مرتضی صفوی در رابطه با خواص درمانی سیر اظهار داشت: مصرف سیر، خواص درمانی بسیاری داشته و در واقع گیاه دارویی به شمار میرود که بسیاری از افراد به دلیل بوی آزار دهنده آن در جمع، از خوردن آن امتناع میورزند.
وی افزود: سیر چربی خون را کاهش داده و فشار خون را تنظیم میکند و برای بیماران قلبی مصرف آن توصیه میشود. همچنین جهت پیشگیری از سرطان روده، پروستات و ریه مناسب است و از آلرژی، اسهال، درد مفاصل، آرتروز و فشار خون بالا در ماههای آخر بارداری جلوگیری میکند.
به گزارش فارس، این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف سیر تا 8 درصد از فشار خون بالا را کاهش میدهد گفت: همچنین خوردن این داروی گیاهی مانع تصلب شرایین میشود. سیر بهتر است با معده خالی مصرف نشود و ترجیحاً به صورت پودر یا ترشی برای کسانی که به بوی آن حساساند مصرف شود.
به گفته صفوی، سیر قدیمیترین گیاهی است که خواص ضد سرطان داشته است. پزشکان قدیم در هند نیز برای درمان عفونتهای قارچی، میکروبی و تومورها مصرف آن را توصیه میکردند.
وی تصریح کرد: سیر خام فعالیت بیولوژیکی کمتری در بدن داشته و با پختن و جویدن خاصیت آن بیشتر میشود بنابراین توصیه میکنیم خانوادهها برای پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامت خود مصرف روزانه سیر را فراموش نکنند
لینک منبع :
مصرف سیر خام بهتر است یا پخته؟خوردن سیرخام مفیدتر است یا سیر پخته؟ - نمناک
namnak.com/خوردن-سیرخام.p21149Cachedبرخی افراد سیر را خام و ناشتا می خورند و برخی با غذا و یا به صورت پخته. سوالی که
برای برخی پیش می آید این است که کدام یک بهتر است، خوردن سیر خام یا خوردن ...
سیر خام یا پخته؟ کدام بهتر است؟ - میهن فال
www.mihanfal.com/146383.htmlCached
Similarسیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم،آهن و منیزیم است، همچنین حاوی مقدار
زیادی مادهی ضد میکروب است. خوردن این سبزی باعث باز شدن رگها میشود. سیر گیا.
مصرف سیر خام بهتر است یا پخته؟ - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../مصرف-سیر-خام-بهتر-است-یا-پخته؟Cached29 سپتامبر 2015 ... تصویر مصرف سیر خام بهتر است یا پخته؟ مرتضی صفوی در رابطه با خواص درمانی
سیر اظهار داشت: مصرف سیر، خواص درمانی بسیاری داشته و در واقع ...
مصرف سیر خام بهتر است یا پخته؟ - سلامت - زندگی سالم - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/news/.../مصرف-سیر-خام-بهتر-است-یا-پخته-Cached
Similar28 سپتامبر 2015 ... مصرف سیر خام بهتر است یا پخته؟ سلامت نیوز::یک متخصص تغذیه با اشاره به خواص
درمانی سیر گفت: مصرف روزانه سیر تا 8 درصد فشار خون بالا را ...
اگر سیر را خام بخوریم بهتر است یا پخته شده ؟! - نیک صالحی
www.niksalehi.com/.../اگر-سیر-را-خام-بخوریم-بهتر-است-یا-پخته-ش.htmlCachedطرز استفاده از سیر اگر سیر را خام بخوریم بهتر است یا پخته شده ؟تفات ها و ویژگی
های این دو روش مصرف در چیست سیر خاصیت های درمانی زیادی به همراه دارد نظر ...
مصرف سیر خام بهتر است یا پخته؟ - آکاایران
www.akairan.com/health/bimari.../news20162184102797981.htmlCached18 فوریه 2016 ... مصرف سیر خام بهتر است یا پخته؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی سیر
گفت: مصرف روزانه سیر تا 8 درصد فشار خون بالا را کاهش می دهد و ...
خواص سیر خام و سیر پخته و فواید درمانی آن – خاصیت, خواص انواع مواد ...
khasiat.org/609/خواص-سیرCachedخواص سیر خام بیشتر است یا سیر پخته و بو داده شده؟ فواید سیر خام و پخته. سیر
بو داده شده و پخته یکی از روش های متداول برای مصرف سیر است که موجب از بین رفتن
...
خاصیت خوردن سیر پخته - مجله اینترنتی دلگرم
www.delgarm.com/cooking/...of.../152279-فواید-و-خواص-سیر-پختهCached23 ژانویه 2017 ... خاصیت خوردن سیر پخته:خواص سیر خام این سبزی بی نظیر/سیر خام یا پخته؟ کدام
بهتر است؟با دلگرم همراه باشید تا در این باره بیشتر بدانید.
خوردن سیر تازه کوبیده شده برای سلامتی بسیار مفید است – سایت ...
www.pezeshk.us/?p=17306Cached
Similarسیر ازجمله سبزیجات معطر و پرخاصیتی است که بهصورتهای مختلف شامل خام، پخته،
سرخشده، ترشی، خشک و پودر مورد ... اشخاص گرم مزاج باید سیر را پخته و یا از سیر
ترشی استفاده کنند. ... البته بهتر است که در مصرف هر ماده غذایی تعادل را رعایت
کنید.
سیر خام بهتر است یا پخته؟ - پارسینه
www.parsine.com/fa/news/255971/سیر-خام-بهتر-است-یا-پختهCached
Similar28 سپتامبر 2015 ... سیر بهتر است با معده خالی مصرف نشود و ترجیحاً به صورت پودر یا ترشی ... وی
تصریح کرد: سیر خام فعالیت بیولوژیکی کمتری در بدن داشته و با ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 21:21