مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

دلمه برگ مو خوش مزه ایرونی

طرز تهیه مواد دلمه برگ مو :

دلمه ها رو از قبل پیچیده و بخار داده و پس از خنک شدن توی فریزر نگهداری کرده و برای تهیه کردن دوباره دم کرده .

پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .

سپس نمک،فلفل و ادویه ورب گوجه زده با کمی آب میذاریم تا گوشت بپزه.

بعد لپه را که قبلا خیس کرده و نیم پز کردیم به گوشت و رب گوجه مون اضافه می کنیم تا کمی بجوشه و جا بیافته .

سبزی پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه می کنیم.

برنج خیس کرده و رب گوجه فرنگی و چاشنی را با کمی آب مخلوط کرده روی باقی مواد مون می ریزیم و نمکش رو اندازه کرده و مخلوط می کنیم .

طرز تهیه و پیچیدن برگهای دلمه :

دلمه برگ مو بهتره از برگهای جوان ترد استفاده کنیم . برگها را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم.کوچکترها و بزرگترها رو دسته دسته جداگانه روی هم می چینیم.ابتدا دسته های بزرگتر رو دلمه می پیچیم که ته قابلمه قرار بگیره چون دیر تر می پزن .

نکته : برگهای کوچکترها هم باید روی قابلمه باشه که له نشن .

اگر برگ نسبتا بزرگ بود یکی کافیه وگرنه دو برگ کوچک راروی هم گذاشته، به طوری که کمی پهن بشه . مقداری ازمواد گوشتی را وسط برگ گذاشته و مثل بقچه می پیچیم. اگر حوصله داشتین از برگ های کوچک استفاده کنین دلمه ها ریز تر و زیبا تر میشن . از مواد به اندازه توی دلمه بذارین وگرنه موقع پختن باز میشه و بیرون میریزه .

نکته : در قسمت زیر برگ . زیرا قسمت روی برگ که براق هستش باید بیرون قرار بگیره .

نکته : دلمه رو میتونین مثل دلمه های ترکیه سیگارتی هم بپیچین مخصوصا اگه دو نوع ترش و شیرین درست میکنین . یکیش سیگارتی باشه که برای مهمونا مشخص باشه .

اول کف قابلمه چند عدد برگ دلمه بزرگ و خشن پهن میکنیم تا از چسبیدن برگهای دلمه پیچیده شده به کف قابلمه جلوگیری بشه.(اگه برگ کم میاد میتونین از برگ کاهو هم برای گذاشتن ته دیگ استفاده کنین). برگها را که پیچیدیم قسمت روی هم آمده را به طرف زیربدون فاصله و کیپ هم قرار میدیم و کمی فشار میدیم که تا قبل از نرم شدن و پختن باز نشن .

من برگ ها را در آبجوش نمیذارم چون عطر و طعم ترش مزه برگ را از بین میبره . در عوض مواد داخل دلمه رو را نپخته می پیچم تا هنگام پختن برگها وا نره .

همه یرگها که پیچیده شدن و دلمه ها آماده شدن کمی پیاز داغ را با ادویه و زرد چوبه و رب گوجه فرنگی مجددا آماده کرده و نیز کمی کره روی برگ ها میریزیم و مقداری کمی آب و کمی نمک میریزیم که از سطح دلمه ها در قابلمه پایین تر باشه . روی سطح هم یک بشقاب چینی بدرد نخور به صورت دمر میذاریم تا سنگینی آن مانع از باز شدن و به هم ریختن دلمه ها قبل از پخت بشه . گوجه سیز یا غوره ها را روی آن یا لابلای دلمه ها بریزین.

اول شعله زیاد باشه وقتی که شروع به جوشیدن کرد( نباید با شعله زیاد بجوشه چون برگها باز میشه ) شعله اون رو کم میکنیم تا آرام آرام بپزه . با کم شدن آب درون قابلمه ( اگر همنوز دلمه ها نپخته باشن ) به آن کم کم آب اضافه میکنیم و در انتها وقتی دلمه ها پختن ترشی یا شیرینی و نمک آنرا اندازه میکنیم . هنگام خاموش کردن دلمه نباید خیلی آبدار باشه . بدون آب هم نباشه که دلمه ها خشک بشن .. وقتی سرد بشه خود بخود آبروغنش به خورد دلمه ها میره .

نکته : برای کشیدن دلمه حتما باید قبلا شعله رو خاموش کرده و دلمه ها رو خوب خنک کرده باشین . وگرنه ممکنه موقع کشیدن دلمه ها درسته در نیاد و شکل شون خراب بشه .

برای تزیین یک یا دو گوجه فرنگی قاچ شده یا فلفل رنگی خرد شده را روی آن بذارین تا بخارپز بشه و هنگام کشیدن آنها را روی ظرف بکشین . میتونین از کمی گل سرخ هم برای تزیین روش استفاده کنین .

