به گزارش جام جم سرا ، دکتر عزتالله فاضلیمقدم در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: قوت غالب مردم نان است که بخش عمدهای از انرژی و موادمغذی مورد نیاز بدن را تامین میکند.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر بهرغم افزایش قیمت نان هیچ تغییری در کیفیت این کالا دیده نشده و همچنان نانهایی که مصرف میکنیم، کیفیت لازم را ندارد، اضافه کرد: با این تفاسیر شاهد دورریز بخش عمدهای از نانها هستیم.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه کیفیت نان به خیلی از فاکتورها بستگی دارد، ادامه داد: زمان تولید گندم، نحوه نگهداری آرد و فرآیند پخت در کیفیت نان موثر است.
وی با بیان اینکه نان صنعتی میتواند جایگزین مناسبی برای نانهای سنتی باشد، افزود: نانهای صنعتی با استفاده از مخمر و بهبود دهندهها ارزش غذایی بیشتری دارند و همچنین مدت زمان نگهداری این نان بیشتر است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه در پخت نان صنعتی دست دخالت ندارد و همه فرآیند به صورت مکانیزه انجام میشود، یادآور شد: این نان سلامت فرد را تضمین میکند و چون در معرض مستقیم حرارت قرار نمیگیرد، سلامت آن حفظ میشود.
فاضلی مقدم تصریح کرد: در نانهای صنعتی انرژی کمتری استفاده میشود و شرایط نگهداری، پخت، بهداشت فردی و محیطی مکان و تجهیزات در مقایسه با نان سنتی بسیار مطمئن است.
وی با بیان اینکه تنوع تولید در نانهای صنعتی بیشتر بوده و بستهبندی آن نیز بهداشتی است، بیان کرد: روی بستهبندی این نان مشخصات کامل نوشته شده است و مصرف کننده میداند نان بستهبندی شده، تاریخ تولید و انقضا دارد و با اطمینان خاطر استفاده میکند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه خیلی از فروشگاههای ما نانهای سنتی را بدون بستهبندی عرضه میکنند و زمان نگهداری این نانها محدود است، اظهار کرد: تولید نانهای سنتی فاقد شرایط مناسب بهداشتی و مشخصات است. امکان آلودگی و کپک زدن این نانها وجود دارد و عرضه نانهای سنتی به این شکل در فروشگاهها قابل قبول نیست.
فاضلیمقدم با تاکید بر اینکه نانهای صنعتی گزینه مناسبی برای مصرف هستند، یادآور شد: مصرف اینگونه نانها در کشور نهادینه نشده و نیاز است زمینه ایجاد نانواییهای صنعتی در کشور و لرستان ایجاد شود؛ چرا که از لحاظ تغذیهای غنی است.
لینک منبع :
عرضه نانهای سنتی در فروشگاهها بهداشتی نیستImages for عرضه نانهای سنتی در فروشگاهها بهداشتی نیست
عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست - ایسنا
www.isna.ir/.../عرضه-نان-های-سنتی-در-فروشگاه-ها-بهداشتی-نیستCached21 نوامبر 2015 ... یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه کیفیت پایین و نگهداری نامناسب
آرد، تخمیر با جوش شیرین، عدم بروز بودن تجهیزات و دستگاه های ...
عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست - سلامتی
salamati.ir/2016/11/23/عرضه-نانهای-سنتی-در-فروشگاهها-بهدا/Cached23 نوامبر 2016 ... متاسفانه شاهدیم که بخش عمده ای از نانواییها نتوانستند یک نان مرغوب عرضه کنند و
اکثر آنها از لحاظ بهداشت فردی و محیطی مشکل دارند. قوت غالب مردم ...
عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست - مواد غذایی - تغذیه ...
www.salamatnews.com/.../عرضه-نانهای-سنتی-در-فروشگاهها-بهداشتی-نیست
21 نوامبر 2015 ... یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه کیفیت پایین و نگهداری نامناسب
آرد، تخمیر با جوش شیرین، عدم بروز بودن تجهیزات و دستگاه های ...
عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست | یک متخصص - قطره
www.ghatreh.com/news/.../عرضه-نانهای-سنتی-فروشگاهها-بهداشتی-نیست
21 نوامبر 2015 ... عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست. یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی
با اشاره به اینکه کیفیت پایین و نگهداری نامناسب آرد، تخمیر با ...
روزنامه قانون - عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست ...
sahebkhabar.ir/news/.../عرضه-نان-های-سنتی-د-ر-فروشگاه-ها-بهد-اشتی-نیست
22 نوامبر 2015 ... امکان آلودگی و کپک زدن این نان ها وجود دارد و عرضه نان های سنتی به این شکل در
فروشگاه ها قابل قبول نیست.به گفته عزت ا... فاضلی مقدم نان صنعتی ...
عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست - پایگاه خبری سلامانه
tnews.ir/news/3CA352470686.htmlCachedسلامانه : یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه کیفیت پایین و نگهداری
نامناسب آرد، تخمیر با جوش شیرین، عدم بروز بودن تجهیزات و دستگاه های پخت نان ...
هشدار مسئولان درباره نانهای وارداتی از استانها/ نان بی نام و نشان سر ... - هرمز
www.hormoz.ir/?p=59154&print=print
افزایش نانهای وارداتی از استانهای دیگر در مغازه ها و فروشگاه های شهرهای ... مواد غذایی
قبل از عرضه در بازار باید دارای تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی وزارت ... افغان در
استان هرمزگان برای امرار معاش و کسب درآمد اقدام به پخت و پز نان های سنتی می کنند ...
که در نتیجه عرضه و فروش این نانها نیز از نظر بهداشت در سطح فروشگاهها مجاز نیست.
فروش نان های میکروبی در سوپر مارکت ها! - ساوالان خبر | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/37896504
9 مه 2017 ... رفته است که برخی مغازه ها کل محصولات خود را به فروش لبنیات سنتی اختصاص داده
اند. ... که در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها عرضه می شود، دارای مجوزهای بهداشتی باشند. ...
در سوپرمارکت ها به فروش می رسد محل تهیه آنها مشخص نیست لذا بازرسی، پایش و ...
زهره پوراحمد، اظهارداشت: از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها ...
مشکلات بهداشتی نان های سنتی - تبیان
article.tebyan.net/116407/مشکلات-بهداشتی-نان-های-سنتیCached23 فوریه 2010 ... مشکلات بهداشتی نان های سنتی علیرغم مقررات و ضوابط مترقی ... که در فضاهای
کوچک بیشتر نانوایی ها این گونه نیست و همین مساله می تواند ... اتوماتیک بودن تمام
دستگاه ها در تولید نان صنعتی سبب پخت و عرضه ... کارشناسان در مورد قیمت بالای
نان های صنعتی اعتقاد دارند با افزایش تعداد کارخانه ها، این نان ها به قیمت ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 15:34