شهریار دبیریان گفت: ایجاد تشویش در جامعه مبنی بر وجود روغن پالم در شیر عامل کاهش سرانه مصرف این محصول شده است که باید راهکارهای جدی در این خصوص اتخاذ شود، چراکه موضوع روغن پالم موجب شده فروشندگان شیرهای فلهای، دایره سوءاستفاده خود را گستردهتر کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سرانه مصرف لبنیات در کشور یک سوم سرانه مصرف در جهان است، افزود: تشویش اذهان عمومی در این راستا موجب شیرهراسی مردم و کاهش سرانه مصرف شیر میشود.
دبیریان با اشاره به روغن پالم و تاثیرات ترویج این موضوع در جامعه افزود: برخی از کارخانهها که برندهای معروفی نبودند تخلف کردند که بهترین کار در آن زمان برخورد قاطع با این کارخانهها بود؛ نه این که موضوع پخش و موجب تشویش اذهان عمومی شوند.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با بیان اینکه در همه جای دنیا از روغن پالم استفاده میشود، گفت: در سرخکردن غذاها باید از روغن های مقاوم در مقابل گرما استفاده شود، به همین دلیل در روغنهای سرخکردنی معمولا از پالم استفاده میشود و دلیل آن نیز زیاد بودن اسیدهای چرب اشباع و مقاوم بودن در برابر حرارت است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اگر روغن، حرارت سرخ کردن را تحمل نکند سرطانزا میشود، افزود: این امر تنها مخصوص روغنهای سرخ کردنی است.
دبیریان با اشاره به فواید روغن پالم گفت: از مزایای استفاده از این روغن در صنعت غذا، فقدان اسید چرب ترانس آن است.
به گفته رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت، یکی از معایب روغن پالم وجود اسید چرب اشباع شده بالای آن است و این در حالی است که اسید چرب ترانس آن صفر است و اثر اسیدهای چرب ترانس در ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی هفت برابر بیشتر از اسید چرب اشباع است.
وی با بیان اینکه مصرف نان در ایران شش برابر جهان است، افزود: باتوجه به این موضوع، باید در نظر گرفته شود که کیفیت نان بیشتر از هر کالای دیگری مهم است.
دبیریان با بیان اینکه باید توجه پزشکان نسبت به صنعت غذا افزایش یابد، گفت: با توجه به اینکه مردم با اعتماد کامل به توصیههای پزشکی توجه میکنند، لازم است فرهنگسازی مصرف مواد غذایی ابتدا در گروه پزشکی انجام و سپس به کل جامعه تعمیم داده شود.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با بیان اینکه باید تعامل انجمنهای پزشکی با صنایع غذایی افزایش یابد، افزود: این امر باعث میشود پزشکان با شناخت بیشتر در مورد صنایع غذایی اظهارنظر کنند.
وی پیدایش پاستوریزاسیون را مربوط به حدود 100سال پیش عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه از سالهای قبل در کشور پاستوریزاسیون بهوجود آمده است، باید نسبت به این امر توجه و اهتمام بیشتری شود.
لینک منبع :
روغن پالم چه فایده ای دارد؟روغن پالم چه فایده ای دارد؟ - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/412318/روغن-پالم-چه-فایده-ای-داردCachedروغن پالم چه فایده ای دارد؟ رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت گفت:
به دلیل مقاوم بودن دانه پالم در مقابل حرارت، معمولا در روغنهای سرخکردنی از پالم ...
روغن پالم و مضرات استفاده از روغن پالم - بیتوته
www.beytoote.com/health/nutrition/palm-oil2-harmful.htmlCached
Similarروغن پالم همچون انواع دیگر روغن مضراتی دارد، اما در مجموع مضرات آن در مقابل ... روغن
پالم؛ واژه یا به عبارتی ماده ای است که اگر چه جدید نیست اما در چند روز اخیر وارد حوزه ...
" روغن پالم " چیست؟ + تصاویر - نمناک
namnak.com/روغن-پالم.p7968Cachedروغن پالم واژه ای است که این روزها بسیار به گوش می رسد و یک مسئله بحث برانگیز
... تا مدتها قبل بسیاری باورها با این بود که شیر کم چرب چندان فایده ای ندارد و شیر
... روغن پالم در بین روغن های گیاهی در رده ی آخر قرار دارد و به دلیل داشتن میزان بالای ...
روغن پالم چه فایده ای دارد - سلامتی | دمادم
https://damadam.ir/news/روغن-پالم-چه-فایده-ای-دارد/5051906
به دلیل مقاوم بودن دانه پالم در مقابل حرارت، معمولا در روغنهای سرخکردنی از پالم
استفاده میشود. ایجاد تشویش در جامعه مبنی بر وجود روغن پالم در شیر ...
7 حقیقت ناگفته درباره روغن پالم - آفتاب
aftabnews.ir/fa/news/256264/7-حقیقت-ناگفته-درباره-روغن-پالمCached
Similar10 آگوست 2014 ... یا برخی شرکتها با استفاده نکردن از روغن پالم، از روغنهای ترانس استفاده میکنند. ...
4) ترانس مضر: روغن پالم همچون انواع دیگر روغن مضراتی دارد، اما در مجموع مضرات آن در
مقابل روغنهایی مثل ... 6) فواید پالم: روغن پالم همچون انواع دیگر روغن گیاهی،
کلسترول ندارد. ..... کرهشمالی در آستانه آغاز یک جنگ هسته ای با آمریکا؟
مقاله روغن پالم: فواید و مضرات - سیویلیکا
https://www.civilica.com/Paper-GHOCHANFOOD03-GHOCHANFOOD03_483=روغن-پالم-فواید-و-مضرات.htmlCachedامروزه روغن پالم به دلایلی همچون عدم نیاز به هیدروژناسیون کیفیت خوب، مقاومت بالای
... بالا کاربرد گسترده ای در صنعت غذا دارد روغن پالم از میوه درخت نخل روغن (Elaeis ...
باید و نباید های روغن پالم - ورود
130.185.76.16/post/79604/
روغن پالم (روغن نخل) به دلیل ارزان بودن افزایش یافته است و این روغن با افزایش
کلسترول بد خون در نهایت در بروز سکته های قلبی ... روغن پالم چه فایده ای دارد؟
روغن پالم چه فایده ای دارد؟ - سایت تحلیلی خبری عصر ایران
tnews.ir/news/004446549302.htmlCachedروغن پالم چه فایده ای دارد؟ رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت گفت:
به دلیل مقاوم بودن دانه پالم در مقابل حرارت، معمولا در روغنهای سرخکردنی از پالم ...
روغن پالم چه فایده ای دارد؟ - عصر ایران | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/5659804
18 آگوست 2015 ... روغن پالم چه فایده ای دارد؟ رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت گفت:
به دلیل مقاوم بودن دانه پالم در مقابل حرارت، معمولا در روغن های سرخ ...
روغن پالم چه فایده ای دارد؟ | رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن - قطره
www.ghatreh.com/news/nn27109518/روغن-پالم-فایده-دارد
18 آگوست 2015 ... رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت گفت: به دلیل مقاوم بودن دانه
پالم در مقابل حرارت، معمولا در روغن هØ.
چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت 01:43