مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

عرضه نان‎های سنتی در فروشگاه‎ها بهداشتی نیست

به گزارش جام جم سرا ، دکتر عزت‎الله فاضلی‎مقدم در گفت‎وگو با ایسنا، اظهار کرد: قوت غالب مردم نان است که بخش عمده‌ای از انرژی و موادمغذی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به‎رغم افزایش قیمت نان هیچ تغییری در کیفیت این کالا دیده نشده و همچنان نان‎هایی که مصرف می‌کنیم، کیفیت لازم را ندارد، اضافه کرد: با این تفاسیر شاهد دورریز بخش عمده‌ای از نان‌ها هستیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه کیفیت نان به خیلی از فاکتورها بستگی دارد، ادامه داد: زمان تولید گندم، نحوه نگهداری آرد و فرآیند پخت در کیفیت نان موثر است.

وی با بیان اینکه نان صنعتی می‌تواند جایگزین مناسبی برای نان‎های سنتی باشد، افزود: نان‎های صنعتی با استفاده از مخمر و بهبود دهنده‌ها ارزش غذایی بیشتری دارند و همچنین مدت زمان نگهداری این نان بیشتر است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه در پخت نان صنعتی دست دخالت ندارد و همه فرآیند به‎ صورت مکانیزه انجام می‌شود، یادآور شد: این نان سلامت فرد را تضمین می‎کند و چون در معرض مستقیم حرارت قرار نمی‌گیرد، سلامت آن حفظ می‌شود.

فاضلی مقدم تصریح کرد: در نان‎های صنعتی انرژی کمتری استفاده می‌شود و شرایط نگهداری، پخت، بهداشت فردی و محیطی مکان و تجهیزات در مقایسه با نان سنتی بسیار مطمئن است.

وی با بیان اینکه تنوع تولید در نان‎های صنعتی بیشتر بوده و بسته‌بندی آن نیز بهداشتی است، بیان کرد: روی بسته‌بندی این نان مشخصات کامل نوشته شده است و مصرف کننده می‌داند نان بسته‎بندی شده، تاریخ تولید و انقضا دارد و با اطمینان خاطر استفاده می‌کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه خیلی از فروشگا‌ه‎های ما نان‎های سنتی را بدون بسته‌بندی عرضه می‎کنند و زمان نگهداری این نان‌ها محدود است، اظهار کرد: تولید نان‎های سنتی فاقد شرایط مناسب بهداشتی و مشخصات است. امکان آلودگی و کپک زدن این نان‎ها وجود دارد و عرضه نان‎های سنتی به این شکل در فروشگاه‎ها قابل قبول نیست.

فاضلی‎مقدم با تاکید بر اینکه نان‎های صنعتی گزینه مناسبی برای مصرف هستند، یادآور شد: مصرف اینگونه نان‎ها در کشور نهادینه نشده و نیاز است زمینه ایجاد نانوایی‌های صنعتی در کشور و لرستان ایجاد شود؛ چرا که از لحاظ تغذیه‌ای غنی است.



لینک منبع :عرضه نان‎های سنتی در فروشگاه‎ها بهداشتی نیست

Images for عرضه نان‎های سنتی در فروشگاه‎ها بهداشتی نیست عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست - ایسنا www.isna.ir/.../عرضه-نان-های-سنتی-در-فروشگاه-ها-بهداشتی-نیست‎Cached21 نوامبر 2015 ... یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه کیفیت پایین و نگهداری نامناسب آرد، تخمیر با جوش شیرین، عدم بروز بودن تجهیزات و دستگاه های ... عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست - سلامتی salamati.ir/2016/11/23/عرضه-نان‎های-سنتی-در-فروشگاه‎ها-بهدا/‎Cached23 نوامبر 2016 ... متاسفانه شاهدیم که بخش عمده ای از نانوایی‌ها نتوانستند یک نان مرغوب عرضه کنند و اکثر آنها از لحاظ بهداشت فردی و محیطی مشکل دارند. قوت غالب مردم ... عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست - مواد غذایی - تغذیه ... www.salamatnews.com/.../عرضه-نان‎های-سنتی-در-فروشگاه‎ها-بهداشتی-نیست 21 نوامبر 2015 ... یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه کیفیت پایین و نگهداری نامناسب آرد، تخمیر با جوش شیرین، عدم بروز بودن تجهیزات و دستگاه های ... عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست | یک متخصص - قطره www.ghatreh.com/news/.../عرضه-نان‎های-سنتی-فروشگاه‎ها-بهداشتی-نیست 21 نوامبر 2015 ... عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست. یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه کیفیت پایین و نگهداری نامناسب آرد، تخمیر با ... روزنامه قانون - عرضه نان های سنتی د‌ر فروشگاه ها بهد‌اشتی نیست ... sahebkhabar.ir/news/.../عرضه-نان-های-سنتی-د-ر-فروشگاه-ها-بهد-اشتی-نیست 22 نوامبر 2015 ... امکان آلود‌گی و کپک زد‌ن این نان ها وجود‌ د‌ارد‌ و عرضه نان های سنتی به این شکل د‌ر فروشگاه ها قابل قبول نیست.به گفته عزت ا... فاضلی مقد‌م نان صنعتی ... عرضه نان های سنتی در فروشگاه ها بهداشتی نیست - پایگاه خبری سلامانه tnews.ir/news/3CA352470686.html‎Cachedسلامانه : یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه کیفیت پایین و نگهداری نامناسب آرد، تخمیر با جوش شیرین، عدم بروز بودن تجهیزات و دستگاه های پخت نان ... هشدار مسئولان درباره نانهای وارداتی از استانها/ نان بی نام و نشان سر ... - هرمز www.hormoz.ir/?p=59154&print=print افزایش نانهای وارداتی از استانهای دیگر در مغازه ها و فروشگاه های شهرهای ... مواد غذایی قبل از عرضه در بازار باید دارای تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی وزارت ... افغان در استان هرمزگان برای امرار معاش و کسب درآمد اقدام به پخت و پز نان های سنتی می کنند ... که در نتیجه عرضه و فروش این نان‌ها نیز از نظر بهداشت در سطح فروشگاه‌ها مجاز نیست. فروش نان های میکروبی در سوپر مارکت ها! - ساوالان خبر | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/37896504 9 مه 2017 ... رفته است که برخی مغازه ها کل محصولات خود را به فروش لبنیات سنتی اختصاص داده اند. ... که در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها عرضه می شود، دارای مجوزهای بهداشتی باشند. ... در سوپرمارکت ها به فروش می رسد محل تهیه آنها مشخص نیست لذا بازرسی، پایش و ... زهره پوراحمد، اظهارداشت: از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها ... مشکلات بهداشتی نان های سنتی - تبیان article.tebyan.net/116407/مشکلات-بهداشتی-نان-های-سنتی‎Cached23 فوریه 2010 ... مشکلات بهداشتی نان های سنتی علیرغم مقررات و ضوابط مترقی ... که در فضاهای کوچک بیشتر نانوایی ها این گونه نیست و همین مساله می تواند ... اتوماتیک بودن تمام دستگاه ها در تولید نان صنعتی سبب پخت و عرضه ... کارشناسان در مورد قیمت بالای نان های صنعتی اعتقاد دارند با افزایش تعداد کارخانه ها، این نان ها به قیمت ...