دریافت زیاد سدیم با فشار خون بالا ارتباط دارد که از عوامل خطر موثر در بروز بیماری قلبی است.