مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مزاج خود را بهتر بشناسید

مهدی برهانی در تشریح عوارض چاقی گفت: پرخوری به خوردن غذا در حد سیری گفته می‌شود که امروز از دلایل شایع چاقی محسوب می‌شود و سرمنشأ بسیاری از بیماری‌ها است. به‌طوری‌که امروزه پزشکان بیماری‌هایی مانند دیابت و کبد چرب را یک بیماری مجزا و مستقل نمی‌دانند و همه این بیماری‌ها را در ارتباط با چاقی و تحت یک عنوان کلی به نام سندروم متابولیک می‌نامند.

وی افزود: معیار اضافه یا کمبود وزن در طب رایج بر اساس یک فرمول خاص به نسبت قد به وزن است؛ اما در طب سنتی، این مسئله در ارتباط با مزاج افراد در نظر گرفته می‌شود. برای مثال افرادی که دارای مزاج مادرزادی مرطوب هستند و در عین‌حال وزنشان نسبت به قدشان بیشتر است، مشکلی به لحاظ عوارض چاقی نخواهند داشت و رطوبت اضافه مزاج باعث شده است که این افراد چاق‌تر از معمول باشند.

به گزارش تسنیم، برهانی درباره علل چاقی از دیدگاه طب سنتی گفت: مزاج سرد و تر معده باعث می‌شود که فرد هر غذایی بخورد تبدیل به چربی شود که سپس این چربی‌ها در اندام‌های خاصی در بدن جمع شود. آبریزش شبانه از دهان، نفخ شکم و در مواردی یبوست از علائم سوء مزاج سرد و تر دستگاه گوارش است و این سوء مزاج خودبه‌خود و به‌مرورزمان منجر به بروز چاقی خواهد شد.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران در پاسخ به سؤالی مبنی بر رژیم غذایی کاهش وزن از دیدگاه طب سنتی توضیح داد: وقتی فرد چاق به ما مراجعه می‌کند با بررسی وضعیت مزاجی و بررسی وضع معده، تجویزهایی برای اصلاح آن ها خواهیم داشت، همچنین درباره رژیم غذایی به او توصیه می‌کنیم مقدار غذای روزانه‌اش را بر اساس دستوری که ما به او می‌دهیم کم می‌کند.

بدین ترتیب که وقتی فرد احساس گرسنگی کرد اجازه دارد، ده قاشق غذا بخورد (هرچند که سیر نشود) و هر لقمه را چهل بار بجود. سپس بعد از دو ساعت اگر احساس گرسنگی کرد، می‌تواند با رعایت همین فرمول مجدداً غذا بخورد و در تمام وعده‌های غذایی آب خوردن را در نیم ساعت قبل از غذا و یک ساعت و نیم بعد از غذا ترک کند.

برهانی درباره تغذیه‌درمانی در درمان چاقی گفت: حذف غذاهای سرد و تر مانند گوشت گوساله، ماکارونی، برنج و غیره از رژیم غذایی افرادی که مبتلابه سردی و تری دستگاه گوارش هستند، می‌تواند از بدتر شدن مزاج معده و متعاقب آن بروز چاقی و در پی آن ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت، فشارخون، کبد چرب و یبوست جلوگیری کند.

وی درباره تجویزهای دارویی طب سنتی در درمان چاقی گفت: بعد از رژیم غذایی و تغذیه‌درمانی، داروهایی مانند عرق زبره و پودر آن، عرق نعنا، کپسول‌های چربی سوز، سرکه سیب و... برای درمان سوء مزاج سردی و تری معده تجویز می‌شود.

همچنین استفاده از این داروها ممکن است دارای عوارضی باشد و بدین لحاظ برای اطمینان از مناسب بودن آن با شرایط فیزیولوژیکی بدن باید زیر نظر پزشک متخصص مصرف شود.



