مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

سم لبنیات با باکتریهای مفید پروبیوتیک حذف می شود

محبوبه سرابی، عضو هیات علمی گروه زیست فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در گفتگویی با بیان اینکه تعاریف مختلفی در سازمان ملل متحد و دیگر سازمان های جهانی از امنیت غذایی وجود دارد، گفت: زمانیکه مردم به غذای کافی، سالم و اقتصادی دسترسی داشته باشند و در پی آن زندگی خوبی را تجربه کنند، امنیت غذایی در کشور حاکم است.

وی با تاکید بر اینکه اگر قرار باشد امنیت غذایی در کشور حاصل شود باید مواد غذایی به اندازه کافی وجود داشته باشد، افزود: امنیت ملی یک کشور با امنیت غذایی آن کشور در ارتباط است از این رو «امنیت غذایی» یک موضوع مهم به شمار می رود چراکه فرهنگ، اخلاق ، فلسفه و ...می تواند در امنیت غذایی تاثیرگذار باشد.

سرابی با بیان اینکه در ایران اطلاعات دقیقی از میزان امنیت غذایی نیست، بیان کرد: سازمان خواروبار و کشاورزی پیشنهاد کرده که کشورهای در حال توسعه از جمله ایران باید در سال ۲۰۳۰هفتاد درصد تولیدات غذایی را جهت دستیابی به امنیت غذایی بیشتر کنند.

وی با بیان اینکه علاوه بر امنیت غذایی، ایمنی غذایی نیز از مباحث مهم در این حوزه است، عنوان کرد: از سوی دیگر «ایمنی غذایی» مهم است، چرا که سلامت جامعه جهانی با ایمنی غذایی به صورت کامل در ارتباط است و اگر ایمنی غذایی در کشور نباشد، دولت باید هزینه های زیادی را برای درمان ناشی از مشکلات عدم ایمنی غذایی صرف کند.

سرابی افزود: هر ساله تعداد زیادی از افراد در کشورهای صنعتی از بیماری های ناشی از غذا رنج می برند و طبق آمار جهانی، وقوع مسمومیت در کشورهای در حال توسعه ۱۳ درصد بیشتر از کشورهای صنعتی است.

سرابی با بیان اینکه مواد غذایی می تواند آلودگی های شیمیایی، میکروبی و فیزیکی داشته باشد، اظهار داشت: آلودگی های فیزیکی در لحظه خود را نشان می دهند ولی آلودگی های شیمیایی ممکن است تا سال ها اثرات مستقیمی را ظاهر نسازد و گاهی بر حسب نوع آلودگی شیمیایی و شدت آن ممکن است مستقیما بروز کنند. اگر غذا سالم باشد و انرژی لازم برای بدن فرد فراهم کند، خطر ابتلا به بیماری کاهش می یابد.

عضو هیات علمی گروه زیست فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: در این پژوهشکده بنا داریم تا با تحقیقاتی که انجام می دهیم گامی در جهت افزایش امنیت و ایمنی غذایی برداریم.

سرابی افزود: از سال گذشته تحقیقات بر روی طرح «استفاده از پروبیوتیک ها درکاهش آفلاتوکسین شیر با استفاده از بستر ثابت» آغاز شده است.

وی با بیان اینکه طبق تحقیقات انجام شده، پروبیوتیک ها قادر هستند که سموم آفلاتوکسین را جذب کنند، ادامه داد: از این رو به این فکر افتادیم تا با استفاده از پروبیوتیک ها به کاهش یا حذف سم آفلاتوکسین شیر و مابقی لبنیات بپردازیم.

وی افزود: اکنون بنا داریم ستون ثابتی را در کارخانه تولید لبنیات طراحی کنیم تا با استفاده از باکتری پروبیوتیک قبل از اینکه شیر به مرحله تولید برسد، میزان آفلاتوکسین آن کاهش یافته و در نهایت شیر عاری از این سم تولید شود.