اگر دلمه رو با ماست سرو میکنین نیازی به شکر نداره . ولی اگر دوست دارید کمی ملس یا شیرین باشد به آن کمی آب و شکر و آبلیمو ( یا سرکه ) اضافه کنید و پس از جوش زدن خاموش کنید . میتوان برای تزیین باز هم از پیاز داغ و یا زرشک لابلای آن استفاده کرد .

نکته : بعضی ها آبلیمو و شکر و یا سرکه و آبلیمو رو به مواد دلمه مخلوط میکنن . و بعضی ها هم دو الی سه لیوان ماست به مواد از همون ابتدا مخلوط می کنن .

نکته : برای براق شدن دلمه ها پس از کشیدن میتونین کمی روغن خیوانی یا کره روش بدین .

آسوری ها هم برای داخل مواد و هم لابه لای دلمه ها ماست میریزن . بعد با پیاز داغ و فلفل تزیین و سرو می کنن . شما میتونین وقتی که دلمه هاتون رو پیچیدین دو قسمت کنین . یک قسمت رو شیرین و دیگری رو ترش بپزین .(آسمونی)



لینک منبع :دلمه برگ مو خوش مزه ایرونی

Images for دلمه برگ مو خوش مزه ایرونی طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه مرحله به مرحله • دونفره https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-دلمه-برگ-مو/‎Cachedدلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به ... دلمه برگ مو خوش مزه ایرونی - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../دلمه-برگ-مو-خوش-مزه-ایرونی‎Cached14 جولای 2015 ... مواد لازم دلمه برگ مو : برگ تازه و نازک و ترد : ۴۰۰ گرم. لپه : نصف پیمانه. برنج : یک پیمانه. سبزی های معطر : ۵۰۰ گرم. گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم. دستور طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه - نمکستان namakstan.net/stuffed-grape-leaves.html‎Cachedدستور طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه نمکستان » برای این پست ... جدیدترین عکس های خانوادگی بازیگران ایرانی و همسرانشان سال 96 – 2017. طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه ایرونی +عکس - نیک صالحی www.niksalehi.com/.../طرز-تهیه-دلمه-برگ-مو-خوشمزه-ایرونی-عکس.html‎Cachedمواد لازه برای تهیه دلمه برگ موبرگ مو به مقدار لازمگوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرمبرنج یک پیمانهسبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی ... طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی با چاشنی خوشمزه - Delkhoshi.com www.delkhoshi.com/.../طرز-تهیه-دلمه-برگ-مو-مجلسی-با-چاشنی-خوشم/‎Cached15 آوریل 2016 ... مجله اینترنتی دلخوشی: دلمه یک غذای خوشمزه و سنتی است که معمولا در کنار غذاهای دیگر در مهمانی ها تهیه می شود. دلمه برگ مو یکی از غذاهای سنتی کشور ... طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص • مجله تصویر زندگی www.tasvirezendegi.com/طرز-تهیه-دلمه-برگ-مو-خوشمزه-مجلسی-با-سس/‎Cachedدلمه برگ مو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیه که به عنوان پیش غذا هم سرو میشه . در ابن مطلب طرز تهیه ... برنج ایرانی وخوش عطر ۳ پیمانه. گوشت ۵۰۰ الی ۶۰۰گرم. طرز تهیه دلمه برگ مو - خواص برگ مو - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/koko-dolme/9508.html‎Cached Similarدلمه برگ مو,دلمه برگ مو تبریزی,دلمه برگ مو بدون گوشت,دلمه برگ موبا رب انار,دلمه ... برگ مو شیرین,دلمه برگ مو طرز تهیه,دلمه برگ مو با ماست,دلمه برگ مو خوشمزه,انواع دلمه. ... دلمه برگ مو اصیل ایرانی · طرز پیچیدن دلمه برگ مو ، آموزش پیچیدن دلمه برگ مو ... آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوش طعم در خانه - تفریح رایگان freetafrih.ir/1489/dolme-barg-mo/‎Cachedآموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوش طعم در خانه. آموزش پخت دلمه برگ مو , طرز تهیه دلمه برگ مو , ngli fv' l. آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه دلمه برگ مو خوش طعم در خانه ... بایگانی‌ها طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه ایرونی • دونفره - دانلود رایگان king1post.xyz/tag/طرز-تهیه-دلمه-برگ-مو-خوشمزه-ایرونی-•-دو/ ۳٫۶/۵ ·; ۴۲ reviews. دلمه برگ مو = برنج را نیم ساعت درون اب خیس دهید و پس از این مدت زمان برنج را با چند لیوان اب و … انواع دلمه – akairan.com.