لینک منبع :مزاج خود را بهتر بشناسید

مزاج خود را بهتر بشناسید - خبرگزاری فارس www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940530000237‎Cached26 آگوست 2015 ... آبریزش شبانه از دهان، نفخ شکم و در مواردی یبوست از علائم سوء مزاج سرد و تر دستگاه گوارش است و این سوء مزاج خود به‌ خود و به‌مرور زمان منجر به بروز ... Images for مزاج خود را بهتر بشناسید مزاج خود را بهتر بشناسید. www.asrkhabar.com/fa/news/119774/مزاج-خود-را-بهتر-بشناسید افراد از نظر نوع مزاج به چهار دسته تقسیم می شوند: 1)افراد صفراوی مزاج 2) افراد سوداوی مزاج 3) افراد بلغمی مزاج 4) افراد دموی مزاج مزاج خود را بهتر بشناسید. خودتان را بهتر بشناسید تا بهتر زندگی کنید (تست مزاج + مزاج aftab.cc/article/1222‎Cached Similarخودتان را بهتر بشناسید تا بهتر زندگی کنید (تست مزاج + مزاج شناسی + تست .... به عبارت دیگر، الگوبرداری منفی دارند و بدتر از خود را الگوی خویش قرار می دهند. مزاج شناسی - چگونه مزاج خود را بشناسیم - سایت رسمی دکتر اسلامی پور www.islamic-medicine.ir/.../195-مزاج-شناسی-چگونه-مزاج-خود-را-بشناسیم.html‎Cachedدر پایان لازم به ذکر است که اولا ما باید مزاج و طبع خود را بشناسیم که دهها علامت دارد، اگر ... را بهتر بشناسیم ) این نوع شناخت می توانید یکی از جنبه های بسیار مهم خود ... مزاج شناسی 2) چگونه مزاج خود را بشناسیم؟ - دکتر روازاده ravazadeh.com/.../3731-مزاج-شناسی-2)-چگونه-مزاج-خود-را-بشناسیم؟.html‎Cached Similarمقدمه: تمامی جنبه های زندگی ما تحت تاثیر طبیعت بدنمان قرار دارد، نوع غذایی که می خوریم می تواند تاثیرات بسیار مهمی بر تمامی اعضای بدن ما از مغز و اعصاب گرفته تا ... چگونه طبع خود را بشناسیم؟ - پارسی طب fa.parsiteb.com/چگونه-طبع-خود-را-بشناسیم؟/‎Cached Similarخانه / دسته بندی مقالات / طب سنتی و مکمل / چگونه طبع خود را بشناسیم؟ ... سپس در بین گرم مزاجان کدام گروه صفراوی مزاج هستند و کدام گروه دموی مزاج ؟ .... به خاطر شرایط بارداری بهتر هست به پزشک طب سنتی مجرب مراجعه کنید و تحت نظر ایشون باشید. مزاج خود را بهتر بشناسید - شاهین پرس shahinpress.ir/24380/مزاجتان-را-می-شناسید؟‎Cached8 ژانویه 2015 ... یک متخصص داروسازی سنتی معتقد است: هر فردی دارای مزاج خاصی است و با شناخت مزاج خود می‌تواند با رعایت برخی نکات تغذیه‌ای و رفتاری متناسب ... مزاج شناسی و ویژگی تمام مزاج ها - نمناک namnak.com/مزاج-شناسی-ویژگی-های-مزاج-ها.p14126‎Cachedمزاج شناسی و ویژگی های مزاج ها و خصوصیات مزاج های چهارگانه و همه چیز درباره مزاج ها و نشانه های انواع مزاج ها را در نمناک ببینید. ... مزاج شناسی ، مزاج خود را چگونه بشناسیم .... بنابراین باید به این موضوع نیز توجه کنید و بهتر است برای بررسی آن از ... مزاج بدن خود را از بوعلی سینا بپرسید - بیتوته www.beytoote.com/health/.../body2-movements1-avicenna.html‎Cached Similarراههای شناخت مزاج بدن شناسایی طبع انسان,طب سنتی شناسایی مزاج بدن راههای شناخت ... مقابل هر یک از انواع مزاجی می زنید تا حدود زیادی می توانید نوع مزاج خود را تشخیص دهید. .... بنابراین باید به این موضوع نیز توجه کنید و بهتر است برای بررسی آن از ...