به گفته وی، اکنون این طرح درمرحله آزمایشگاهی است و امیدواریم که به زودی اجرایی شود.(مهر)



لینک منبع :سم لبنیات با باکتریهای مفید پروبیوتیک حذف می شود

سم لبنیات با باکتریهای مفید پروبیوتیک حذف می شود - خبرگزاری مهر www.mehrnews.com/.../سم-لبنیات-با-باکتریهای-مفید-پروبیوتیک-حذف-می-شود‎Cached Similar22 جولای 2015 ... محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در تلاش هستند تا با استفاده از باکتری های مفید پروبیوتیک، سم آفلاتوکسین موجود در برخی از لبنیات را ... سم لبنیات با باکتریهای مفید پروبیوتیک حذف می شود b4re.ir/?...سم+لبنیات+با+باکتریهای+مفید+پروبیوتیک+حذف+می+شود‎Cachedمحبوبه سرابی، عضو هیات علمی گروه زیست فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در فرمودگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تعاریف مختلفی در ساوقت ملل ... سم لبنیات با باکتریهای مفید پروبیوتیک حذف می‌شود - گروه آموزشی آلم www.g-alm.ir/2418 محبوبه سرابی، عضو هیات علمی گروه زیست فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در گفتگو باخبرنگار مهر با بیان اینکه تعاریف مختلفی…, سم لبنیات ... سم لبنیات با باکتریهای مفید پروبیوتیک حذف می شود - خبرگزاری ... khabarfarsi.com/u/4458882 سم لبنیات با باکتریهای مفید پروبیوتیک حذف می شود. محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در تلاش هستند تا با استفاده از باکتری های مفید پروبیوتیک، سم ... سم لبنیات با باکتریهای مفید پروبیوتیک حذف می شود - سینا | خبر ... khabarfarsi.com/u/4461613 22 جولای 2015 ... سم لبنیات با باکتریهای مفید پروبیوتیک حذف می شود. محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در تلاش هستند تا با استفاده از باکتری های مفید ... پروبیوتیک - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/پروبیوتیک‎Cached Similarپروبیوتیک‌ها بر تعادل باکتری‌های مفید و مضر روده تأثیر می‌گذارد و این تعادل را به ... توازن میکروبی (microbial) روده‌ای و جلوگیری از باکتریهای بیماریزا و سم ساز منافعی ... فرآورده لبنی تخمیری همچون ماست، از باکتری‌های پروبیوتیکی استفاده شود، ... می‌شود. البته لازم است ذکر شود که در افراد سالم باکتری‌های مفید غالب هستند. فوائد فرآورده های پروبیوتیکی | دکتر پریسا میرشجاعی - پزشک عمومی www.drmirshojaei.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID...‎Cached Similarفرآورده های پروبیوتیکی حاوی باکتریهای مفید می باشند که بعد از مصرف در ... داده که با مداخله پروبیوتیک ها باکتریهای مفید روده می تواند به بهبود بسیاری از ... سیستم گوارش سالم سموم، باکتریهای مضر ، موادشیمیایی و سایرمواد زاید را از بدن حذف می کند. ... معده ای مانند اسهالی که در اثر مصرف آنتی بیوتیک ایجاد می شود کمک می کند. #پروبیوتیک hashtag on Twitter https://twitter.com/hashtag/پروبیوتیک See Tweets about #پروبیوتیک on Twitter. ... سم #لبنیات با باکتریهای مفید # پروبیوتیک حذف می شود http://www.sajnews.ir/?p=19899 pic.twitter.com/ ... غلات نیوز - اخبار > سموم لبنیات در دام پروبیوتیک‌ها ghalatnews.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=141...8703 پروبیوتیک ها با تحریک رشد باکتری های مفید روده به کاهش بیماری زایی ... عبور شیر از این بستر، سموم می تواند جذب این میکروارگانیسم ها و از ماده غذایی حذف شود. سموم لبنیات در دام پروبیوتیکها | انجمن نگاه دانلود forum.negahdl.com/threads/55870/‎Cached31 آگوست 2015 ... پروبیوتیک ها با تحریک رشد باکتری های مفید روده به کاهش بیماری زایی ... بستر، سموم می تواند جذب این میکروارگانیسم ها و از ماده غذایی حذف شود.