مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

پاناکوتا یا Panna cotta

1.ژلاتین را در 150 میلی لیتر شیر سرد کمی حل کرده و به صورت بن ماری (حرارت غیر مستقیم بر روی بخار آب) حرارت داده تا ژلاتین کامل در شیر باز شود.

2.خامه و100 میلی لیتر شیر باقی مانده را به همراه شکر مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید . زمانی که جوش آمد سریع از روی حرارت بر دارید که قل نخورد . در همین زمان وانیل را اضافه کرده و مخلوط شیر و ژلاتین را نیز با مواد ترکیب کنید تا یک دست شود .

3.مواد را در در گیلاس مناسب جهت سرو بریزید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید .
برای تهیه سس توت فرنگی ، شکر و توت فرنگی را در مخلوط کن ریخته و به همراه دو قاشق مربا خوری نشاسته ذرت روی حرارت قرار دهید تاکمی غلیظ شود .

4.میتوانید سس را روی دسر داده در یخچال قرار دهید ولی معمولا برای این دسر سس را کمی که سرد شد هنگام سرو روی آن داده و سرو میکنند .

نکات :

۱ – از ترکیب تمام بِری ها میتوانید برای تهیه سس این دسر استفاده کنید .

۲ – این دسر با سس شکلات و سس کارامل نیز بسیار خوشمزه میشود و میتوانید این سس ها را نیز امتحان کنید .

۳ – به دلیل اینکه در تهیه این دسر از تخم مرغ استفاده نمیشود دسری سبک بوده و برای پایان یک وعده غذایی سنگین بسیار مناسب است .

۴ – برای تزیین این دسر معمولا از توت فرنگی و برگ نعنا استفاده میکنند.

(پیمونه)



لینک منبع :پاناکوتا یا Panna cotta

پاناکوتا یا Panna cotta - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../پاناکوتا-یا-Panna-cotta‎Cached14 جولای 2015 ... ژلاتین را در 150 میلی لیتر شیر سرد کمی حل کرده و به صورت بن ماری (حرارت غیر مستقیم بر روی بخار آب) حرارت داده تا ژلاتین کامل در شیر باز ... Images for پاناکوتا یا Panna cotta پاناکوتا یا Panna cotta - سایت سرگرمی و سبک زندگی جوانی ها ... www.javaniha.com/پاناکوتا-یا-panna-cotta/‎Cachedپاناکوتا یا Panna cotta - سایت سرگرمی و سبک زندگی جوانی ها. پاناکوتا یا Panna cotta - جام جم آنلاین 77.104.65.15/sara/2017262121514017041/پاناکوتا-یا-Panna-cotta‎Cached14 جولای 2015 ... ژلاتین را در 150 میلی لیتر شیر سرد کمی حل کرده و به صورت بن ماری (حرارت غیر مستقیم بر روی بخار آب) حرارت داده تا ژلاتین کامل در شیر باز ... Cookoda - پاناکوتا | Panna Cotta cookoda.com/پاناکوتا-panna-cotta/‎Cached Rating: 4.5 - 6 reviews - 15 min 9 جولای 2012 ... پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین درست میشود. همراه با انواع توت های وحشی،سس شکلات و یا سس میوه سرو شده و بسیار خوش طعم می ... پاناکوتا Panna Cotta - وانیلی [آرشیو] - روزمنو، محبوب ترین انجمن ... www.roozmenu.com/archive/index.php/t-5198.html‎Cached Similar[آرشیو] پاناکوتا Panna Cotta - وانیلی دسرهای مدرن. ... ۲ تا لوبیای وانیل از وسعت نصف شده یا یک ق چ عصاره ۱ پاکت ژلاتین پودری، تقریبا یک ق ... پاناکوتا Panna Cotta - شکلاتی - روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و ... www.roozmenu.com/showthread.php?t=875‎Cachedپاناکوتا Panna Cotta - شکلاتی دسرهای مدرن. ... خامه پخته شده است) یه دسر اصیل ایتالیایی هست که از خامه, شیر, شکر یا عسل و ژلاتین تشکیل شده. Mango PannaCotta / پاناکوتا انبه - آپارات ► 4:56www.aparat.com/v/6ysDB/Mango_PannaCotta_%2F_پاناکوتا_انبه Aug 4, 2017 - 5 min Mango PannaCotta / پاناکوتا انبه. مواد لازم : لایه اول / شیر ۱ لیوان خامه ۲ لیوان پودر ژلاتین ۱/۴ انس یا ۸ گرم نمک یک پنس وانیل ۱ ق چ ... پاناکوتا یا Panna cotta - سولو sulu.ir/news/119476‎Cachedکد مطلب : 111410تاریخ انتشار : ۲۲ - ۰۴ - ۱۳۹۶دیدگاه : ۰ \n\n\n\n ژلاتین ۴ ورق , شیر۲۵۰ میلی گرم, شکر۴ قاشق غذاخوری, وانیل۱٫۴ قاشق مرباخوری, خامه۲۰۰ گرم, شکر۳ ... کلاه سفید - پاناکوتا- panna cotta - محبوبه cookery61.blogfa.com/post/13/پاناکوتا-panna-cotta‎Cachedپاناکوتا- panna cotta. مواد لازم برای 4 نفر. پودر ژلاتین : 2 قاشق چای خوری. شیر : نصف پیمانه. خامه: دو و نیم پیمانه. شکر: نصف پیمانه. وانیل یا اسانس وانیل : مقداری.